Dieet Pro kopen? Het nummer 1 dieet van nederland

door apr 8, 2017blog

Na lang wikken en wegen neem je eindelijk de stap om Dieet Pro te bestellen. Het is ook begrijpelijk dat je niet over één nacht ijs gaat, want je wilt wel weten of dat wat je koopt het gewenste effect heeft en of je niet te veel betaalt ten opzichte van andere merken shakes die te koop zijn.

Misschien heb je al eens eerder een kat in de zak gekochte. Dus als je voorzichtig te werk wilt gaan kun je eens beginnen met het variatiepakket. Dit is een soort starterspakket waarbij je kennis kunt maken met het product Dieet Pro.

In het variatiepakket vind je zeven zakjes in zeven smaken. Als je hiermee start heb je gegarandeerd een goede kennismaking met het product van Dieet Pro.

Ook lekker in de ochtend een eiwitrijk ontbijt 

Vol van smaak en uniek Dieet Pro

In het variatiepakket vind je dus zeven verschillende smaken en die mogen er zijn. Laat je maar eens verleiden door de overheerlijke smaken van Dieet Pro, want aardbei, banaan, chocolade en vanille krijg je natuurlijk bij alle merken eiwitrijke shakes.

Maar cappuccino, karamel, kers en kokos? (Karamel vind je overigens niet bij de zeven smaken in het variatiepakket, maar die ga je later vast en zeker een keer proberen.) Zo kun je heerlijk blijven variëren gedurende de week.

Niet dat deze shakes je zullen gaan vervelen, want er zit zoveel smaak aan. Maar toch, als je wil, dan is variëren geen probleem.

Makkelijk samen te stellen in de shake beker

In het gebruik zijn de shakes wel heel erg makkelijk. Je hoeft alleen maar het zakje in de shake beker te doen en er de door jou gewenste vloeistof aan toe te voegen.

Je kunt er water voor gebruiken, maar ook magere melk (of melkvervangers zoals soja- of amandelmelk) of yoghurt behoren tot de mogelijkheden. Met yoghurt tover je de shake ineens om in een heerlijk toetje.

En ben je al overtuigd van Dieet Pro en stap je over van de zakjes naar de potten? Dan gebruik je de handige maatschep die meegeleverd wordt, zodat je nooit te veel of te weinig toevoegt aan je basisvloeistof. Het is zo makkelijk, een kind kan de was doen.

Effectieve ingrediënten dieet pro

Wat je nog het meest zal verbazen is het gemak waarmee je belangrijke ingrediënten binnen krijgt, waarmee je weer de vetverbranding op gang brengt.

Want iets kan wel lekker en makkelijk zijn, maar het moet ook iets voor je lichaam doen. In Dieet Pro zitten onder andere stofjes als groene thee, een heel rijtje aan vitaminen B en chroom.

Allemaal zaken die het goed voor hebben met je lichaam. Daarnaast zitten er wel wat suikers in, maar dat merk je eigenlijk nauwelijks aan het aantal calorieën per shake.

Liever geen suiker?

Als je moeite hebt met het beetje suiker dat in de gewone Dieet Pro shakes zit, dan kies je toch gewoon voor de Dieet Pro Plus. Hierin zitten wel zoetstoffen, maar geen suiker.

Dus je shake bevat dan stevia in plaats van gewone suikers. De smaken cappuccino, karamel, kokos en kers moet je dan alleen wel missen, want die koop je alleen bij de normale Dieet Pro.

Maar uiteindelijk gaat het om de effecten op jou en je lichaam. Dus als je het een kans geeft zal je niet teleurgesteld zijn.

Voordeel bij grotere bestellingen

Ben je eenmaal overstag gegaan en compleet fan geworden van Dieet Pro, dan kun je je voordeel doen bij een bestelling van meerdere producten tegelijk.

Normaal betaal je voor één pot bijna dertig euro en als je meer dan één pot bestelt krijg je altijd tien procent korting. Dat is toch mooi meegenomen. Zo betaal je niet 2,70 euro per dag, maar 2,27 euro voor twee shakes per dag.

En als de eiwitrijke shakes toch al lekker in je ritme zitten, waarom zou je dan meer betalen dan nodig is?

Gratis extra’s en punten sparen

Behalve het financiële voordeel krijg je bij grotere bestellingen ook nog gratis producten, zoals de shake beker voor je favoriete shake. Deze beker krijg je in de kleuren roze of zwart en de zwarte beker kun je zelfs met schroefdop bestellen.

Het is maar net wat je voorkeur heeft bij het shaken en wat je praktisch vindt bij het nuttigen van de shake. En bij elke bestelling spaar je ook punten. Hiermee kun je weer leuke artikelen bij elkaar sparen.

Zo kun je jezelf nog eens extra met iets leuks belonen als je streefgewicht steeds een stapje dichterbij komt.

Dieet Pro met gemak mee op vakantie

Als je ervoor vreest om je ritme tijdens vakanties kwijt te raken, waarom neem je dan niet gewoon de Dieet Pro mee die al voor je in porties voorverpakt zijn? Ze zijn superhandig mee te nemen in een koffer of tas.

En je kunt van te voren berekenen hoeveel je er voor heel je vakantie – en wellicht de heen- en terugreis – nodig hebt. Daar hoef je je dan in ieder geval  geen zorgen meer over te maken.

Jij houdt je ritme tijdens de vakantie en als je terug bent stap je weer terug over op de potten eiwitrijke shake.

Shaken kan altijd en overal

Of je nu ’s ochtends voordat de kinderen naar school gaan je favoriete shake klaar maakt, of na het sporten de geprepareerde shake beker met water vult. Zo simpel is het wel, een maatschep in de shake beker, vloeistof toevoegen en shaken maar.

Je kunt het voorbereid in je tas stoppen en later de vloeistof toevoegen. Zo loop je ook geen risico’s dat er een heerlijke shake in je tas verloren gaat.

En je hebt altijd een eiwitrijke shake bij de hand waar je van kunt genieten. Hiermee voorkom je dat je naar minder gezonde etenswaren grijpt. En zo zorg je er zelf voor dat je gewicht – samen met Dieet Pro – perfect onder controle blijft.

Gratis dieet pro e-book

Wil je ook nog graag wat tips bij het afvallen? Download dan het gratis e-book “Afvallen doe je zo!”. Hierin vind je informatie over hoe je lichaam bepaalde stoffen verwerkt, maar ook allerlei tips en recepten die de vetverbranding ten goede komen.

Alleen al door de mooie foto’s krijg je zin om meer te bewegen en gezonder te gaan eten. Dus zet je beste beentje voor en bereik je streefgewicht samen met Dieet Pro.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This