De Cryptocurrency Beginnerscursus Review

door mrt 10, 2020Uncategorized

Wil jij ook meeliften op de stijgende koersen van de Bitcoin? Heb je in de afgelopen jaren vanaf de zijlijn toegekeken, maar wil je je nu ook gaan mengen in de wereld van cryptocurrency? Dat is mogelijk! Ik ben voor jou op onderzoek gegaan naar goede cursussen. Ik versta onder een goede cursus een cursus die jouw kennis naar een hoger niveau tilt.

Daarbij gaat het niet alleen om kennis over de cryptocurrency zelf, maar ook om de techniek erachter en de omliggende markt(en). Het is een uiterst interessante wereld waar je ongelooflijk veel kennis van moet hebben. Het volgen van een beginnerscursus is dan ook zeker aan te raden. Ik heb de cryptocurrency beginnerscursus gevolgd en wil graag mijn mening met jou delen.

Wat is de cryptocurrency beginnerscursus?

Heb je geen idee waar je moet beginnen met het handelen in de digitale munteenheden? Dan is de cryptocurrency beginnerscursus iets voor jou. In deze cursus worden namelijk alle basiselementen van de digitale munteenheden nader uitgelegd. Volgens de ontwikkelaar is deze cursus geschikt als jij aan 4 van de volgende 6 kenmerken voldoet:

– Je weet niet waar je moet beginnen
– Je hebt geen verstand van zaken
– Je kunt het extra geld absoluut goed gebruiken
– Je wilt een goede uitleg krijgen
– Je bent nieuwsgierig naar de cryptocurrency
– Je bent bang om geld te verliezen

Met de cryptocurrency beginnerscursus krijg je simpelweg de basiskennis omtrent de digitale munteenheden. Je leert van alles over de Bitcoin en de verschillende altcoins. Daarnaast leer je hoe je hierin moet handelen, hoe je waarde aan deze munten kunt koppelen en welke munten uiterst interessant zijn. Daarnaast krijg je ook veel kennis voorgeschoteld omtrent de achterliggende techniek; de blockchain techniek.

Alles over Crypto docenten

Wie zijn deze mannen van de website Allesovercrypto.nl waar het gelijknamige bedrijf Allesovercrypto achter zit. Het team bestaat  tot nu toe uit drie leden, namelijk:

Derek Westra

Gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam met een master in gedragseconomie & speltheorie.

Patrick Suiker

heeft toevallig ook aan de universiteit van Amsterdam gestudeerd 😉,Universitair afgestudeerd Bedrijfskundige en Trendwatcher.

Robin Westra: Om het feest helemaal compleet te maken! Robin Westra studeert nog steeds aan de universiteit van Amsterdam. Na zijn studie houdt hij zich vooral bezig met de techniek achter de website.

Inhoud van de Cryptocurrency Beginnerscursus

Heb je interesse om je aan te melden voor deze cursus? Dan is het zeker goed om te weten wat je zoal krijgt na aanmelding. Je krijgt in totaal 19 video’s met uren aan lesmateriaal voorgeschoteld. De informatie uit deze video’s wordt vervolgens getoetst aan de hand van ruim 200 quizvragen. Ook krijg je na inschrijving een levenslange toegang tot de cursus én krijg je na afloop een certificaat.

De cursus zelf is opgedeeld in verschillende boeken. Je krijgt bijvoorbeeld boeken met de namen ‘De Bitcoin bijbel’, ‘De juiste cryptocurrencies kopen en verkopen op de juiste moment’, ’12 beste crypto tips voor beginners’, ‘belastinggids voor crypto’, ‘een zorgeloos leven dankzij Bitcoin’ en Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst’.

Je kunt dit alles krijgen voor een bedrag van 197 euro. Is het deze investering waard? Lees mijn algemene conclusie hieronder!

Mijn algehele conclusie

Ik ben zelf ook vol goede moed gestart met de cryptocurrency beginnerscursus. En wat blijkt? Het werpt absoluut zijn vruchten af. Voordat ik ging beginnen met deze cursus wist ik ook nog niet al te veel van cryptocurrencies. Dat is wel behoorlijk veranderd! Deze cursus bevat zo ongelooflijk veel informatie.

Deze informatie is bovendien op een heldere manier uiteengezet. De 19 uren aan video’s zijn alle 19 ongelooflijk interessant en geven echt heel veel informatie.

Als je met het handelen in cryptocurrency wilt starten, heb je simpelweg veel aan de cryptocurrency beginnerscursus. Het is daarbij wel van belang dat je zelf ook voldoende inzet toont. Je moet namelijk wel alle 19 uren aan video kijken. Daarnaast moet je de 200 quizvragen maken.

Simpelweg om te toetsen of je voldoende kennis hebt om te starten met het handelen in de cryptocurrency. Met deze cursus kan je hoe dan ook een vliegende start maken. Of je financieel onafhankelijk kan worden door het handelen in cryptocurrency? Niets is onmogelijk in deze digitale en dynamische wereld.

Schrijf je voor 197 euro in voor de cryptocurrency beginnerscursus en begin direct met het opdoen van alle informatie. Deze investering, van 197 euro, krijg je absoluut dubbel en dwars terug als je eenmaal gaat handelen. Je leert in deze cursus namelijk óók op welke momenten je in- en uit moet stappen. Je hebt kortom een perfecte leidraad bij de hand om te gaan handelen.

Wil je gedurende de komende jaren ook nog blijven leren? Dat is mogelijk. Je houdt namelijk toegang tot de cursus waarbij de cursus ook regelmatig een update krijgt.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This