Body&Fit gezond en snel afvallen

door jan 13, 2018blog

Na de die mooie dagen krijgen we allemaal weer een drang om van de overtollige pondjes af te komen. Werden we in december nog verleid om vooral lekker en veel te eten, nu worden we weer geconfronteerd met al die extra calorieën.

Tijd voor actie dus. Maar wat moet je nu écht doen om je weer fit te voelen? Wil je een paar kilo kwijt of een dieet en plan om veel af te vallen? Lees verder en bekijk welk Body&Fit gezond en snel afvallen product het beste bij je past.

Reinigen en je eetgewoonte aanpassen

Misschien denk je nu dat je zwaar aan een dieet moet en je ziet jezelf al half in de voorbereiding van de marathon om het overtollige vet kwijt te raken. Nee hoor, niets is minder waar. De ene persoon is nu eenmaal de andere niet.

Het beste is dus een manier van afvallen te vinden die het beste bij je past. Denk eens aan een reinigingskuur of andere voeding. Body&Fit heeft een ruim assortiment producten die je hierbij helpen en via de site kun je ook een slankplan maken voor jezelf.

Detoxen is als resetten

Je fit voelen doe je ook van binnen uit. Je lijf zit vol met giftige stoffen die worden opgeslagen in de vetcellen. Detoxen is een reiniging die jouw binnenkant aanpakt, de giftige stoffen afvoert, waardoor je afvalt en meer energie krijgt.  Je kunt eens in de zoveel tijd een kuur nemen, bijvoorbeeld de 14 dayKiller Body van Body&Fit. Daarna kun je met Detox Thee of Detox Juice dagelijks je innerlijke mens op peil houden.

Bewuster, maar lekker eten

Zoals we allemaal weten is bewust eten al het halve werk. “Ieder pondje gaat door het mondje” is een mega cliché, maar wel een waarheid als ’n koe. Pas je eetgewoonte aan, eet vitamine- en vezelrijk en ja, ook het gezellige drankje kun je beter weer even laten staan. Wist je dat Body&Fit suiker- en caloriebewuste producten verkoopt?

Tóch nog ’n sateetje mét

Geen gekkigheid, je leest het goed! Lekker eten kan nog steeds, ook als je bijvoorbeeld zin in een sateetje mét hebt.
De Smart Satésaus is een prima alternatief voor vette, vaak suikerrijke sauzen. Met maar 4,9% aan suikers bevat het gemiddeld 82% minder suikers dan andere sauzen. Gooi de sate’s maar op de grill met dit product van Body&Fit.

Om je vingers bij af te likken

De dames onder ons weten ‘t; vrouwen kunnen niet van chocola af blijven. En dat hoeft dus ook niet meer, want de bonbons van Good For You! zijn om te smullen, óok voor de mannen. Elke vrijwel suikervrije bonbon bestaat uit een vulling van zuivere eiwitten, vezels en reduced carb en . Lekker in de smaken white chocolate met kokosnoot en chocalate pralines.

Afslanken met supplementen

Afslanken vraagt natuurlijk wél iets van je. Je moet zelf in actie willen komen. Hierbij is het uiteraard ook belangrijk dat je beweegt. Sporten is goed, maar dagelijks een fikse wandeling maken helpt ook. Als je daarbij je eetpatroon aanpast en afslank-supplementen gebruikt, zal snel resultaat te zien zijn.

Fatburners

Veelgevraagde en gebruikte afslankproducten zijn diverse fatburners. Als je door de bomen van alle fatburners het bos niet meer kan zien, is het raadzaam je goed te laten informeren. Door talloze aanbieders is het verstandig goed te checken of een fatburner betrouwbaar is, sterker, sommigen kunnen zelfs gevaarlijk zijn. De NVWA (Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit) kan je hierbij helpen.

Hoe werkt een fatburner eigenlijk? Zoals de naam al doet vermoeden is dit supplement gericht op het verbranden van vet. Door een fatburner wordt de stofwisseling verhoogt en zal de vetopname lager zijn. Ook wordt het vet in energie omgezet. Klinkt geweldig, maar denk niet dat je achterover kunt hangen. Het is en blijft een aanvulling; sport en aangepast dieet zijn nog steeds hard nodig in het afslankingsproces.

Body&Fit biedt via haar site een aantal goede fatburners aan. Zo behoort Ripped tot de top 5 beste aanbieders van 2017. Je hoeft maar 1 capsule per dag te slikken dat scheelt ook. De capsule bestaat uit extracten van onder meer caffeine, groene koffiebonen, groene theebladeren, natuurlijke frambozen, olijfbladeren. Wel even opletten: het wordt afgeraden na 18.00 uur ’s avonds een tablet te nemen.

Een andere fatburner van Body&Fit is 24hr Fatburn. Om 24 uur optimale werking te hebben moet je ’s ochtends bij het ontbijt en ’s avonds voor het slapen een tablet nemen. Je voelt je dan de hele dag energiek. De verpakking is goed voor een maand.

Shakes en het belang van eiwitten

Eiwitten kun je zien als een bouwstof maar ook een brandstof voor je lichaam. Zonder eiwitten functioneert ons lichaam niet goed en kun je allerlei klachten krijgen. Eiwitten zitten vooral in voeding (eieren, kaas, vis, melk) en we hebben ongeveer 30 tot 40 gram eiwit per dag nodig.

Helaas zit in de meeste voeding tegenwoordig te veel koolhydraten. Als je gaat afvallen is het van belang de koolhydraten te minimaliseren, maar het eiwitgehalte goed op peil te houden of te verhogen. Vooral als je veel sport ernaast heb je veel baat bij een juist eiwitgehalte. Smart Protein van Body&Fit is een shake die het resultaat geeft zoals hiervoor beschreven.

Daarnaast krijg je door de shake te drinken ook sterkere spieren. Smart Protein bevat naast eiwitten diverse mineralen en vitamines, waaronder B2, B3, B5, B6 en B12d. Je kunt de shake als tussendoortje drinken of na het sporten. Je kunt dit ook verkrijgen in kleine flesjes, Smart Proteine Drinks; handig om mee te nemen!

Maaltijdvervangers

Eigenlijk zou je geen dieet shake nodig moeten hebben, in alle eerlijkheid. Als je de dag begint met een goed ontbijt, een gevarieerde lunch en diner hebt, is er niets aan de hand. Maar, zeg nou zelf, daar hebben we geen tijd voor! Over het algemeen ren je ’s ochtends de deur uit, zelfs zonder maar iets gegeten te hebben.

Dan zijn shakes wel echt een uitkomst! Met de Low Calorie Meal van Body&Fit kun je één tot twee maaltijden vervangen. Er zit helemaal geen suiker in, maar proeft heerlijk. Een aanrader om als ontbijt te gebruiken als je ’s ochtends normaal gesproken niet ontbijt. Dit product werd in 2016 door de Consumentenbond zelfs uitgeroepen als een topper onder de maaltijdvervangers.

Wil je liever een plantaardige maaltijdvervanger? probeer dan de Vegan Low Calorie Meal. Welke maaltijdvervanger je ook kiest, gebruik hem als vervanger en niet als totaaloplossing.

Met dieet en afslankplan aan de slag

Als je van plan bent serieus te willen afvallen, maak dan een plan. Een plan zorgt ervoor dat je niet overmoedig raakt en juist daardoor eerder opgeeft. Een realistisch plan helpt je stapje voor stapje je doel te bereiken. Via de site van Body&Fit kun je een dergelijk plan maken. Daarnaast wordt kant en klaar een dieet en bijbehorende producten geboden. Aan de slag!

Plannen aan de hand van het slankplan

Als je via de site het slankplan hebt gedownload, kun je vervolgens makkelijk de bijbehorende maaltijdvervangers erbij kiezen. Elk pakket hoort bij de fase waarin je zit. Zo is er voor fase 1 het Slankplan 5+2 pakket, met tal van eiwitrijke producten en een menuvoorstel.

Bij fase 2 ontvang je producten die je naar het einddoel brengen. Denk aan eiwitrijke shakes en pannekoeken (ja zeker, ook een lekkere pannekoek kan nog steeds!) en repen. Voorzichtig aan word je richting fase 3 begeleid, waarbij vooral de focus op de balance is gericht. Alle fasen duren 4 weken; je hebt na drie maanden een prachtig resultaat en zult trots zijn op jezelf.

10 dagen low

Zie je het nog niet zo zitten om jezelf twaalf weken te committen aan een dieet of vind je het simpelweg niet nodig zo lang te diëten, dan kun je ook voor een kortere periode kiezen. Het Low Calorie Dieet is een compleet pakket van maaltijdvervangers of –repen en een complete gids met menuvoorstellen voor 10 dagen. Op die manier kun je je eetschema goed leren aanpassen en de mindset maken.

Wat je doet, voel je vooral goed

Het maakt niet zoveel uit welk product of welke variant je kiest. Als je eenmaal het besluit hebt genomen om gezond en snel af te vallen , dan ga je er ook wel voor. Het belangrijkste is jezelf vooral goed te voelen, of dit nu is door vijf of door tien kilo af te vallen, jíj stelt de grens en je doel.

Ook belangrijk is dit vooral verantwoord te doen. Honger diëten zijn nutteloos en leveren niets op, behalve dat je je slap en leeg voelt. Start elk dieet met de gedachte dat je accepteert wie jij als persoon bent en dat je een nog mooiere versie van jezelf wenst.

Bekijk ook ons artikel over de 7 beste eiwit producten.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This