Afslank Receptenbijbel Review van HappyHealthy

door mrt 1, 2020blog

Afvallen. Een onderwerp dat velen van ons aangaat en ook waar velen moeite hebben om een dieet vol te houden of om succesvol op gewicht te blijven. Als je op het internet kijkt zie je heel veel verschillende diëten en receptenboeken voorbij komen.

 

 

Daardoor denk je al snel bij het volgende dieet: Dat is er weer een. Toch kan ik je vertellen dat de afslank receptenbijbel heel anders is in vergelijking tot andere receptenboeken en diëten en ben ik er zeer positief over.

 

 

Daarom heb ik besloten om er een eerlijke review over te schrijven zodat ook jij op de hoogte bent van wat de afslank receptenbijbel je te bieden heeft voordat je het product koopt. Lees daarom snel verder.

 

 

Wat is de afslank receptenbijbel?

 

 

De afslank receptenbijbel is een boek dat volstaat met overheerlijke maar vooral gezonde recepten. De meeste recepten in de afslank receptenbijbel zijn koolhydraatarm.

 

 

Naast de afslank receptenbijbel zijn er natuurlijk nog een heleboel andere receptenboeken met koolhydraatarme gerechten.

 

 

Maar dit receptenboek is niet te vergelijken met andere receptenboeken. Hier komen we later nog op terug.

 

 

Koolhydraatarm eten is voor de meeste mensen de meest effectieve manier om af te vallen of om op gewicht te blijven. Ook heb je in de meeste gevallen met koolhydraatarm eten niet het gevoel dat je steeds honger hebt.

 

 

De afslank receptenbijbel is geschreven door Oscar Helm. Door de methode die hij heeft toegepast bij het schrijven van het boek, is het boek uniek geworden in tegenstelling tot andere receptenboeken. In het boek komen namelijk de volgende elementen naar voren:

 

 

Culturen
Oscar heeft kennis gemaakt met veel verschillende culturen en eetgewoontes. Deze heeft hij toegevoegd in het boek

 

 

Ervaringen
Ook Oscar is zelf lang bezig geweest met afvallen en heeft daarmee veel ervaringen opgedaan van wat wel werkt en wat niet. Op basis van zijn eigen ervaringen heeft hij bepaalde dingen beschreven. Dit is anders dan bij andere boeken. Daar wordt meestal geschreven op basis van wetenschap.

 

 

Logica
Oscar zegt dat afvallen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat de meeste mensen het veel te moeilijk maken voor zich zelf. Als je een beetje logisch na zou denken zou je weten dat vooral het gemaakte voedsel zorgt dat je aankomt en het natuurlijke fruit en groente niet.

 

 

Oermens
Vroeger at men alleen maar gezonde en natuurlijke voeding. Er was toen nog geen mogelijkheid om zelf producten te maken. Oscar baseert hierop het voedingspatroon door vooral natuurlijke producten te eten.

 

 

Wetenschap
Ondanks dat Oscar met de afslank receptenbijbel weinig waarde hecht aan de wetenschap. Maakt hij wel gebruik van grote onderzoeken die gedaan zijn op het gebied van gezonde voeding. Alleen is hij heel kritisch in welke informatie hij gebruikt. Ontvang alvast een gratis weekmenu door op klik op mij te klikken.  

 

 

Wie is Oscar Helm?

 

 

We hebben de naam Oscar Helm nu al een paar keer genoemd, maar wie is Oscar Helm nu eigenlijk? Oscar Helm is een bekende Food blogger die blogt op de website Happy Healthy. Naast zijn carrière als blogger heeft Oscar meerdere boeken geschreven waarvan hij de auteur is zoals:

 

 

  •  De afslank receptenbijbel
  •  Strakke buik Bijbel
  •  glucomannan supplement

 

 

Ook heeft Oscar Helm een YouTube kanaal waar hij behoorlijk actief is. Op zijn YouTube kanaal (happy Healthy) deelt hij allerlei tips over hoe je gezonder kunt leven en kunt afvallen. Met meer dan 9000 abonnees, is Happy Healthy op weg om een serieus kanaal te worden.

 

 

Naast dat Oscar auteur en blogger is, lees je op de website van Oscar Helm ook dat hij zich afslank coach en voedingsdeskundige noemt.

 

 

Ondanks dat hij natuurlijk niet kan hardmaken dat hij deze functies daadwerkelijk uitoefent, heb ik er alle vertrouwen in dat Oscar Helm verstand heeft van gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

 

 

Voor wie is de afslank receptenbijbel geschikt?

 

 

Het boek is eigenlijk voor iedereen geschikt die op een normale en verantwoorde manier wil afvallen. Als je geen strenge diëten wilt volgen maar simpelweg wil afvallen door minder koolhydraten te eten, dan is de afslank receptenbijbel een echte aanrader.

 

 

Ook Oscar Helm geeft aan dat als je met de afslank receptenbijbel aan de slag gaat, je niet het gevoel hebt dat je heel streng aan het diëten bent. Dat maakt het natuurlijk makkelijker om ermee door te gaan.

 

 

Een van de beste eigenschappen van de afslank receptenbijbel is dat de meeste recepten gebaseerd zijn op groente en fruit. Dat betekent dat je je lichaam echt maximaal de kost geeft. Dat betekent dat je met de recepten uit dit boek niet snel een vermoeidheidsdip krijgt en dat je over de hele dag voldoende energie hebt om de dag door te komen.

 

 

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen? Doe de test en ontdek je ‘Afslank IQ’

 

 

Wat kun je verwachten van de afslank receptenbijbel?

 

 

Als je aan de slag gaat met de recepten van de afslank receptenbijbel kom je heel veel verschillende soorten recepten tegen. Vrijwel alle recepten in de afslank receptenbijbel zijn koolhydraat arm en bevatten vooral veel eiwitten.

 

 

Als je het boek wil aanschaffen heb je daarin twee keuzes. De eerste keuze is om de digitale download te kopen waarmee je het boek in E-book formaat ontvangt.

 

 

Wat me als eerste opviel is dat de afslank receptenbijbel heel duidelijk en overzichtelijk is. Ook leer je in het boek precies wat nou echt gezond eten is en leer je dat je je weinig moet aantrekken van websites zoals voedingscentrum.nl.

 

 

Om gezond te eten moet je volgens Oscar terug gaan naar de basis van gezonde voeding. Dat betekent dat eigenlijk alle voeding dat uit de natuur komt goed voor je is.

 

 

De afslank receptenbijbel bevat meer dan 100 overheerlijke gezonde recepten. Voor de recepten heb je keuze uit:

 

 

  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner
  • Tussendoortjes
  • Dranken

 

 

Wat vooral mooi is aan de recepten in de afslank receptenbijbel is dat je precies uitgelegd krijgt hoe je het recept moet maken en welke dingen je in de supermarkt moet kopen voor het gerecht.

 

 

GEBRUIK DE KORTINGSLINK ZODAT JE GOEDKOPER UIT BENT

 

 

Afslank receptenbijbel Weekmenu’s

 

 

Een van de grote voordelen van de afslank receptenbijbel is dat je er 6 complete weekmenu’s bijkrijgt. Deze weekmenu’s zijn gebaseerd op 3 eetmomenten per dag. Ontbijt, lunch en Diner.

 

 

Het mooie aan de Weekmenu’s is dat je voor een hele week precies weet wat je per eetmoment kunt eten. Je hoeft daardoor niet meer na te denken over wat je nu weer moet maken.

 

 

Het nadeel van moeten nadenken over wat je allemaal kunt eten, zorgt er in veel gevallen voor dat je naar de supermarkt gaat zonder precies te weten wat je gaat eten.

 

 

Hierdoor koop je al snel de minder gezonde dingen en dat gaat ten koste van je dieet. Door de weekmenu’s van de  afslank receptenbijbel te volgen heb je hier geen last van. 

 

 

Mijn ervaring met de afslank receptenbijbel

 

 

Zelf ben ik ontzettend te spreken over de afslank receptenbijbel. De recepten in het boek zijn super gezond en ook nog eens heel lekker.

 

 

Waar ik vooral heel tevreden over ben is dat de recepten in het boek heel duidelijk beschreven staan en dat de meeste gerechten uit het boek makkelijk te maken zijn.

 

 

Vrijwel alle recepten in het boek zijn koolhydraatarm en bevatten veel eiwitten. Dit is voor veel mensen de beste combinatie om makkelijk af te vallen zonder er last van te hebben.

 

 

Wat ik vooral ook prettig vind aan de afslank receptenbijbel is dat alle recepten in het boek op basis van 2 personen zijn beschreven.

 

 

Ook krijg je bij het aanschaffen van de afslank receptenbijbel heel veel extra’s die je gratis kan downloaden. Daarover was ik best verrast.

 

 

Wat zeggen anderen over de afslankreceptenbijbel?

 

 

Als je rondkijkt op het internet zie je eigenlijk alleen maar positieve reacties over de afslank receptenbijbel.

 

 

Op Facebook en twitter lees je dat er veel mensen zijn die succesvol zijn afgevallen met de recepten van de afslank receptenbijbel.

 

 

Ook lees je veel verhalen over hoe lekker de recepten zijn en dat ze vooral heel makkelijk te maken zijn.

 

 

Ook kom ik vrijwel geen negatieve ervaringen tegen over de afslank receptenbijbel. De enige negatieve reacties die ik ben tegen gekomen gaan over de smaak van de recepten. Maar dat is naar mijn mening vooral een persoonlijke klacht.

 

 

Zelf vind ik de recepten uit de afslank receptenbijbel heel lekker. Ik ben het er dus niet mee eens als iemand vertelt dat de recepten niet te eten zijn.

 

 

Ondanks dat de meeste recepten in mijn ogen best makkelijk te maken zijn, hoor je op het internet wel wat mensen zeggen dat de recepten van de afslank receptenbijbel veel tijd kosten om te maken.

 

 

Zelf kan ik best goed koken en kost het voor mijn gevoel niet veel tijd. Maar sommige mensen denken daar anders over.

 

 

Ook op de website van de afslank receptenbijbel lees je heel veel positieve reacties over het boek. Zelfs Nicolette van Dam heeft het boek aangeschaft en is er heel tevreden over.

 

 

Is de afslank receptenbijbel de moeite waard?

 

 

Als je het mij vraagt is het aanschaffen van de afslank receptenbijbel absoluut de moeite waard. Met de afslank receptenbijbel heb je toegang tot honderden lekkere en gezonde recepten. Naast alle recepten krijg je tijdelijk ook nog eens heel veel extra’s die je gratis kunt downloaden zoals:

 

 

Dag- en Weekmenu’s + boodschappentips

 

 

Met deze bonus krijg je een handige weekmenu’s met de daarbij behorende boodschappenlijstjes. Ook ontvang je hier tips over het doen van gezonde boodschappen.

 

 

10 Gezonde toetjes

 

 

Ondanks dat je in de afslank receptenbijbel al keuze hebt uit een aantal gezonde toetjes, krijg je er nu tijdelijk nog 10 gezonde toetjes recepten bij.

 

 

84 Gezonde tussendoortjes

 

 

De kans is groot dat als je met de afslank receptenbijbel aan de slag gaat, je tussendoor nog wel eens trek krijgt. Het is dan zeker niet verstandig om ongezond te gaan eten. Daarom krijg je in deze bonus 84 gezonde tussendoortjes die je kunt eten zonder dik te worden.

 

 

13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam

 

 

Als je al veel diëten hebt geprobeerd, weet je ook dat heel veel van die diëten niet werken. Met de 13 richtlijnen leer je hoe je een gezond en slank lichaam kunt behouden zonder dat het je heel veel moeite kost.

 

 

GEBRUIK DE KORTINGSLINK ZODAT JE GOEDKOPER UIT BENT

 

 

De afslankreceptenbijbel aanschaffen met korting

 

 

Ben je na het lezen van deze review overtuigd van de afslank receptenbijbel? Dan raad ik je zeker aan om de afslank receptenbijbel te kopen. Het boek geeft je genoeg variatie in eten om een heel jaar lekker en gezond te kunnen eten en je valt er mee af zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

 

 

Bij de afslank receptenbijbel krijg je ook de mogelijkheid om je aan te melden bij het speciale ultieme afslank programma.

 

 

Als je besluit om het boek aan te schaffen, mag je het ultieme afslank programma één maand gratis uitproberen.

 

 

Met dit programma krijg je in video’s alle hulp en informatie die je nodig hebt om een slank lichaam te krijgen en te behouden.

 

 

Na de gratis maand kost het extra programma wel geld. Het ligt dan helemaal aan jezelf of je ermee door gaat of niet.

 

 

Sinds ik gerechten maak met recepten uit de afslank receptenbijbel, ben ik al aardig wat kilo’s verloren en heb ik totaal geen moeite meer met gezond eten. Het enige dat ik hoef te doen is het boek open te slaan en een gerecht te kiezen. Ook weet ik dat als ik deze gerechten maak, ik zeker ga afvallen en gezond aan het eten ben.

 

 

Zo kun je gezond leven zonder erbij na te denken.

 

 

Ben jij benieuwd naar de afslank receptenbijbel? Ga dan naar de kortingspagina.

 

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This