Afslank Receptenbijbel Review

door aug 19, 2018blog

Als je zoekt naar een manier om af te vallen kom je vaak al snel de afslank receptenbijbel tegen. Dit boek is geschreven door Oscar Helm.

Hij heeft veel ervaring met afvallen en is op het internet al behoorlijk bekent.

Als je serieus wil afvallen kan je met de afslank receptenbijbel review elke gewicht bereiken dat je wil. Lees hier meer over het boek.

Wat is de Afslank Receptenbijbel voor receptenboek en afslankmethode?

De afslank receptenbijbel van Oscar Helm is vooral een receptenboek met veel foto’s en uitleg gebaseerd op Koolhydraatarm eten. Afvallen met een Koolhydraatarm dieet is steeds populairder en ook komen er steeds meer boeken over uit. Ondanks dat Koolhydraten wel nodig zijn voor je lichaam is het toch een goed idee om ze te beperken omdat wanneer je er teveel van binnenkrijgt je al snel dik wordt.

Dit boek helpt je precies op de juiste manier te eten zodat je niet te veel koolhydraten binnen krijgt, en toch de juiste voedingstoffen zodat je een gezond eetpatroon hebt.


Ondanks dat er al veel andere boeken zijn die gaan voor Koolhydraatarm eten, is dit boek zeker uniek. Een groot verschil met andere boeken is dat Oscar helm je leert over wat andere culturen eten en hoe dit voor jou van toegevoegde waarde is.

Ook komt dit boek voort uit veel wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat Koolhydraatarm eten zeker werkt om af te vallen. Oscar Helm combineert dit met zijn eigen ervaringen waardoor een optimale mix is ontstaan.

Dit boek helpt je om op een makkelijke manier je overtollige buik vet te laten verdwijnen zonder dat je daarvoor hoeft te sporten.

inhoud van dit boek

Dit boek staat vooral vol met recepten die je makkelijk kunt maken om op een gezonde manier af te vallen. Voor de meeste mensen is het eetpatroon de oorzaak van het overgewicht. Dit komt niet omdat ze niet gezond willen eten maar gewoonweg geen idee hebben hoe ze gezond moeten eten.

Het geeft je diverse weekmenu’s die je helpen een gezond eetpatroon te ontwikkelen. De recepten bevatten alle benodigde voedingsstoffen en zijn zo samengesteld dat je zonder te veel moeite al een paar kilo kwijt raakt.

In het boek vind je complete weekmenu’s die bestaan uit:

 • Ontbijten
 • Lunches
 • Diners
 • Tussendoortjes

Wat vooral mooi is aan dit boek is dat alle recepten gebaseerd zijn op twee personen. Zo kan je partner en eventueel je gezin gewoon meedoen met het gezonde dieet en leer je in no-time je hele familie gezond eten.

Omdat het geen streng dieet is kun je ook als je niet op dieet bent profiteren van deze lekkere maaltijden. Alle gerechten zijn makkelijk te maken en je wordt zelfs geholpen met de ingrediënten die je nodig hebt.

Voordelen afslank receptenbijbel

Een van de grootste voordelen is dat er voldoende variatie is. Hierdoor wordt het eten nooit saai en weet je elke dag precies wat je kunt gaan eten. Het enige wat je hoeft te doen is even door alle lekkere recepten te bladeren en iets lekkers uitzoeken.

Je krijgt een fysiek boek. Bij veel diëten krijg je alleen een E-book. Uit ervaring weet ik dat een fysiek boek tijdens het koken een stuk makkelijker is. Je kunt het namelijk gewoon openklappen zodat je tijdens het koken de aanwijzingen in het boek kunt volgen.

Ook zijn de recepten in dit boek zo lekker dat het net lijkt alsof je helemaal niet op dieet bent. Je eet elke dag een lekkere gezonde maaltijd en je valt af zonder dat je erbij stilstaat.

Naast het boek krijg je ook nog heel veel extra’s. Je krijgt namelijk een e-book met maar liefst 84 gezonde tussendoortjes. Het mooie hiervan is dat je nooit hoeft te blijven zitten met een honger gevoel. Als je even iets extra’s nodig hebt kun je zo een gezond tussendoortje uitkiezen zonder daarvan dik te worden.

Ook kun je tot 60 dagen je geld terug krijgen als je niet tevreden bent. Je kunt gemakkelijk via de mail aangeven waarom je het niets vind en dan je geld terugkrijgen. Zelf geloof ik niet dat dit vaak gebeurt omdat het boek heel uitgebreid is en je echt heel veel lekkere en gezonde gerechten kunt klaarmaken.

Nadelen Afslank receptenbijbel

Sommige van deze gerechten kosten veel tijd om klaar te maken. Vooral als je veel werkt kan dat een probleem vormen. Wel kun je voordat je gaat koken alvast wat voorbereidingen treffen om het jezelf wat gemakkelijker te maken.

Het boek voelt een beetje stug aan. Ook blijft het boek niet mooi openliggen en klapt makkelijk weer dicht. Natuurlijk is dit vooral nieuwigheid en wordt dat in de loop van tijd wel beter.

Verder zijn er geen nadelen te vinden bij dit boek. Het is een goed product dat ook nog eens heel goedkoop is om aan te schaffen. Als je weet dat een normaal kookboek vaak al 35 euro kost, is de afslank receptenbijbel voor maar 27 euro een koopje.

5 gratis welkomstbonussen

Toen ik de Afslank Bijbel kocht werd ik verrast met een aantal leuke bonussen. Niet alleen kreeg ik de beschikking tot de lekkere recepten in de digitale editie van het boek, maar voor een kleine meerprijs kon ik ook een papieren uitgave kopen.

Daarnaast kreeg ik maar liefst 5 leuke extra’s.

Bonus 1
Bestaat uit de dag- en weekmenu’s, samen met handige boodschappentips.

Bonus 2
Geeft je recepten voor lekkere en gezonde toetjes.
Iedereen snackt wel eens gedurende dag.

Bonus 3
De recepten voor gezonde tussendoortjes, kan je blijven snacken maar dan op een verantwoorde manier. Wanneer je ervoor kiest gezond te gaan eten, komt dat voort uit de wens om een slank en gezond lichaam te hebben.

Bonus 4
Krijg je 10 richtlijnen aangereikt waarmee je dat kan doel bereiken.

Bonus 5
Door middel van een video word je een ultiem afslank programma aangeboden. Kortom, met de Afslank Receptenbijbel heb je een complete methode in handen om af te vallen en je lichaam gezonder te maken.

Het gewenste resultaat

Al geruime tijd eet ik volgens de recepten van de Afslank Receptenbijbel. Het is ongelofelijk hoe snel ik begon af te vallen en binnen enkele weken zag ik al echt verschil.

Als ik nu in de spiegel kijk zie ik wat ik wil zien. Ik zie dat mijn rondingen minder zijn en mijn buik is platter en strakker. Mijn huid ziet er gezonder en gladder uit. Daarnaast barst ik van de energie en zie ik er over het algemeen gezonder uit.

Ik krijg ook leuke reacties van andere mensen die zeggen dat ik er zo goed uitzie. Ik voel me dan ook veel zelfverzekerder dan voorheen. Het geeft me een goed gevoel dat ik aan mezelf aan het werken ben maar het lekkere eten niet heb hoeven op te geven.

Ik eet alleen anders. Veel gezonder en wat ik eet is veel meer in balans. Maar deze ommezwaai in mijn eetgewoonten willen niet zeggen dat ik nooit meer kan snacken of helemaal geen zoetigheden meer kan eten.

Ook hier heb ik namelijk recepten voor gekregen, zodat ik kan blijven genieten van een zoet tussendoortje af en toe. Het bevalt mij prima om mijn eetpatroon zo te veranderen dat ik overtollige kilo’s kwijt raak maar daarbij gewoon lekker te kunnen blijven eten.

Ik hoef me ook helemaal niet aan streng voorgeschreven hoeveelheden te  houden en heb tot nu toe dan ook nog absoluut geen honger gehad.

Weg zijn al mijn frustraties over de diëten die ik heb gevolgd maar niet het gewenste resultaat hadden. Ik heb mijn bijbel gevonden en daar blijf ik voortaan bij.

Waar is de Afslank Receptenbijbel te koop of te downloaden?

Als je overtuigd bent van alle goede dingen over dit boek raad ik je aan het product te bestellen. Als je naar onderstaande pagina gaat van het boek krijg je de keuze of je alleen de digitale versie wil of ook het fysieke boek.

Het fysieke boek is kwalitatief heel goed en dus zeker de moeite waard om toe te voegen aan je kookboeken collectie.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

2 Reacties

 1. Ik wilde het boek zojuist bestellen maar vraag mij af of deze afslank receptenbijbel ook op basis van het keto dieet is?
  Ik ging er eigenlijk vanuit maar kan het nergens specifiek terugvinden.

  Antwoord
  • dank je wel

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This