20 Dagen Suikervrij Review

Ben je het ook zo beu dat een dieet vaak maar tijdelijk helpt en dat je daarna weer aankomt? Dit is het bekende jojo-effect waar veel mensen last van hebben nadat ze een dieet gevolgd hebben.

Als je er eenmaal mee stopt zitten de kilo’s er vaak snel weer aan of met een beetje pech weeg je op een bepaald moment nog meer dan voordat je begon met lijnen.

Dat is natuurlijk niet leuk maar werkt ook niet bepaald motiverend.

Gebruik een methode die wél goed werkt

Met name vrouwen van 40 jaar en ouder die in de overgang komen kampen met een gewichtstoename waar ze uiteraard niet op zitten te wachten.

Er zijn veel diëten waarmee je dan kunt proberen af te vallen maar ze werken lang niet allemaal even goed en daarom zijn we op zoek gegaan naar een methode die wel werkt.

We leggen je uit wat dit dieet precies inhoudt en waarom dit nu juist wel effect heeft.

Kort over de auteur

We hebben het over de methode 20 Dagen Suikervrij.

Het dieet is ontwikkeld door Ria Kamelle, overgangsconsulente en tevens auteur van de boeken Slank door de Overgang en Overwin je overgang.

In 20 Dagen Suikervrij beschrijft Kamelle een manier waarbij je geen suiker eet en zo niet aankomt tijdens de overgang.

De hormoonhuishouding speelt een grote rol

Afvallen valt niet mee en zeker niet tijdens de overgang. Je hormoonhuishouding is al in de war en als je naast de opvliegers of andere lichamelijke klachten dan ook nog eens extra op dient te letten met wat je eet is dat natuurlijk niet altijd even leuk.

Echter, niet alle vrouwen zijn ervan op de hoogte dat je hormoonhuishouding en overgewicht met elkaar in verband staan.

Hoe werkt dit dan precies vraag je je misschien af?

suikervrije tussendoortjes te maken.

Kant-en-klaar boodschappenlijstje

Erg handig is dat je bij het dieet ook een boodschappenlijstje voor iedere dag bij krijgt zodat je lekker snel klaar bent in de supermarkt.

Je hoeft niet meer zelf uit te vogelen wat je allemaal nodig hebt om een gerecht te maken want dit is al voor je gedaan.

Makkelijker kan eigenlijk niet en zo vergeet je ook niets tijdens het boodschappen doen.

Motivatie genoeg

Bang om de moed wat te verliezen tijdens het dieet? Geen nood want je krijgt ook mailtjes ter motivatie en verhalen van mensen die je voorgingen.

Bovendien krijg je toegang tot een groep op Facebook waarin je je eigen ervaringen maar ook die van andere mensen kunt delen.

Op die manier hoor je ook wat andere mensen ervan vinden en dat zal je alleen maar stimuleren om door te gaan.

Bestellen en retourneren zonder problemen

Het dieet kun je zonder risico volgen en is op een dusdanige manier samengesteld dat het voor iedere vrouw in de overgang zeker geschikt is.

guarantee

Als je het eenmaal besteld hebt krijg je alles digitaal toegestuurd en hoef je dus ook nergens verzendkosten voor te betalen. Heb je het geprobeerd en is het toch niks voor jou? Dan meld je dit eenvoudig via de mail en krijg je het aankoopbedrag volledig teruggestort zonder problemen of gezeur.

Je krijgt 30 dagen de tijd om het uit te proberen en als het dan nog niet werkt of je er niet van overtuigd bent mag je je altijd bedenken. Je hebt ook geen extra werk met dingen terugsturen want het gehele dieet en alle extra’s ontvang je digitaal.

Bestellen gaat snel en nadat je betaald hebt op een andere veilige manier krijg je binnen een minuut toegang tot het totale programma dus je kunt er direct mee beginnen.

Dus wat let je? Bestel het boek 20 dagen suikervrij nu nog zodat je er vandaag nog mee kunt beginnen.

Ook gunstig op de lange termijn

20 Dagen Suikervrij dieet zorgt er voor dat je van een overmatig gebruik van suiker afkomt en dit komt niet alleen je gewicht ten goede maar zorgt er ook voor dat je geen nadelige gevolgen van alle suiker op de lange termijn ondervindt waarbij je bijvoorbeeld aan diabetes kunt denken.

Je zult je snel beter voelen en meer energie krijgen en bent gezond en verantwoord bezig.

20 Dagen Suikervrij kopen (+kortingslink!)

Ook overtuigd dat het 20 Dagen Suikervrije boek wat voor jou is?
Zoals je in deze review hebt kunnen lezen zijn er veel mensen enorm tevreden mee,en weet ik zeker dat het voor jou ook mooie resultaten gaat krijgen.

20 Dagen Suikervrij is makkelijk in je leven toe te passen, en zal je veel voordelen geven zoals een gezondere lifestyle, meer energie en het belangrijkste een leven zonder suiker.

2 reacties op “20 Dagen Suikervrij Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *