50 dagen koolhydraatarm dieet review

door aug 6, 2018blog

De kans is groot dat je al meerdere 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet reviews bent tegenkomen waarvan je zeer betwijfelt hoe realistisch ze zijn. Het enige wat je echter echt nodig hebt, zijn ervaringen of reviews van mensen die ook daadwerkelijk de lessen van 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet hebben gevolgd.

Alleen dan weet je pas of je iets aan de inhoud hebt. En precies daarom ga ik je alles vertellen wat jij over 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet moet weten en deel ik mijn ervaringen met je.

Zo beantwoord ik de volgende vragen;

 • Werkt het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet? Wat voor dieet is dit?
 • Wat zeggen andere mensen over het koolhydraatarm dieet?
 • Welke eetschema’s zijn er en hoe voorkom ik het gevreesde jojo-effect?

Want laten we eerlijk zijn. Heel veel diëten beweren te werken en blijken juist tegen je te kunnen werken. Ik kan je alvast vertellen dat het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet afvallen op een hele andere manier aanpakt.

Wat is het koolhydraatarm dieet en wat moet ik er over weten?

Een korte uitleg over het koolhydraatarm dieet is lastig te vinden. Waar je ook kijkt kom je ellenlange pagina’s over dit dieet tegen. Dat terwijl een uitleg over het koolhydraatarm dieet niet lang hoeft te zijn. De belangrijkste gedachte van dit dieet is namelijk dat er onderscheid wordt gemaakt tussen goede en slechte koolhydraten om vervolgens de slechte te vervangen door alternatieve stoffen.

Dit werkt zich uit door de slechte koolhydraten te vervangen door gezonde vetten en eiwitten. In plaats van pasta van tarwe, kies je sneller voor courgette pasta. Of in plaats van boterhammen, kan je kiezen voor kwark of een rijstwafel. Het koolhydraatarm dieet is een stuk makkelijker samen te vatten dan velen denken. En dat is dan ook een belangrijke reden voor het succes van dit zeer populaire dieet.

Waarom is juist het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet perfect om mee af te vallen?

Laten we meteen in het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet duiken. Dat is tenslotte ook het boek waar ik mijn koolhydraatarm dieet mee heb gevolgd. Naar mijn mening is de theorie uit dit boek veruit de beste manier om de basisprincipes van koolhydraatarm afvallen mee te volgen. Veel andere methodieken stappen vrij vlot van deze technieken af. Dat terwijl het juist belangrijk is dat je dicht bij deze principes blijft.

Het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet werkt met het principe dat ons lichaam uitstekend met vervangers kan werken voor de koolhydraten waarvan we denken dat we niet meer zonder kunnen. Deze vervangers zijn echter uitermate geschikt om je nog dezelfde energie te geven zonder dat je met de nadelen te maken krijgt.

Koolhydraten worden namelijk omgezet in vetten als je ze niet weet te verbranden. Eiwitten echter niet. Dus als de slechte koolhydraten vervangen worden, kan je er voor zorgen dat je opeens niet meer met die vetten te maken krijgt.

De reden dat in deze review de 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet duidelijk de voorkeur krijgt, heeft alles te maken met de gekozen recepten en werkwijze van deze methodiek. Ieder recept is namelijk zo ontworpen dat ze lekker en makkelijk te bereiden zijn. Wat wil je nog meer?

De recepten uit het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet zijn perfect

Het is natuurlijk niet leuk als ik meteen alles over het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet verklap. Maar ik wil je alvast wel vertellen dat de recepten van 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet het absoluut waard zijn. Het is zelfs de belangrijkste reden om voor dit programma te kiezen en niet voor een ander.

Maar waarom dan?

Dat heeft alles te maken met de denkwijze achter de koolhydraatarme recepten. Bijna alle diëten waar je uit kunnen kiezen, komen met recepten waar je minimaal een half uur of langer over doet om te bereiden. Neem bijvoorbeeld het Atkins-dieet, waar sommige recepten wel een uur kosten om een maaltijd op tafel te krijgen.

Het koolhydraatarm dieet heeft van origine al maaltijden die binnen relatief korte tijd te bereiden zijn. Wat het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet doet onderscheiden van andere programma’s, is dat deze vorm de recepten zo heeft samengesteld dat ze net zo lekker zijn maar aanzienlijk sneller gemaakt kunnen worden. Een groot deel van de recepten is zelfs binnen een kwartier te bereiden!

Koolhydraatarm ontbijt recepten

Iedere ochtend lekker ontbijten en energie geven aan jouw lichaam om de door dag te komen. Je zult smullen van onder andere:

 • omelet/ scrambled eggs
 • ontbijt smoothie
 • Griekse yoghurt met fruit

koolhydraatarme lunch recepten

Deze zijn makkelijk en handig om overal mee naar toe nemen. Het bestaat vooral uit koolhydraat arm brood en crackers. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Salade met tonijn
 • Omelet met Koriander
 • 2 lijnzaad crackers met kaas
 • 2 sneetjes kha brood met avocado

koolhydraatarme diner recepten

De meest populaire recepten staan in dit e-book. Een hoop variatie aan smaken en texturen van het eten. Op het menu staat onder andere:

 • koolhydraatarme andijviestamppot met spekjes
 • haricots verts met spek en champignons
 • witlof lasagne
 • broccoli salade met kip

Het belangrijkste verschil tussen het koolhydraatarm dieet en andere diëten

Ik kan je niet genoeg benadrukken hoe groot de verschillen zijn tussen een koolhydraatarm dieet en de honderden andere diëten waar je uit kunt kiezen. Er is echter 1 verschil dat ik er echt uit wil halen, en dat is de haalbaarheid van het dieet.

Geen dieet is zo gebruiksvriendelijk en handzaam als het koolhydraatarme dieet. Dit dieet verwacht niet van jou dat je jouw eetpatroon compleet omgooit. Ook hoef je niet opeens de helft minder te eten. Dit dieet richt zich namelijk op de lange termijn en niet op de korte termijn, waar veel andere diëten zich wel op richten.

Het gevolg hiervan is dat het koolhydraatarme dieet jouw kans om af te vallen bijna 100 procent maakt, indien je de basisprincipes van het koolhydraatarme dieet volgt. Het enige wat dit makkelijker maakt is het volgen van de lessen van 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet. Hier komen deze principes namelijk veelvuldig in terug op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Mijn eigen ervaring met het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet

Voordat je het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet gaat downloaden, wil ik je nog mijn eigen ervaring met dit programma delen. Ik vind het namelijk belangrijk dat je weet hoe ik het volgen van deze theorie heb ervaren.

Ik kampte lange tijd met overgewicht dat vooral in de vorm van vet terugkwam. Ik was niet zozeer dik maar had een wat onprettige vorm door al het overtollige vet. Oftewel, het aantal kilo’s op de weegschaal viel mee, ik was alleen niet tevreden met de vorm van mijn lichaam.

Daarom ben ik het 50 Dagen Koolhydraatarm Dieet gaan volgen om dit op een gezonde manier aan te pakken. Ik ben ondertussen ruim een jaar verder en heb eindelijk mijn doelen bereikt. Een strak lichaam zonder overtollig vet. Dit programma heeft mij de kans geboden om op mijn eigen tempo af te vallen. Op een verantwoordelijke manier waar ik mij altijd prettig bij heb gevoeld.

koolhydraatarm 50 dagen programma downloaden

Ben jij klaar om je overgewicht voorgoed vaarwel te zeggen en ben je enthousiast geworden van alle voordelen die dit dieet met zich meebrengt? Begin dan vandaag nog met de gezonde recepten van het 50 dagen koolhydraatarm dieet en val tot wel
2 kilo per week af zonder daarvoor te hoeven sporten.

Naast het e-book krijg je nog veel extra’s om je succes te vergroten. Voor jou zijn er al veel mensen die met succes zijn afgevallen door gebruik te maken van deze methode.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This