Dieet Pro Groene Thee extract kopen

door apr 19, 2019blog

Afvallen is niet makkelijk. Je bent gemotiveerd om die extra kilo’s kwijt te raken, maar toch blijft het moeilijk om je eetpatroon aan te passen. Gelukkig zijn er een aantal voedingssupplementen die je kunnen helpen bij het afvallen. Zo is het bekend dat groene thee bijvoorbeeld erg gezond is. Maar wie wil er nu liters thee op een dag drinken?

Om toch de gezonde bestanddelen van groene thee binnen te krijgen, kun je kiezen voor een voedingssupplement. Een goed voorbeeld hiervan is het Groene Thee Extract 400 mg van
Dieet Pro. Zoals de naam al zegt, is dit een supplement, dus iets extra’s.

Je dient hiernaast wel gezond te eten, en te blijven bewegen. Een supplement kan je helpen door bijvoorbeeld sneller vet te verbranden, of meer energie te geven. Hierdoor krijg je een extra steuntje in de rug tijdens het afvallen.

Je hebt nu waarschijnlijk al een aantal vragen in je hoofd, dus laten we beginnen met het geven van wat belangrijke informatie.

Waarom is groene thee gezond?

De antioxidanten in groene thee beschermen je cellen tegen vrije radicalen. Deze agressieve stoffen zouden tot kanker en andere problemen kunnen leiden. Door het innemen van groene thee extract zou je de kans op gezondheidsproblemen door oxidatieve stress dus kunnen verminderen. Deze oxidatieve stress ontstaat wanneer kwaadaardige vrije radicalen je cellen beschadigen.

Deze antioxidanten zouden tevens je huid kunnen beschermen tegen de langdurige schade van UV-stralen, zoals een verouderde huid. Je wordt dus niet minder snel oud door groene thee, maar je huid zal langer ‘jong’ kunnen blijven, en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Echter wordt hier nog veel onderzoek naar gedaan om het te bewijzen.

Ook zijn er beweringen dat groene thee voor een snellere stofwisseling zorgt. Dit betekent dat je lichaam de ingenomen calorieën omzet in energie, en deze niet meteen op zal slaan als vet. Omdat dit een zeer interessante eigenschap zou zijn van groene thee, wordt hier nog veel onderzoek naar gedaan.  

Wat is een groene thee extract voedingssupplement?

De Groene Thee Extract capsules van Dieet Pro bevatten 400 mg groene thee extract. Je krijgt dus in één keer een grote hoeveelheid aan antioxidanten binnen. Het innemen van twee capsules per dag zou genoeg zijn om je te helpen bij het afvallen.

Wat zijn de voordelen van deze groene thee capsules?

Het grootste voordeel is toch wel dat het makkelijk in te nemen is. Het kost je nog geen 30 seconden per dag. Om het uur een kopje thee zetten en drinken kost veel meer tijd en energie, en is niet handig wanneer je op je werk zit.

Het drinken van thee is trouwens ook niet zo goed voor je tanden. Je tandglazuur kan er van aangetast worden. Natuurlijk gebeurt dit niet wanneer je elke dag maar één kopje drinkt. Maar bij twee liter per dag bestaat de kans op tandklachten weldegelijk. Deze capsules neem je echter in met water, waardoor je tanden gezond zullen blijven.

Bekijk de groene thee extract

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This