De Keto Revolutie review (Mitchel van Duuren)

door okt 8, 2018blog

Wat is De Keto Revolutie eigenlijk? Als jij niet op zoek was geweest naar de keto revolutie, dan was je hier waarschijnlijk niet terecht gekomen. Het is dus goed dat je hier bent, want ik ga je proberen een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over het boek “De Keto Revolutie” van Mitchel van Duuren. Zodoende kan jij straks zelf beoordelen na het lezen van deze review, of deze manier van afvallen wat voor jou is, en of bij je past.

Wat is De Keto Revolutie nou precies?

Simpel. De Keto Revolutie is een all-in-one pakket dat je vetreserves aanspreekt, dus een andere manier van effectief afvallen, het geeft je een veel hogere dosis energie, wat je dagelijkse leven weer ten goede komt, en het zorgt er ook voor dat voedsel niet meer centraal staat in je leven, waardoor je ook minder gefocust bent op voedsel.

Het complete pakket bestaat uit 2 normale E-books, een receptenboek, 21 dagen planners + boodschappenlijstjes en een videotraining over het Keto dieet. Het zijn ongeveer 20 video`s die je dus goed op weg helpen, en overladen met informatie over het Keto dieet.

Wie is Mitchel van Duuren?

Ik noemde de naam Mitchel van Duuren hierboven al even. Mitchel is de eigenaar en bedenker van de Keto Revolutie. Samen met een team van hardwerkende medewerkers heeft hij dit programma volledig weten te ontwikkelen. Daarbij ging hij uiteraard uit van de onderzoeken waaruit blijkt dat koolhydraten ongezond zijn.

Mitchel van Duuren is, naar eigen zeggen, al vanaf zijn 16e bezig met internet ondernemen. Dat begon allemaal toen hij onzeker was en op zoek naar een oplossing was om snel breed te worden. Die oplossing vond Mitchel uiteindelijk in eiwitten.

Op basis van die ontdekking startte Mitchel al snel met zijn eerste webshop in eiwitproducten. Door de jaren heen heeft Mitchel nog veel meer webshops en websites opgericht. De Keto Revolutie is eigenlijk het ‘eindproduct’ van zijn jarenlange ervaring.

Nog een leuk detail over Mitchel van Duuren: hij heeft het Paleo dieet naar Nederland gehaald. Met dit dieet is het mogelijk om tot 8 kilo per maand af te vallen, waarbij de nadruk niet ligt op afvallen. Nee, het Paleo dieet draait om het veranderen van je manier van eten. Ik durf wel te stellen dat de Keto Revolutie een vervolg op die Paleo dieet is.

wat is een Ketogeen dieet?

Wanneer je gaat starten met een Ketogeen dieet, zal je spijsvertering dusdanig veranderen, dat je ook daadwerkelijk aanspraak gaat maken op je vetreserves. Waar eerder suiker je brandstof was, gaat dat nu plaatsmaken voor je vetreserves.

Simpel gezegd: energie uit vet dus. Dit hoog-in-vet laag in koolhydraten dieet zorgt er overigens ook voor dat je meer gefocust bent in je dagelijkse leven. Je kan je immers veel beter concentreren door minder suikers. Daarnaast gaf ik al aan dat het ervoor zorgt dat je meer vet verliest dan ooit tevoren. En als je wil afvallen, dan wil je dat bijvoorbeeld je dikke buik gaat plaatsmaken voor een gezonder buikje.

Hou meer tijd over voor wat echt belangrijk is!

Omdat je in dit boek leert om niet meer afhankelijk te zijn van voeding, en dit dus een steeds minder belangrijke rol wordt in je leven, kun je die tijd opvullen voor andere dingen die echt belangrijk zijn voor je. Denk hierbij aan meer tijd voor je kinderen, meer tijd voor je hobby`s, meer tijd voor vrienden etc.

In Amerika is het Ketogeen dieet een ontzettende hype geworden, als het gaat om supersnel vet te verliezen.

Meerdere studies hebben aangetoond dat het Ketogeen dieet een effectieve manier van afvallen blijkt te zijn. Want het is niet alleen een hele snelle manier om buikvet te verbranden, of gewicht te verliezen, maar je hoeft ook nog eens geen calorieën meer te tellen.

Ook dit zorgt ervoor dat je meer tijd over houdt voor leuke dingen in het leven in plaats van steeds verplicht je calorieën moeten tellen omdat je wil afvallen. Wat ik nog niet vermeld heb, is dat mij is opgevallen dat bij 99% van de Amerikaanse “keto experts” een stukje dat niet genoeg wordt benadrukt, de meest populaire keto diëten ook een andere kant hebben. Dit in tegenstelling tot het keto dieet van Mitchel.

Voordelen Ketogeen dieet

ik gaf je al eerder aan dat je met een hoog-in-vet dieet je spijsvertering her-programmeert wanneer je start met een Ketogeen dieet. Eerder maakte je gebruik van glycogeen (die verkregen wordt uit glucose) als brandstof. Deze zijn opgeslagen in je spieren en lever. Met een Ketogeen dieet ga je gebruik maken van je vetopslag, en zet dit om in brandstof.

Met een Ketogeen dieet zorg je ervoor dat vetcellen hun vetzuren beginnen los te laten, en jouw lever zet dit dan weer om in een stof dat we “ketonen” noemen.

Met het verhogen van ketonen in je bloedbaan helpt dit weer om je suikerspiegel te verlagen, en dat is weer gunstig voor hormonen die zorgen voor vetverbranding. Je brengt eigenlijk je lichaam weer in balans op deze manier. Dit alles zorgt er vervolgens voor dat je lichaam elke dag meer vet gaat gebruiken voor de bekende brandstof die je nodig hebt.

Wat voor jou goed is om te weten, is dat deze uitzonderlijke vorm van energie 2x zolang mee gaat en gelijkmatiger wordt afgegeven, dan energie uit koolhydraten. Een bijkomend voordeel is dat je lichaam op een natuurlijke manier het hongergevoel onderdrukt, omdat vetten beter vullen.

Je zal aanzienlijk snel zien dat je volle buik, je heupen en je bovenbenen snel in omvang af zullen nemen. Terwijl ze dit nou altijd de probleemgebieden noemen wanneer je gaat lezen over afvallen. Ik hoor je denken “als dit allemaal waar is, waarom falen dan zoveel mensen op een normaal keto dieet?”

Waarom mensen falen op een normaal keto dieet

Omdat we tegenwoordig allemaal een heel druk leven hebben, is het traditionele keto dieet niet makkelijk te volgen voor de meerderheid van ons. Stel je zelf eens de vraag: wanneer heeft voor mij een langdurig strikt dieet eigenlijk gewerkt?

Wat een bijkomend en ook veel voorkomend probleem is van de traditionele keto diëten is de zogenaamde “keto griep”.

Deze verschijnselen heb je ook bij Paleo, maar bij Keto kunnen de verschijnselen heftiger zijn. Deze “griep” geeft je een energieloos gevoel in combinatie met een hongergevoel, drang naar zoetigheid en je hersenen kunnen ook niet optimaal functioneren.

Wanneer je deze vorm van griep te pakken hebt, zorgt dat er alleen maar voor dat je meer gaat eten, en dus automatisch ook weer meer vet zal opslaan.

De Keto Revolutie is wel bewezen succesvol

Wanneer je start met dit all-in-pakket ben je op een goede verantwoorde manier aan het afvallen. Mitchel van Duuren heeft een dusdanig pakket neergezet waar jij naar drie dagen al minder last hebt van een opgeblazen gevoel.

Na drie dagen al merkt dat je meer energie hebt. Je hongergevoel begint te verdwijnen, en de “mist” in je hoofd verdwijnt langzaam.

Na 7 dagen heb je al een betere spijsvertering waarin nu je vetreserves worden aangesproken om brandstof van te maken. Huidproblemen worden minder, je gewrichten en stramme spieren beginnen voelbaar soepeler te worden.

Na 21 dagen merk je aanzienlijk dat je vetpercentage minder is geworden. Je huid is veel gaver/stralender en je hebt een slanker uiterlijk gekregen. Ook komt je gezonde schildklierfunctie weer terug.

Wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent, dan zou je via het internet eens naar succesverhalen van anderen kunnen zoeken. Ik weet zeker dat je dan helemaal overtuigd raakt. Want een leven met meer energie, niet perse hoeven sporten om af te vallen, beter werkende hersenen en een stralendere huid dat wil ook jij wel bereiken.

Wat is er mogelijk met De Keto Revolutie?

Na de eerste 3 dagen

 • Meer energie
 • Opgeblazen gevoel verdwijnt
 • Gifstoffen worden afgedreven
 • Honger begint te verdwijnen
 • De “mist” in je hoofd trekt op

Na 7 dagen

 • Betere spijsvertering
 • Vet wordt gebruikt als brandstof
 • Je geniet voor een gezond uiterlijk
 • Huidproblemen beginnen te verdwijnen
 • Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden

Na 21 dagen

 • Makkelijk gewichtsverlies
 • Stralende huid
 • Herstel van jeugdige energie
 • Slanker en sterker uiterlijk
 • Gezonde schildklier functie komt terug
 • Tekenen van lekkende darm worden gerepareerd

Wat biedt het Keto Revolutie pakket?

Wat krijg je van Mitchel van duuren als je De Keto Revolutie aanschaft? Nou, een hele hoop kan ik je vertellen! Hieronder vertellen we je stap voor stap wat je allemaal ontvangt na aanschaf.

Keto Revolutie boek

Dit is jouw start gids om te beginnen met het keto dieet in de meest gemakkelijke manier die er is. Alles staat stap-voor-stap uitgelegd zodat je direct kunt beginnen met het keto dieet.

Intermittent Fasting Handboek

Wanneer je het keto dieet gaat combineren met Intermittent Fasting ben je verzekert van:

 • Productiviteit
 • Vetverlies
 • Gezondheid

De onuitputbare energie en focus die je gaat ervaren door deze combinatie, geeft je het gevoel dat je niet meer te stoppen bent. Waarom zou je dit dan ook zelf niet gaan ervaren? Mitchel van Duuren geeft je deze kans.

Want in plaats van zaterdagavond gesloopt te zijn na een harde week werken, wat eindigt in een avond op de bank hangen, kan je er met deze manier van leven, een veel energieker leven op na houden. Dus je hoeft niet meer moe op de bank te liggen op zaterdagavond, het is vanaf nu een keuze.

21 Dagen Keto Revolutie Kookboek

Denk niet dat dit weer een extreem moeilijk te volgen afslankdieet is waar je de hele dag je zelf moet verhongeren. NEE zeker niet!

Het Keto Revolutie Kookboek bevat alleen maar lekkere gezonde recepten die je ook nog eens in korte tijd kunt bereiden. Het Ideale hieraan is dat je na een drukke werkdag nog eens een uur in de keuken moet gaan staan

Maaltijdplanning En Boodschappenlijstjes

Moet ik zelf mijn recepten maken?
Moet ik zelf de vetten calorieën koolhydraten uitrekenen?
Hoeveel heb ik nodig voor meerdere porties?

Ga zo maar door. Je hoeft namelijk niet meer zelf op onderzoek uit. Via de handige planning en lijstjes zie je wat je nodig hebt. Je hoeft alleen maar de nodige ingrediënten in huis te halen. Voor de rest is alles al voor je gedaan.

De Keto Revolutie Videocursus

Hou jij niet van lezen? En kijk je liever video’s dan dat je leest Mitchel heeft meer dan 20+ video’s opgenomen in een uitgebreide videocursus om het jou nog makkelijker te maken. Met deze video informatie kan je toch snel aan de slag.

Voordelen en nadelen van de Keto Revolutie

Wat is jouw indruk tot nog toe van de Keto Revolutie? Zoals je in de inleiding kon lezen, was ik enigszins sceptisch over dit programma. Dergelijke programma’s zijn namelijk veelvuldig op het internet te vinden.

Het is een understatement om te zeggen dat niet alle programma’s van een hoog niveau zijn. Dat is in mijn ogen gelukkig wel het geval bij de Keto Revolutie. Dit online programma brengt, in mijn ogen, enkele zwaarwegende voordelen:

 • De recepten zijn gevarieerd en gemakkelijk te bereiden
 • Een ketogeen dieet is een efficiënte manier om de overtollige kilo’s kwijt te raken
 • De prijs-kwaliteitsverhouding is dik in orde
 • Bij de Keto Revolutie wordt ook aandacht besteed aan intermittent fasting
 • Je kunt gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie

Bovenstaande voordelen zijn voor mij behoorlijk belangrijk. Zo vind ik het prettig om niet te lang in de keuken te hoeven staan. Uiteraard was het ook mijn doel om van de overtollige kilo’s af te komen. Dat is geen enkel probleem met de Keto Revolutie. Als je dit online programma vol inzet volgt, vliegen de kilo’s er van af.

Maar, ik heb ook enkele nadelen bij de Keto Revolutie gevonden:

 • Het is helaas een digitaal pakket. Je hebt geen fysiek boek tot je beschikking. Persoonlijk vind ik dit geen groot nadeel, maar ik kan me voorstellen dat andere graag een fysiek boek zouden willen hebben
 • Je kunt last krijgen van bijwerkingen. Denk hierbij aan duizeligheid en misselijkheid. Dat komt puur door de minieme inname van koolhydraten. Daar moet je lichaam aan wennen. bijna iedereen is daar na een paar dagen weer vanaf.

Ook wil ik hierbij graag nog het volgende vermelden. Voor intensieve sporters is dit dieet zeker niet geschikt. Als sporter heb je namelijk de koolhydraten nodig om perfect te kunnen presteren. Professionele sporters nuttigen voor een belangrijke wedstrijd dan ook veel koolhydraatrijke producten.

Als je een intensieve sporter bent, is het dan ook bijna niet te doen om dit dieet te volgen. Je merkt direct dat je minder energie hebt en dat je spieren minder kracht kunnen leveren. Dat heeft puur te maken met het feit dat je geen koolhydraten binnen krijgt.

Veelgestelde vragen omtrent de keto revolutie

Hieronder een aantal van de veelgestelde vragen omtrent de

Wat kost de Keto Revolutie?

Wil je ook graag van je overtollige kilo’s afkomen? Dan kan ik je zeker aanraden om je aan te melden bij de Keto Revolutie. De ervaringen van anderen laten zien dat dit programma perfect geschikt is om de overtollige kilo’s mee kwijt te raken. Wat moet je nou betalen voor het programma?
De basisprijs voor het programma is € 97,00. Middels onze kortingscode kan je het programma nu al voor een bodemprijs van € 37,00 aanschaffen. Voor dat geringe bedrag krijg je dus een perfect programma voorgeschoteld waarmee je alle overtollige kilo’s kwijt kunt raken.

Ben je niet tevreden over het programma? Dan kan je ook nog gebruik maken van de niet-goed-geld-terug-garantie. Deze periode loopt tot 60 dagen na aankoop van het programma.

Waar kan je de Keto Revolutie kopen?

Is het nou mogelijk om de Keto Revolutie op elke plek te kopen? Nee, zeker niet. De Keto Revolutie is namelijk niet bij iedereen te koop. Via deze kortingslink kan je het programma tegen een zeer voordelige prijs aanschaffen. Voor een bedrag van maar €37,00 kan je toegang krijgen tot de volgende producten:

 • Het boek ‘De Keto Revolutie’
 • Het Intermittent Fasting handboek
 • Het Keto Revolutie Receptenboek
 • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes
 • Keto Videocursus

Bekijk direct het programma en ga aan de slag met een succesvolle strijd. Een strijd waarin je de overtollige kilo’s kwijt gaat raken!

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

4 Reacties

 1. Geweldig deze ga ik proberen

  Antwoord
 2. Hoi Linda

  Inmiddels 9 kilo kwijt! Maar heb ook vakantie gehad dan eet je iets meer. Ben redelijk goed op gewicht gebleven.
  Nu weer door knallen ik hou je op de hoogte.

  Groetjes saskia

  Antwoord
 3. Goedemorgen

  Ik ben ook overtuigend.
  Ga morgen beginnen ben benieuwd.
  Hou je op de hoogte.

  Later

  Antwoord
 4. Goed is dit 6 kilo afgevallen in 1 maand.
  Had niet verwacht dat ik dit kon zo weinig koolhydraten eten maar het is makkelijk.

  Bedankt

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This