Berichtenbaas: Leer hoe je de mooiste vrouwen versiert!

door mrt 10, 2020Uncategorized

Ben je al een tijdje aan het daten op Tinder, Whatsapp of een datingsite, maar heb je daarmee geen succes? Dan is het zeker een goed idee om eens naar berichtenbaas te kijken. Een cursus die je leert hoe je wel succesvol online kunt daten.

Vooral als jij je gesprekspartner nog niet hebt gezien, kan het behoorlijk lastig zijn om een goede indruk te maken. Helemaal als het gesprek via tekstberichten loopt.

Om ervoor te zorgen dat jouw digitale gesprekken met je partner goed verlopen, heb je weliswaar en techniek nodig. Dat is precies waar berichtenbaas je mee helpt.  In deze review geef ik je alle belangrijke informatie over berichtenbaas en waarom het je helpt meer succes te krijgen met daten.

Wat is berichtenbaas?

Berichtenbaas is een cursus die je helpt betere online gesprekken te voeren. Sinds de komst van datingsites en online daten, is het steeds moeilijker om een geschikte partner te vinden, ondanks dat het lijkt alsof er ook veel meer keuze is.

Gesprekken beginnen vaak heel spontaan en interessant, maar zwakken als snel af. In veel gevallen heeft dat alles te maken met je woordkeuze en de manier waarop je berichten stuurt naar je chatpartner.

Berichtenbaas helpt je om een conversatie koning te worden zodat je ook eens verder komt dan alleen de online gesprekken. De methodes die je leert in de cursus zijn zorgvuldig getest en met het systeem dat nu staat, is het daadwerkelijk mogelijk om next level te daten.

Wie heeft de cursus gemaakt?

De cursus Berichtenbaas is gemaakt door het bedrijf AttractionGym. De eigenaar van dit bedrijf is Daan de Ram. Hoewel je over hemzelf niet veel informatie kan vinden op het internet, is wel gebleken dat Daan veel dating ervaring heeft.

Vroeger waren de pogingen tot het versieren van een vrouw voor Daan totaal geen succes. Hij werd telkens afgewezen en wist eigenlijk niet waarom.

Daarom heeft Daan besloten alles uit de kast te halen en heeft hij nu een methode gevonden waarmee je wel succesvol kunt daten.

Deze methode heeft hij verwerkt in een cursus. Ook heeft de methode meerdere keren getest en is hij continu bezig met het verbeteren van de techniek.

GA DIRECT NAAR DE HUIDIGE ACTIE VAN BERICHTENBAAS

Wat krijg je als je Berichtenbaas koopt?

Als je aan de slag gaat met de cursus krijg je toegang tot de 9 modules van de cursus. Alle modules focussen zich op een bepaald onderdeel van de techniek en brengen je alle belangrijke kneepjes van het vak bij.

Module 1: Het begin

In deze module krijg je een stukje psychologie en leer je hoe vrouwen denken en hoe jij daarop kunt inspelen.

De meeste mannen hebben namelijk geen idee wat er in het hoofd van een vrouw omgaat. Na het volgen van de eerste module heb je een idee van hoe vrouwen denken.

Module 2: Pimp je profiel

Een van de belangrijkste dingen die je goed moet doen bij daten is natuurlijk jezelf zo goed mogelijk online presenteren. Zodra je begint met daten en een vrouw aanspreekt, is de kans groot dat ze direct je social media profiel bekijkt.

In deze module leer je een aantal technieken om je social media profielen aantrekkelijker te maken, zodat in ieder geval de eerste indruk goed is.

Een van de belangrijkste dingen hierin is natuurlijk een aantrekkelijke profielfoto.

Module 3: Openingszinnen

Een van de grootste struikelblokken bij het aanspreken van een vrouw zijn natuurlijk de openingszinnen.

De openingszinnen zijn het belangrijkste om de aandacht van een vrouw te krijgen. Als je het bij het begin van het gesprek al niet goed aanpakt, is de kans groot dat de rest van het gesprek ook geen succes zal worden.

In de derde module krijg je toegang tot kant en klare openingszinnen die je zo kunt kopiëren en plakken.

Module 4: TAO van transitie

Hier leer je hoe je niets aan toeval over laat en hoe je ervoor zorgt dat het niet alleen bij een leuk en goed gesprek blijft. Hier leer je hoe je ervoor zorgt dat ze niet hoeft te wachten op een date en dat ze het ook daadwerkelijk wil.

Module 5: Professioneel plagen

Dit is een van de meest uitdagende onderdelen van de cursus. Plagen kan als leuk ervaren worden, maar als je het niet op de juiste manier aanpakt, kan het ook het einde van het gesprek betekenen.

In deze module leer jij hoe je op een professionele en uitdagende manier plaagt door het jezelf makkelijk te maken, af en toe wat brutaal te zijn en vooral schattig te schelden. Hoewel plagen een risico is, levert het je ook het meeste resultaat op als je het goed weet te brengen.

Module 6: Het fundament van Fun

In deze module draait het allemaal om jezelf onderscheiden van alle andere mannen op datingsites. Hier leer je hoe jij uitdagend overkomt. Een groot onderdeel is hier ook weer het professioneel plagen.

Je leert hoe je het plagen voor zowel haar als voor jouzelf leuk kunt maken en hoe je er een vlaag spanning en sensatie aan toevoegt. Een van de belangrijkste elementen van deze module is dat je leert hoe jij jezelf onderscheidt van alle mannen op het internet.

Module 7: Meer dates dan je aan kan

In deze module leer je de twee grootste fouten die je kunt maken als je gaat daten. Ook leer je hier hoe je kunt voorkomen dat een vrouw je afwijst voor een date en hoe je het proces van een gesprek naar een date versnelt.

Vaak blijf je bij online daten veel te lang hangen in het gezellige online gesprek, terwijl je liever al veel eerder had willen afspreken. Te lang blijven hangen in het voeren van gespreken online kunnen je kans op een date verkleinen.

Om een vrouw mee te krijgen op date is vertrouwen heel belangrijk. Deze module gaat ook over het vertrouwen opwekken bij de vrouw zodat ze je genoeg vertrouwd om af te spreken. Ook krijg je in deze module geleerd hoe je seks normaal maakt tijdens een date.

Module 8: Haar laten chasen

Deze module draait om het behalen van zo veel mogelijk resultaat met zo weinig mogelijk moeite. Dit doe je door te werken aan je aantrekkingskracht en het gebruiken van arrogantie op de juiste manier.

Module 9: Reparatiekit

Na het volgen van de cursus weet je heel goed hoe je een gesprek aangaat met en vrouw. Ook weet je hoe je het interessant maakt voor haar en hoe je uitdaging en spanning toevoegt aan het gesprek. Ondanks dat je alles goed doet, kan het nog steeds voorkomen dat je een nee krijgt. Er zijn duizenden bezwaren die een vrouw kan inzetten om niet met jou op date te gaan.

Het is dan natuurlijk een goed idee om ook voor die bezwaren een oplossing te hebben. In de 9e module draait het allemaal om het overwinnen van de bezwaren. Je leert precies wat je kunt doen om een nee om te zetten in een date op haar verzoek. Ook leer je precies wat je moet doen als ze niet meer reageert op je berichten en wat je moet doen als ze de date op het laatste moment afzegt.

Daarnaast kan ook leeftijd een bezwaar zijn voor een vrouw om met je af te spreken. Ook dat leer je overwinnen als een baas in deze cursus.

GA DIRECT NAAR DE HUIDIGE ACTIE VAN BERICHTENBAAS

Bonussen & Extra’s

Naast alle modules die hierboven beschreven staan, zijn er ook nog een aantal bonussen te verkrijgen.

Extra 1: Seksdates

Er zijn namelijk verschillende soorten dates. Er zijn dates waarmee je op zoek gaat naar je perfecte partner, maar er zijn natuurlijk ook de dates die vooral om seks draaien. Ook als het gaat om seksdates krijg je bij berichtenbaas de handvatten die je nodig hebt.

Daan heeft namelijk seksdate plannen gemaakt die je zo kunt overnemen en uitvoeren. Ook is er een complete masterclass beschikbaar die jou een seksdate koning maakt.

Extra 2: Casestudies

Om je te laten zien hoe de methodes van de cursus in de praktijk werken, is er een simulatiemodule aanwezig in de cursus. Hier kijk je mee naar hoe een online gesprek verloopt en hoe berichtenbaas ervoor zorgt dat een date een garantie wordt.

Bonus 1: Seksdate voorbeeld

Bij de eerste bonus zie je hoe daan Sexting uitvoert en hoe hij een meisje mee naar huis krijgt. Het doel van deze video is om je te laten zien dat het daadwerkelijk werkt en hoe je het simpelweg kunt nadoen.

Bonus 2: Naaktfoto’s op bestelling

Om naaktfoto’s te krijgen van een vrouw, moet er natuurlijk wel een mate van vertrouwen zijn. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat zij net zo opgewonden is als jij om haar de foto’s te laten sturen. In de tweede bonus leer je precies hoe je dat doet en hoe je zo veel naaktfoto’s toegestuurd kunt krijgen als je maar wilt.

Bonus 3: Extreme textgame

Een van de meest krachtige bonussen die erbij zitten. Met deze extra module leer je precies hoe je met haar emoties speelt en hoe je haar helemaal gek maakt, terwijl je zelf je rust bewaard en precies weet wat je aan het doen bent.

Bonus 4: Sexting handleiding

In deze bonus leer je stap voor stap hoe je haar helemaal gek en opgewonden maakt. Deze handleiding is een aanvulling op de seksdates extra’s

Bonus 5: De emotiebieb

De complete bibliotheek aan emoties, memes en afbeeldingen om je nooit meer inspiratieloos te maken. Voor elke gelegenheid is er een oplossing.

Bonus 6: Profielfoto Make-over

De kans is natuurlijk aanwezig dat je geen idee hebt wat de perfecte profielfoto is. In deze bonus krijg je les van een professioneel model die je leert hoe je het beste op een foto kan staan en waar een goede profielfoto aan moet voldoen.

Bonus 7: Meteen thuis afspreken date

In deze bonus leer je precies hoe je ervoor zorgt dat ze bij je aan de deur komt zonder dat er een date is. Je leert hoe ze niet meer zonder je kan en ieder moment van de dag bij je wil zijn.

Wat is het doel van de cursus?

Veel mannen hebben geen idee wat ze aan het doen zijn bij het online daten. Het doel van deze cursus is dan ook om je zelfverzekerd te maken tijdens het daten. Met deze cursus hoef je nooit meer bang te zijn voor een afwijzing omdat je alles onder controle hebt.

Je weet precies welke keuzes je moet maken op basis van het gesprek en haar antwoorden. Hierdoor wordt het daten een stuk makkelijker en is de kans op een succesvolle date veel groter.

Ook zorgt de cursus ervoor dat vrouwen jou willen hebben en niet andersom. Je maakt jezelf onweerstaanbaar. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om een date te krijgen via Tinder of andere datingsites.

Is berichtenbaas betrouwbaar?

Er zijn veel positieve verhalen te lezen over de methode van Berichtenbaas. Ook zijn er veel mensen die na het volgen van de cursus succes hebben met hun dates. Op basis daarvan durf ik te stellen dat berichtenbaas een betrouwbare methode is en zeker de moeite waard om te proberen.

Wel kost het over het algemeen veel tijd om de methode onder de knie te krijgen. Het is namelijk noodzakelijk om regelmatig te blijven oefenen.

Wel levert je het veel leuke nieuwe dates op zonder dat het je heel veel moeite kost.

Aan de slag met Berichtenbaas

Ben je na het lezen van deze review enthousiast geworden om ermee aan de slag te gaan? Dan raad ik zeker aan om ervoor te gaan. Na het volgen van de cursus ga je een leuke tijd tegemoet met veel dates en veel leuke vrouwen.

Op de pagina van Berichtenbaas staan veel video’s en berichten van andere mannen die de methode hebben gebruikt. Ze vertellen je daar hun ervaring.

Wil je meer weten over Berichtenbaas en wil je weten hoe de methode voor vele andere mannen heeft gewerkt? Ga dan direct naar de verkooppagina van Berichtenbaas en ga er vandaag nog mee aan de slag

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This