Bol Masterclass (Jia Ruan) Review + Ervaringen (PAS OP)

door feb 17, 2020Uncategorized

Ben je op zoek naar mogelijkheden om via het internet geld te verdienen? Die mogelijkheden zijn legio. Dankzij de opkomst van het internet heb je tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden. Dat is simpelweg een feit. Maar, welke mogelijkheden werken wel?

Welke online trainingen kunnen je hier bij helpen? Ik ben voor je op onderzoek gegaan. Enige tijd terug werd ik namelijk met Jia Ruan en zijn Bol Masterclass geconfronteerd.

De manier waarop Ruan deze online training presenteerde, riep direct bij mij interesse op. Ik was dan ook benieuwd naar deze online training, de Bol Masterclass, en ben op onderzoek uitgegaan. Ik ben de training zelf gaan testen; lees mijn bevindingen hier onder!

Wat is de Bol Masterclass?

Met de Bol Masterclass krijg je in enkele modules uitleg over een bepaalde vorm van business. Het gaat hierbij om het kopen van producten uit Azië. Deze producten koop je voor een laag bedrag in, waarna je ze vervolgens voor een hoog bedrag via Bol.com kunt verkopen. Je kunt daarbij zelfs gebruik maken van de logistiek en de marketing van Bol.com.

Dat klinkt als een gouden situatie, niet waar? Jia Ruan is daar volledig op ingedoken en heeft de Bol Masterclass ontworpen. Een training waarmee je klaargestoomd wordt om zelf aan de slag te gaan met deze vorm van business. Hierbij kunnen we de volgende modules onderscheiden:

Week 1 en 2: Mindset training
Week 3 en 4: Research doen en businessplan maken
Week 5: Daadwerkelijk aan de slag met inkopen en verkopen
Week 6, 7 en 8: Je business opschalen naar het volgende niveau
Week 9 en 10: Aan de slag met het automatiseren van je business

Zoals je kunt zien, hebben de modules een logische opbouw. Dat is dan ook één van de sterkste punten van de Bol Masterclass. Daarnaast zijn de modules ook vormgegeven met behulp van allerlei interactieve video’s. In deze video’s legt Jia Ruan je alles uit over deze vorm van online business. Daarbij moet ik opmerken dat Ruan dit op een zeer prettige manier weet uit te leggen.

Hij is goed verstaanbaar, weet zich goed uit te drukken en praat op een prettige manier. Al met al is het dus prettig om naar Ruan te luisteren. Maar, wat vind ik dan van de kwaliteit van de modules? Je leest het hieronder!

Wil jij een exclusieve online training van Jia Ruan

Check of er ruimte beschikbaar is in de gratis kennismakingstraining

JA, Reserveer mijn plek nu!

Beoordeling van de inhoud

Zelf heb ik veel interesse in online business. Ik vind het leuk om allerlei vormen van online business te testen en met elkaar te vergelijken. Als ik de Bol Masterclass kritisch bekijk, zie ik dat de inhoud bijzonder waardevol is. De inhoud is van een hoge kwaliteit, maar wellicht nog belangrijker: de inhoud is uniek. Jia Ruan was de allereerste in Nederland die met een dergelijke training kwam.

In de jaren daarna kwamen nog andere cowboys met vergelijkbare trainingen. Het ging er bij hen echter om dat ze snel geld wilde maken. Bij Ruan heb ik echt het idee dat hij andere mensen wil helpen. Dat spreekt hij zelf ook duidelijk uit.

Over de inhoud heb ik verder geen kwaad woord. De modules zijn uitgebreid opgesteld en hebben bovenal een logische opbouw. Je wordt simpelweg bij de hand genomen en krijgt ongelooflijk informatie op je afgevuurd. Deze informatie kan je echter op een goede manier verwerken, mede omdat de opbouw zo goed is.

Daarnaast wordt de informatie op een leuke manier aan je gepresenteerd. Het is niet alleen maar droge stof die je door moet lezen. Integendeel zelfs. Wat mij betreft zouden andere makers van (online) trainingen een voorbeeld aan de Bol Masterclass kunnen nemen.

Is de Bol Masterclass volledig betrouwbaar?

In de afgelopen jaren hebben we wel eens te maken gehad met cowboys op het internet. Dat zijn partijen die snel veel geld willen verdienen. Daarbij hechten ze weinig tot geen waarde aan andere personen. Nee, als zij op een slinkse manier geld kunnen verdienen, hebben ze daar vrede mee.

Het vervelende gevolg daarvan is dat mensen zoals Jia Ruan vaak al 1-0 achter staan. Een logische vraag is dan ook of de Bol Masterclass volledig betrouwbaar is. Aangezien ik zelf deze training gevolgd heb, kan ik daar een sluitend antwoord op geven. Ja, de Bol Masterclass is volledig betrouwbaar.

Als je het inschrijfgeld, á 997 euro, hebt betaald, krijg je direct je inloggegevens opgestuurd. Met deze inloggegevens heb je toegang het online portal van de Bol Masterclass. In dit online portal vind je eigenlijk alle modules en vind je alle informatie die je nodig hebt. Niet alleen mijn bevindingen bewijzen dat de Bol Masterclass betrouwbaar is. Nee, de vele succesverhalen doen dat ook. Daarover vertel ik hieronder nog iets meer.

Wat kan je bereiken met de Bol Masterclass?

Wil je financiële vrijheid? Wil je niet meer voor een baas werken? Wil je zelf aan de slag met je eigen onderneming? Dan is de Bol Masterclass de uitgelezen mogelijkheid. Met het inkopen van producten uit Azië kan je behoorlijk rijk worden. Dat laten de succesverhalen van de Bol Masterclass ook duidelijk zien.

Maar, het gaat hierbij niet alleen om het geld. De succesverhalen laten ook zien dat mensen anders zijn gaan denken door de Bol Masterclass. Men ziet nu overal kansen in én men weet deze kansen ook te benutten. Ik durf dan ook wel te stellen dat de Bol Masterclass de ondernemer in mensen naar boven weet te halen.

Wel wil ik even aanstippen dat het geen kwestie van slapend rijk worden is. Je moet absoluut inspanningen verrichten om het gewenste resultaat te behalen. Niemand verdient zomaar enkele duizenden euro’s per maand. Nee, daar moet je gewoon hard voor werken. Dat is ook niet anders bij de Bol Masterclass.

Hier gaat dan ook veel gepaard met inzet en motivatie. Je moet een gouden motivatie hebben en voldoende inzet tonen. Je moet gewoon écht de wil hebben om veel geld te gaan verdienen en succesvol te worden. Alleen op die manier kan je de Bol Masterclass optimaal in gaan zetten.

Mijn afsluitende mening

We zijn alweer aan het einde gekomen van deze review over de Bol Masterclass. Wat zijn mijn bevinden van deze training? Allereerst wil ik zeggen dat ik uitermate positief ben. Vooraf had ik zo mijn verwachtingen, onder meer door de manier waarop Jia Ruan zijn online training presenteerde. Het gaat gelukkig hierbij niet alleen om het snelle geld verdienen. Nee, het gaat hierbij om een complete verandering van je mindset en je leven.

De modules van de Bol Masterclass zijn perfect opgebouwd en ingedeeld. Je hebt niet te maken met ellenlange pagina’s vol tekst. Nee, alles wordt in de vorm van video’s uitgelegd. Hierbij kan je direct zien dat er veel tijd aan de video’s besteed is. Deze zitten namelijk goed in elkaar en bevatten waardevolle en unieke informatie.

Wel is het goed om te beseffen dat je voldoende inzet moet tonen. Er zijn ook genoeg mensen geweest die niks aan de Bol Masterclass hebben gehad. Die mensen konden echter niet de tomeloze inzet opbrengen die wél noodzakelijk is. Je moet je voor de volle 100% inzetten. Doe je dat niet? Dan kan je net zo goed niet starten met de Bol Masterclass. Deze online training is alleen geschikt voor mensen die naar het beste streven.

Wil jij een exclusieve online training van Jia Ruan

Check of er ruimte beschikbaar is in de gratis kennismakingstraining

JA, Reserveer mijn plek nu!

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This