Affiliate Marketing Revolutie Review

door feb 23, 2020Uncategorized

Steeds meer mensen proberen hun geld te verdienen via het internet. Daar zijn meerdere mogelijkheden voor: het opstarten van een webshop, met Google Adsense, via dropshipping of via affiliate marketing. Met name die laatst genoemde variant mag de afgelopen jaren op veel aandacht rekenen.

Veel internet ondernemers gaan met affiliate marketing aan de slag. Sommige met succes en andere met iets minder succes. Als je nog niet al te veel succes met affiliate marketing weet te behalen, kan je voor de Affiliate Marketing Revolutie kiezen! In dit artikel vertel ik je graag van alles over deze cursus.

Jacko Meijaard; de maker van de Affiliate Marketing Revolutie

Ken je dat? Je ziet iets moois en je denkt direct: dit is te mooi om waar te zijn. In veel gevallen is het dan ook echt te mooi om waar te zijn.

Geldt dat ook voor de Affiliate Marketing Revolutie? Ik beweerde hierboven tenslotte dat je succes aangereikt krijgt.

Dat is een behoorlijke uitspraak. Ik heb die uitspraak echter durven te maken omdat ik weet wie dit online platform opgebouwd heeft. Jacko Meijaard is de naam van dé man achter de Affiliate Marketing Revolutie. Ik wil je graag iets meer over Jacko Meijaard en zijn kennis/succes vertellen.

Binnen de wereld van affiliate marketing hebben een paar spelers het écht gemaakt. Een van die spelers is absoluut Jacko Meijaard. Jacko is enkele jaren geleden begonnen met affiliate marketing. Net zoals elke beginner begon hij ook op niveau 0. Gaandeweg heeft hij zich echter weten op te werken tot de top. Alle kennis die hij tijdens deze weg heeft weten te vergaren, wil hij graag met andere delen.

Dat siert Jacko absoluut. Hij had tenslotte ook de kennis voor zich zelf kunnen houden en zodoende als enige veel geld verdienen. Jacko heeft er echter bewust voor gekozen om al zijn kennis te delen. Zoals gezegd siert hem dan absoluut. Jacko heeft dit gedaan door een volledig online platform op te richten; de Affiliate Marketing Revolutie.

Hieronder vertel ik graag nog iets meer over deze revolutie, de prijs die je hiervoor moet betalen en wat mijn persoonlijke ervaringen met deze cursus zijn. Om nog even kort op Jacko terug te komen. Veel mensen hebben hun – terechte- twijfels bij dergelijke cursussen. Dat komt omdat er nogal veel cowboys op het internet actief zijn (ik ga geen namen noemen).

Dat zijn mensen die denken veel geld te kunnen verdienen op een snelle en listige manier. Men doet dan onder andere door nietszeggende cursussen aan te bieden. Jacko Meijaard behoort dus absoluut níet tot deze groep. Integendeel zelfs: Jacko is de pionier op het gebied van online cursussen op het gebied van affiliate marketing.

 BEKIJK HIER DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE

Wat is affiliate marketing

Affiliate marketing is een relatief nieuwe vorm van internet marketing. Je probeert hierbij producten te promoten. Jouw website bezoekers moeten warm worden gemaakt voor bepaalde producten/diensten. Als je dat voor elkaar weet te krijgen, kan je de bezoekers doorlinken naar de website van de verkopende partij. Als de bezoeker op die website een aankoop verricht, ontvang jij daar een bepaalde commissie voor. Dát is in het kort de essentie van affiliate marketing.

Het is dan ook zaak om veel interessante content te plaatsen, veel bezoekers aan te trekken en hen te overtuigen. Bij al deze facetten kan de Affiliate Marketing Revolutie je absoluut helpen!

Review: Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een volledig online platform omtrent affiliate marketing. Op dit platform kan je kiezen uit allerlei modules. Met deze modules kan je jouw kennisniveau van affiliate marketing steeds verder vergroten. Binnen de modules wordt onder andere naar affiliate marketing gekeken, maar ook naar een bepaalde mindset.

Volgens de maker van dit online platform, over hen lees je later meer, draait het namelijk óók om je mindset. Zonder de juiste mindset kan je geen resultaten op het internet behalen; dat is de bescheiden mening van Jacko Meijaard (de maker van de Affiliate Marketing Revolutie).

De Affiliate Marketing Revolutie is opgebouwd uit in totaal 7 modules. Binnen deze modules kan je ontzettend veel informatie vinden. Die informatie wordt aan je verstrekt in de vorm van interactieve video’s. Maar, wat kan je nog meer van deze cursus verwachten?

Ik ben voor jou op onderzoek uitgegaan! In deze Affiliate Marketing Revolutie review kan je van alles lezen over dit online platform/cursus.

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie? Hierbij een korte uitleg

Bij affiliate marketing draait het om meerdere factoren. Als je al die factoren op orde hebt, kan je gaan scoren met je affiliate websites. Voordat het zo ver is, moet je dus wel het nodige werk verrichten. Heb je enig idee wat hier zoal bij om de hoek komt kijken? Nou, precies dát wordt uitgelegd in het online platform van de Affiliate Marketing Revolutie. Binnen dit online platform heb je toegang tot 7 modules:

  • De Affiliate Marketing Revolutie bespreekt dus eigenlijk alle factoren die bij affiliate marketing om de hoek komt kijken. Met de kennis die je dankzij deze cursus op doet, kan je aan de slag met je eigen affiliate websites. Je weet exact waar je op moet letten, je weet exact welke dingen belangrijk zijn en je weet exact hoe je in Google kunt scoren.Module 1: starten met affiliate marketing
  • Module 2: je website inrichten
  • Module 3: hoog scoren in Google
  • Module 4: puntjes op de i
  • Module 5: geld met e-mails
  • Module 6: alles komt samen
  • Module 7: meten is weten

Bij affiliate marketing zijn meerdere factoren dus belangrijk. Zo moet je veel bezoekers naar je website trekken. Hoe je dat doet? Door goede content te creëren. Daarnaast moet je jouw bezoekers ook weten te overtuigen! Hoe je dat doet? Door juiste content te creëren en een goede call to action in je website in te bouwen.

Kortom: het is nog niet al te makkelijk om flink te gaan scoren met affiliate marketing. Dankzij deze Affiliate Marketing Revolutie wordt dat wel makkelijk. Je krijgt in feite het succes aangereikt. Het enige wat jij nog moet doen, is dit met beide handen aan te pakken.

Let op: het is niet makkelijk om veel geld te verdienen met affiliate marketing. Hiervoor heb je kennis & inzet nodig; beide factoren komen uitgebreid aan bod in dit online platform.

 BEKIJK HIER DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE

Affiliate marketing VIP & Masterclass

Onderdeel van de Affiliate Marketing Revolutie is onder andere de VIP & Masterclass. Het VIP & Masterclass gedeelte is een apart onderdeel binnen de Affiliate Marketing Revolutie. Bij het VIP programma draait het om het inzicht krijgen in affiliate marketing. Jij hebt hier toegang toe, maar dat geldt niet voor iedereen. Hierdoor kan je meer ervaring op doen dan andere affiliates.

Bij de masterclass training krijg je extra informatie omtrent affiliate marketing. Bij deze training gaat het met name om één doel: het verkrijgen van een fulltime inkomen met behulp van affiliate marketing. Mijn advies is om te beginnen met de ‘normale’ cursus, vervolgens het VIP programma en daarna de Masterclass training. In de afbeelding hieronder zie je wat er allemaal mogelijk is.

Voordelen en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie

Een absoluut voordeel van de Affiliate Marketing Revolutie is de inhoud van de cursus. De cursus is ongelooflijk uitgebreid, beslaat alle facetten van affiliate marketing en is logisch ingedeeld. Door deze kenmerken is de cursus behoorlijk makkelijk om te volgen. Je hoeft zelf vooraf absoluut geen kennis van affiliate marketing te hebben.

Nee, zolang je maar interesse en voldoende inzet hebt, kan je deze cursus tot een goed einde brengen. Dat komt ook op de manier waarop de informatie aan je voorgeschoteld wordt. Dit gebeurt allemaal aan de hand van interactieve video’s. Video’s die absoluut niet vervelen, van hoge kwaliteit zijn en prettig ingesproken zijn. Absoluut een groot voordeel dus!

Daarnaast is het ontzettend prettig dat je zelf jouw tijd in kunt delen. Een kenmerk van een digitale ondernemer is dat hij/zij veel vrijheid ervaart. Dat is ook het geval als je deze cursus gaat volgen. Je kunt zelf bepalen wanneer je de modules gaat volgen. Je bepaalt zelf je tempo en je bepaalt zelf wanneer je even goed voor de cursus gaat zitten.

Tot slot wil ik nog benoemen dat de cursus ook continue bijgewerkt wordt. De digitale wereld is uiteraard ontzettend dynamisch. Daar heeft Jacko perfect op in weten te spelen. Hij zorgt er namelijk voor dat de cursus continue bijgewerkt wordt. Hierdoor is de cursus altijd up to date en nog relevant voor de huidige digitale maatschappij.

Heeft deze cursus dan ook nadelen? Nou, het is een feit dat je hier wel veel tijd voor uit moet trekken. Die tijd kan je alleen besteden als je voldoende inzet hebt. Mede daarom geeft Jacko Meijaard aan dat een juiste mindset ongelooflijk belangrijk is. Moraal van het verhaal: zonder de juiste inzet heb je niks aan deze cursus. In mijn ogen is dat één van de weinige nadelen aan de cursus. Het is tenslotte alles of niets. Een gulden middenweg bestaat eigenlijk niet bij de Affiliate Marketing Revolutie.

Mijn ervaringen met de AMR cursus

Ik durf mezelf met trots een ervaren affiliate marketeer te noemen. Door de jaren heen heb ik ongelooflijk veel geleerd en zodoende veel ervaring opgedaan. Dat komt deels door de Affiliate Marketing Revolutie, maar ook deels door de praktijk. Feit is dat de Affiliate Marketing Revolutie mij wel de juiste handvatten gegeven heeft. Handvatten waar ik mijn carrière als affiliate marketeer door gestart ben.

Bovendien wil ik nu ook nog wel eens naar de cursus kijken. Puur doordat Jacko continue nieuwe updates toevoegt. Zo heb ik recent nog veel kennis over gedaan over marketing via Facebook. Al met al ben ik dus ontzettend tevreden/blij met de Affiliate Marketing Revolutie. Ik durf wel te stellen dat deze online cursus mij heeft gemaakt tot wie ik nu ben.

BEKIJK HIER DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE

Welke resultaten kun je behalen met deze cursus?

Het antwoord op deze vraag is kort: dat is volledig afhankelijk van je. Het is mogelijk om dankzij deze cursus écht rijk te worden. Maar, een cursus is geen wondermiddel. Nee, het is ‘slechts’ een middel waarmee je succesvol kunt worden. Voordat je succesvol kunt worden, moet je wel ongelooflijk veel inzet tonen.

Je moet ongelooflijk hard werken. Het is niet makkelijk om via het internet veel geld te verdienen. De Affiliate Marketing Revolutie helpt je hier absoluut bij, maar dan moet je wel de juiste mindset hebben.

Als je de juiste mindset hebben, kan je prachtige resultaten behalen. Op internet kan je de nodige succesverhalen vinden over deze cursus. Dankzij deze cursus hebben veel mensen hun kantoorbaan op kunnen zeggen en zich volledig toe kunnen leggen op affiliate marketing. Dat lijkt mij een allesomvattend antwoord op de vraag ‘Welke resultaten kun je behalen met deze cursus?’.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Wil je gaan starten met deze online cursus? Dan ben je ongetwijfeld ook benieuwd wat je nou voor deze cursus moet betalen. Jacko Meijaard is in staat om deze cursus relatief goedkoop aan te bieden. Je betaalt eenmalig namelijk een bedrag van 47 euro! Wil je de cursus eerst even uitproberen? Dan kan je 7 dagen toegang krijgen tot de cursus voor een bedrag van 1 euro.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Jacko Meijaard hecht veel waarde aan de tevredenheid van zijn klanten. Hij biedt daarom een 30 dagen niet goed geld terug garantie aan. Bevalt de cursus niet? Ben je niet tevreden over de inhoud/kwaliteit van de Affiliate Marketing Revolutie? Dan kan je binnen 30 dagen je geld terug vragen. Deze garantie is ongelooflijk handig en prettig. Indien je nog twijfelt over de cursus, kan je je dus zonder enig risico aanmelden voor de cursus!

De Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Zo, wil jij ook een goede affiliate marketeer gaan worden? Ik bied je nu de kans om je direct in te schrijven voor de Affiliate Marketing Revolutie. Via deze link kan je je direct voor een voordelig bedrag aanmelden voor de prachtige online cursus van Jacko Meijaard!

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This