20 Dagen Suikervrij Review

door nov 15, 2017blog

Ben je het ook zo beu dat een dieet vaak maar tijdelijk helpt en dat je daarna weer aankomt? Dit is het bekende jojo-effect waar veel mensen last van hebben nadat ze een dieet gevolgd hebben. Als je er eenmaal mee stopt zitten de kilo’s er vaak snel weer aan of met een beetje pech weeg je op een bepaald moment nog meer dan voordat je begon met lijnen. Dat is natuurlijk niet leuk maar werkt ook niet bepaald motiverend.

Gebruik een methode die wél goed werkt

Met name vrouwen van 40 jaar en ouder die in de overgang komen kampen met een gewichtstoename waar ze uiteraard niet op zitten te wachten.

Er zijn veel diëten waarmee je dan kunt proberen af te vallen maar ze werken lang niet allemaal even goed en daarom zijn we op zoek gegaan naar een methode die wel werkt.

We leggen je uit wat dit dieet precies inhoudt en waarom dit nu juist wel effect heeft.

Kort over de auteur

We hebben het over de methode 20 Dagen Suikervrij.
Het dieet is ontwikkeld door Ria Kamelle, overgangsconsulente en tevens auteur van de boeken Slank door de Overgang en Overwin je overgang.
In 20 Dagen Suikervrij beschrijft Kamelle een manier waarbij je geen suiker eet en zo niet aankomt tijdens de overgang.

De hormoonhuishouding speelt een grote rol

Afvallen valt niet mee en zeker niet tijdens de overgang. Je hormoonhuishouding is al in de war en als je naast de opvliegers of andere lichamelijke klachten dan ook nog eens extra op dient te letten met wat je eet is dat natuurlijk niet altijd even leuk.

Echter, niet alle vrouwen zijn ervan op de hoogte dat je hormoonhuishouding en overgewicht met elkaar in verband staan.

Hoe werkt dit dan precies vraag je je misschien af?

JA! Ik wil van mijn verslaving af

Aanmaak insuline in je lichaam

We kennen het allemaal wel: je bent de hele dag druk met van alles en nog wat. Kinderen, werk, sporten, huishouden en noem maar op.

Dan ben je nog wel eens geneigd om tussendoor even snel wat te snacken. Gewoon omdat je jezelf amper de tijd gunt even rustig te gaan zitten met iets gezonds maar ook omdat het zo lekker is iets zoets te eten.

En hoe meer suiker je gebruikt hoe meer behoefte je eraan hebt want suiker werkt verslavend voor je lichaam. Na de inname van een dosis suiker schiet de suikerspiegel van je lichaam als een speer omhoog.

Na deze piek daalt de suikerspiegel echter weer snel, voel je je lusteloos en krijg je weer trek in zoetigheid. En als je daaraan toegeeft om je beter te voelen is het wel logisch dat je dieet niet meer werkt.

Bovendien bevat veel bewerkt voedsel dat we eten verborgen suikers en die tellen net zo hard mee. Veel voedsel bevat suikers en slechte koolhydraten die de productie van insuline in het lichaam stimuleren.

Als je lichaam veel insuline aanmaakt raakt je hormoonhuishouding daar ook van in de war en wat nog vervelender is, is dat je lichaam bij een hoog insulinegehalte ook stopt met het verbranden van vet en dat betekent dus ook dat je niet afvalt of erger: alleen maar aankomt.

Aanmaak glucagon stimuleren

Behalve insuline bepaalt een ander hormoon ook je gewicht. Dit is glucagon.

Als de insuline de overhand krijgt maakt je lichaam geen glucagon meer aan en dat is ongunstig want dit hormoon zorgt er nu juist voor dat je afvalt en een slanker figuur krijgt.

Bovendien krijg je ook meer energie om dingen te doen en dat is natuurlijk ook gunstig.

Makkelijke methode om gewicht te verliezen tijdens de overgang

Hoe kun je de hormoonhuishouding nu goed regelen in je lichaam en dan met name tijdens de overgang? Gebruik daarvoor 20 Dagen Suikervrij.

Het is vooral zaak dat je de behoefte aan suiker en het gebruik ervan drastisch indamt. Het boek 20 Dagen Suikervrij leert je op een eenvoudige manier hoe je dit kunt doen. Het dieet is speciaal ontwikkeld voor vrouwen van 40 jaar of ouder.

Je volgt 20 dagen lang een suikervrij dieet waarvoor je recepten aangereikt krijgt. Deze zijn niet ingewikkeld om te maken en je hoeft er niet tal van speciale ingrediënten voor in huis te halen.

Ook als je geen keukenprinses bent is het goed te doen. De recepten zijn lekker en voor iedereen gezond dus kun je er met het hele gezin aan meedoen en hoef je niet voor jezelf apart te staan koken.

In de recepten wordt ook rekening gehouden met bepaalde ingrediënten die je beter vermijdt tijdens de overgang zoals vetten en pittige producten, die de lastige opvliegers alleen nog maar eens extra stimuleren.

Stap voor stap van de suiker af

Waarom zou dit dieet nu wel werken denk je wellicht en die reactie is zeker begrijpelijk als je al vaker een dieet geprobeerd hebt dat helaas geen of maar een tijdelijk effect had.

Om te beginnen is het een dieet waarbij je stap voor stap begeleid wordt. Daardoor word je gestimuleerd door te gaan, ook op de momenten dat je het even wat minder ziet zitten.

Gebruik natuurlijke producten

Doordat je minder suikers gebruikt wordt ook de behoefte eraan beduidend minder. Je leert etiketten op producten lezen en daardoor herkennen wat wel of niet goed voor je is.

Je hoeft geen extra pillen of iets anders bij het dieet te gebruiken om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Alleen natuurlijke voedingsstoffen zijn meer dan voldoende.

Aan natuurlijke producten zijn geen extra (vaak verborgen) suikers of slechte koolhydraten toegevoegd dus door deze te gebruiken krijg je ook geen foute stoffen meer binnen.

Geen honger gevoel meer

De recepten die je krijgt zijn allemaal makkelijk en snel te maken zodat je er niet iedere dag een hoop werk aan hebt.

Bovendien zijn ze smakelijk om te eten en gevarieerd genoeg zodat je het dieet niet snel beu bent. Veel diëten vervelen snel en daarbij ben je dan ook eerder geneigd om ermee te stoppen.

Dit is bij dit dieet niet het geval. De gerechten vullen goed en je blijft na het eten niet zitten met een hongergevoel waardoor je juist weer verleid zou kunnen worden om extra te snoepen.

Ook geschikt als je een allergie hebt

Heb je een voedselallergie voor gluten of zuivel? Niet getreurd want het dieet is gluten- en zuivelvrij dus kun je in dat geval ook gewoon volgen. Zelfs een allergie is geen reden om het niet te doen.

Bonussen

De dieetmethode bestel je snel, veilig en eenvoudig via internet en je krijgt er ook nog eens een aantal bonussen bij dus de tijd om eraan te beginnen is nu wel gekomen.

De bonussen bestaan uit een startersgids met allerlei tips om het dieet in goede banen te leiden en extra hulpmiddelen voor tijdens het koken.

Daarnaast krijg je ook nog extra recepten om lekkere suikervrije dranken en suikervrije tussendoortjes te maken.

Kant-en-klaar boodschappenlijstje

Erg handig is dat je bij het dieet ook een boodschappenlijstje voor iedere dag bij krijgt zodat je lekker snel klaar bent in de supermarkt.

Je hoeft niet meer zelf uit te vogelen wat je allemaal nodig hebt om een gerecht te maken want dit is al voor je gedaan.

Makkelijker kan eigenlijk niet en zo vergeet je ook niets tijdens het boodschappen doen.

Motivatie genoeg

Bang om de moed wat te verliezen tijdens het dieet? Geen nood want je krijgt ook mailtjes ter motivatie en verhalen van mensen die je voorgingen.

Bovendien krijg je toegang tot een groep op Facebook waarin je je eigen ervaringen maar ook die van andere mensen kunt delen.

Op die manier hoor je ook wat andere mensen ervan vinden en dat zal je alleen maar stimuleren om door te gaan.

Bestellen en retourneren zonder problemen

Het dieet kun je zonder risico volgen en is op een dusdanige manier samengesteld dat het voor iedere vrouw in de overgang zeker geschikt is.

Als je het eenmaal besteld hebt krijg je alles digitaal toegestuurd en hoef je dus ook nergens verzendkosten voor te betalen. Heb je het geprobeerd en is het toch niks voor jou? Dan meld je dit eenvoudig via de mail en krijg je het aankoopbedrag volledig teruggestort zonder problemen of gezeur.

Je krijgt 30 dagen de tijd om het uit te proberen en als het dan nog niet werkt of je er niet van overtuigd bent mag je je altijd bedenken. Je hebt ook geen extra werk met dingen terugsturen want het gehele dieet en alle extra’s ontvang je digitaal.

Bestellen gaat snel en nadat je betaald hebt op een andere veilige manier krijg je binnen een minuut toegang tot het totale programma dus je kunt er direct mee beginnen.

Dus wat let je? Bestel het boek 20 dagen suikervrij nu nog zodat je er vandaag nog mee kunt beginnen.

Ook gunstig op de lange termijn

20 Dagen Suikervrij dieet zorgt er voor dat je van een overmatig gebruik van suiker afkomt en dit komt niet alleen je gewicht ten goede maar zorgt er ook voor dat je geen nadelige gevolgen van alle suiker op de lange termijn ondervindt waarbij je bijvoorbeeld aan diabetes kunt denken.

Je zult je snel beter voelen en meer energie krijgen en bent gezond en verantwoord bezig.

20 Dagen Suikervrij kopen (+kortingslink!)

Ook overtuigd dat het 20 Dagen Suikervrije boek wat voor jou is?
Zoals je in deze review hebt kunnen lezen zijn er veel mensen enorm tevreden mee,en weet ik zeker dat het voor jou ook mooie resultaten gaat krijgen.

20 Dagen Suikervrij is makkelijk in je leven toe te passen, en zal je veel voordelen geven zoals een gezondere lifestyle, meer energie en het belangrijkste een leven zonder suiker.

JA! Ik wil van mijn verslaving af

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This