Droog trainen Protocol Voor Vrouwen Review

door sep 4, 2018blog

Ben je keihard aan het werk voor dat strakke lichaam maar heb je na enkele maanden nog steeds niet dat strakke lichaam dat je graag wil bereiken? Met de droog train protocol voor vrouwen bereik je dat wel.

Een strak lichaam krijgen is niet makkelijk, en al helemaal niet als je geen idee wat je aan het doen bent. Veel mensen gaan naar de sportschool en doen gewoon maar wat. Aan het einde van de training hebben ze geen voldaan gevoel en merken al snel dat sporten niets voor hun oplevert. Daardoor stoppen ze en geven ze het op.

Wat het meest belangrijk is om te weten is dat een gezond en strak lichaam 80% voeding is, en 20% sporten. Hier maken de meeste mensen de fout.

De schrijver van het boek

De droog trainen academie is opgericht door Henry van Es. Henry heeft vroeger gediend als marinier. Nu hij niet meer in dienst is wil hij andere mensen helpen een strak en fit lichaam te krijgen met zijn bedrijf.

Op de website van Henry van Es: droog trainen academie lees je alles over gezond afvallen en een strak lichaam krijgen.

Droog train Academie is voor iedereen die ondanks veel te hebben geprobeerd, geen of weinig resultaten ziet van alle harde werk. Met dit programma ga je zeker goede resultaten behalen.

Overal op het internet lees je goede ervaringen over deze manier van afvallen. Veel mensen hebben het programma gevolgd en hebben allemaal goede resultaten behaald. Het maakt daarbij niet uit of je extreme overgewicht hebt, of gewoon een buikje. Als jij eindelijk meer resultaten wil behalen, is het droog train protocol voor vrouwen voor jou.

Wat is het droog train protocol voor vrouwen?

Er zijn twee varianten van droog train protocol. Namelijk voor mannen en voor vrouwen. Het droog trainen protocol voor vrouwen is speciaal ontwikkelt zodat het optimaal werkt voor vrouwen.

Het vrouwelijke lichaam werkt net iets anders dan het mannelijke lichaam en daarom is er gekozen om twee verschillende programma’s te ontwerpen.

Het protocol voor vrouwen is een E-book, waarin je leert hoe je op de juiste manier moet trainen zodat je maximaal resultaat behaalt, Welke voeding het beste is voor jou en welke voeding je beter niet kunt eten.

Ook werk je in het boek aan je motivatie zodat je niet opgeeft en je strakke lichaam zeker gaat behalen.

Daarnaast wordt je ook geleerd hoe het lichaam werkt en hoe je maximaal resultaat kan behalen door voeding en sporten op de juiste manier te combineren.

Direct naar de officiële kortingspagina

Wat zijn de voordelen van droog train protocol voor vrouwen?

Het E-book is zo opgesteld dat het voor iedereen makkelijk is om ermee aan de slag te gaan. Waarschijnlijk heb je nu geen idee of je wel gezond aan het eten bent, en heb je geen idee hoe je dat moet controleren. Met dit E-book wordt je geholpen om zo gezond mogelijk te eten.

Ook bij het sporten in de sportschool doen de meeste mensen maar wat en behalen ze meestal niet de resultaten die ze gehoopt hadden. Met het droog trainen protocol voor vrouwen wordt je op weg geholpen om de juiste oefeningen te doen die het meeste resultaat voor jouw als vrouw opleveren.

Zo kun je met behulp van dit boek geheel zelfstandig je ideale lichaam creëren. Zodra je eenmaal begint met dit programma zal je merken dat je veel sneller de resultaten behaalt die je graag wil. Ook neemt hierdoor je motivatie toe.

De combinatie van gezonde voeding en sporten is meestal niet makkelijk te ontcijferen. Je doet al snel iets fout waardoor je geen stap verder komt.  Als jij dit probleem ook ervaart is het zeker een goed idee om het droog trainen protocol voor vrouwen te bestellen.

De inhoud van het boek

Zoals hierboven al beschreven staat dit boek helemaal in het teken van een gezonde leefstijl. Dit boek bevat een protocol die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je vanaf nu alleen nog maar gezond gaat eten. Daarnaast leer je precies welke trainingen je kunt doen en hoe je lichaam hierop reageert.

Je kunt pas echt resultaten behalen als je voeding en sporten perfect op elkaar afstemt. Hiervoor moet je natuurlijk wel eerst leren hoe dat werkt. Daar helpt Henry van Es je bij.

Het startpunt

Ook is het belangrijk om je startpunt te bepalen. Als je een absolute beginner bent heeft het natuurlijk geen zin om met gevorderde trainingen te beginnen. Als je dit wel doet kom je namelijk geen stap verder.

In dit boek kun je gemakkelijk je startpunt bepalen zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met afvallen.

Gezonde voeding

Waarschijnlijk koop je nu regelmatig ongezonde voeding in de winkel, en heb je geen idee hoe slecht dat eigenlijk is. Bij het droog trainen protocol voor vrouwen ga je aan de slag met je eetgewoontes en leer je hoe je meer kunt genieten van gezonde voeding.

Gelukkig hoef je je niet altijd strak aan je dieet te houden en kun je af en toe rustig een patatje eten. Hierdoor heb je niet eens het gevoel dat je eigenlijk op dieet bent.

Motivatie en doorzetten

Om succesvol af te vallen is motivatie heel erg belangrijk. Veel mensen starten enthousiast met sporten en stoppen dan na enkele maanden weer. In dit E-book leer je hoe je dat kunt voorkomen en hoe jij ervoor kan zorgen dat je doorgaat. Met de juiste mindset en motivatie is het volhouden van een gezonde leefstijl al een stuk makkelijker.

Voedingsschema’s en trainingsschema’s

Naast uitgebreide informatie over je lichaam, gezonde voeding en sport vind je in dit boek ook complete voedingsschema’s en trainingsschema’s. Dankzij deze schema’s hoef je het hele proces om een gezonde leefstijl te creëren alleen nog maar uit te voeren. Je weet precies wat je wel en niet mag eten en met behulp van de trainingsschema’s kun je gemakkelijk de juiste trainingen ernaast doen.

Alles op eigen tempo

Het maakt niet uit of je elke dag druk bent met werken of de hele dag niets te doen hebt. Met dit programma kan iedereen op haar eigen tempo aan de slag. Het mooie is dat er verschillende oefeningen te doen zijn die weinig tijd kosten. Als je dus al een heel druk leven hebt kun je ook aan de slag met dit E-book.

6 Gratis Bonussen bij het droog train protocol

Bij dit E-book krijg je 6 gratis bonussen die je nog sneller naar je resultaten leiden.

Bonus 1:

De eerste bonus is een bonus met trainingsprotocollen die je mee kunt nemen naar de sportschool. De schema’s zijn gebaseerd op 3, 4 of 5 dagen in de week. Hierdoor heb je genoeg flexibiliteit om op je eigen manier te sporten.

Bonus 2:

De tweede bonus is het 12 weken thuis training protocol. Hiermee wordt je begeleidt om alle training makkelijk vanuit huis te doen. Je hoeft dan niet naar de sportschool en kunt makkelijk tussen je drukke dagelijkse leven bezig zijn met sport. Met dit protocol maak je helemaal gebruik van je eigen lichaam. Je hebt dus geen apparaten nodig om de oefeningen uit te kunnen voeren.

Bonus 3:

De derde bonus die je ontvangt is een calculator om je macronutriënten bij te houden. Hierbij kun je precies bijhouden hoeveel je van bepaalde voedingsstoffen binnen hebt gekregen zoals:

  • Calorieën
  • Eiwitten
  • Koolhydraten
  • Vetten

Wanneer je dit schema gaat bijhouden en binnen je maximale inname blijft zal je merken dat je sneller afvalt. Waar je voor het bestellen van dit boek moeite had met afvallen en sporten gaat het nu een stuk makkelijker.

Bonus 4:

Bij de vierde bonus ontvang je een tool waarmee je je voortgang kan meten. Zo weet je precies of je op de goede weg bent en kun je je plan bijsturen als de resultaten tegenvallen. Je voortgang meten tijdens het afvallen is heel belangrijk. Anders ben je eigenlijk druk bezig zonder doel.

Bonus 5:

De vijfde bonus die je ontvangt is een lijst met gezonde voedingsproducten. Wanneer je namelijk de juiste voeding eet krijg je veel sneller resultaat. Vaak is het vooral in het begin erg lastig om gezonde voeding te kiezen in de winkel. Je staat dan uren bij de producten te lezen of het product wel echt gezond is. Met deze lijst van gezonde voedingsproducten weet je makkelijk wat je in huis moet halen en scheelt je dat heel veel tijd in de winkel.

Bonus 6:

De laatste bonus is een training- en voedingslogboek. Hier kun je al je trainingsactiviteiten en alle voeding die je per dag eet bijhouden. In het programma leer je je voeding en sport zo goed mogelijk op elkaar afstemmen. Dit logboek helpt je daarbij.

Direct naar de officiële kortingspagina

Eigen mening en ervaringen?

Overal op het internet kom ik goede en positieve reacties tegen van vrouwen die het droog trainen protocol hebben gevolgd. Voor de meeste vrouwen waren de resultaten verbluffend, en voor andere vrouwen iets minder. Dit heeft natuurlijk niets te maken met het programma zelf, maar vooral aan jezelf hoe jij bezig gaat met de opdrachten.

Vrouwen die hun resultaten gedeeld hebben, hebben allemaal een behoorlijke verandering ondergaan. Ze zijn van een ongezond lichaam naar een strak lichaam gegaan. Wat me het meeste opviel is dat de verandering vooral ging om de leefstijl.

Waar de vrouwen voorheen regelmatig iets ongezonds aten, en weinig deden aan sport, zijn ze nu allemaal actief en hebben ze een gezond eet patroon. Ook gaven veel vrouwen aan dat ze na het volgen van de droog train protocol  weinig tot niet meer dachten aan een ongezonde snack, en dat ze zich geen leven konden voorstellen zonder sport.

Wanneer je dit E-book koopt weet ik zeker dat ook jij die verandering zal ondergaan, hierdoor krijg je automatisch een strak lichaam en ga je houden van gezond eten en regelmatig bewegen.

De prijs van het E-book is ook heel goed. Voor relatief weinig geld ben je helemaal klaar om je ideale lichaam te bereiken.  Daarnaast krijg je ook nog heel veel extra’s die normaal gesproken alleen al duurder zijn dan het hele E-book.

Als ik zelf een manier van afvallen zou moeten kiezen ging mijn voorkeur zeker uit naar het droog trainen protocol. Dit boek is zo goed geschreven dat je heel makkelijk je eigen weg in een gezonde leefstijl gaat vinden.

Het design & kwaliteit van het boek?

Het E-book is zeer mooi opgemaakt. De teksten in het boek zijn duidelijk en helder geschreven en is voor iedereen te begrijpen. Er wordt nauwelijks vak jargon gebruikt.

Zodra je het E-book bestelt heb je het vrijwel direct in je mailbox. De lay-out van het E-book heeft een rustige stijl. Dit maakt de tekst fijn om te lezen.  Ook wordt er genoeg gebruik gemaakt van afbeeldingen om te benadrukken wat er verteld wordt in het boek. Hierdoor sla je alles makkelijker op.

Niet goed geld terug garantie

Dit boek heeft een van de hoogste niet goed geld terug garanties die ik ooit heb gezien. Als je het droog trainen protocol voor vrouwen koopt, heb je maar liefst 90 dagen garantie. Als je binnen 90 dagen om welke reden dan ook het toch geen goed boek vindt, krijg je gewoon je geld terug.

Henry zelf is 100% overtuigd dat zijn programma werkt, en weet zeker dat iedereen die het boek koopt, er heel veel aan gaat hebben. Daarom geeft hij gewoon 90 dagen garantie. Voor zover ik heb kunnen vinden zijn er nog maar weinig mensen die gebruik hebben gemaakt van de garantie.

Vrijwel iedereen is razend enthousiast over het product. Veel mensen raden dit product aan bij vrienden en kennissen via Facebook. Dat zegt natuurlijk al genoeg over de kwaliteit van het product.

Is het droog train protocol voor vrouwen ook voor jou?

Als jij al een tijdje aan het proberen bent om af te vallen of een mooi strak lichaam te krijgen zonder resultaat, is dit boek zeker voor jou.  Dit programma is niet vergelijkbaar met standaard diëten, en is speciaal ontwikkelt voor vrouwen.

Zo weet je dat wanneer je dit boek als vrouw koopt het alleen maar het beste resultaat kan geven. Je leert dan eindelijk welke voedingstoffen voor jou als vrouw belangrijk zijn en creëert op basis hiervan een gezonde leefstijl die je de rest van je leven met je meedraagt.

Daarnaast leer je ook welke sport oefeningen jij als vrouw het beste kan uitvoeren zodat je er niet uit komt te zien als een man, maar wel een mooi strak en gespierd lichaam krijgt.

Wanneer je namelijk goed voor je lichaam zorgt, blijf je langer gezond. Als je op deze pagina bent gekomen heb je waarschijnlijk al van alles geprobeerd zonder resultaat.

Zelf weet ik zeker dat je met het droog trainen protocol voor vrouwen, je gewenste resultaten wel gaat behalen. Het enige wat je er zelf aan toe moet voegen is een goede dosis doorzettingsvermogen en zelfs daarmee wordt je geholpen in dit boek.

Droog train protocol voor vrouwen kopen?

Twijfel je of je het boek gaat aanschaffen? Dat is nergens voor nodig. Je kunt overal op het internet terug vinden hoe goed dit systeem werkt. Daarnaast hoef je je helemaal geen zorgen te maken over het geld dat je moet betalen.

Het is slechts een kleine investering in jezelf waarvan je in de toekomst heel veel plezier gaat krijgen. We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn als je helemaal zelfstandig moet afvallen. Met alle goede hulp in dit boek sta je er niet meer alleen voor. Zo ben je verzekerd van maximaal resultaat in een korte periode.

Je krijgt niet alleen 90 dagen niet goed geld terug garantie, maar ook nog eens korting als je hem via onze website bestelt. Zo weet je zeker dat je de beste prijs krijgt voor het E-book en hoef je niet de volle pond te betalen.

Begin daarom vandaag nog met het creëren van je nieuwe gezonde leefstijl en laat ons daarbij helpen. Afvallen is helemaal niet moeilijk als je precies weet wat je moet doen. Je krijgt in dit boek alle tools en benodigdheden om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen.

Als je eenmaal aan deze leefstijl gewend bent, zorgen ze er in dit boek zelfs voor dat je nooit meer terug valt in je oude voedingspatroon. Je gaat houden van gezond eten en actief leven. Je gaat houden van regelmatig naar de sportschool gaan om je lichaam te verbeteren. En het beste nog van alles. Doordat je deze methode toepast blijf je veel langer gezond.

Ben jij klaar om eindelijk af te rekenen met overgewicht? Ga dan naar de onderstaande kortingslink om direct het Droog train protocol voor vrouwen te ontvangen met korting. 

Wacht er niet te lang mee want de kortingsactie kan zo ineens eindigen. Heel veel succes met droog trainen. Met dit programma gaat het je zeker lukken. En is het toch geen goed programma, dan krijg je gewoon je geld terug. Je hebt dus niets te verliezen.

Direct naar de officiële kortingspagina

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This