Eiwitrijke Recepten Kookpakket: Eiwitinvasie

door jul 30, 2018blog

Sport je veel? Ben je bewust van het feit dat eiwitten van essentieel belang zijn? Weet je niet meer wat je moet koken? Wil je geen uren in de keuken staan? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou om gezond, gevarieerd en eiwitrijk te eten (Eiwitinvasie).

Op het moment dat je sport behoor je 1,5 gram eiwit x kg lichaamsgewicht binnen te krijgen. Voor mensen die niet sporten is dat 0,8 gram eiwit per kg lichaamsgewicht. Voorbeeld: 60 kg lichaamsgewicht x 1,5 = 90 gram eiwitten per dag. Dan vraag je nu nu af waarom?

Spieren bestaan voor een groot deel uit eiwitten. De spieren en weefsels worden iedere dag beschadigd  en door de eiwitten kan zich dit herstellen. Op moment dat je gaat sporten wil je je spieren prikkelen en zullen ze gaan groeien met behulp van extra eiwitten.

Weet je dat jouw lichaam voor 60% uit water bestaat en 15% bestaat uit eiwitten? Dus eiwitten zijn belangrijk voor nog veel meer dingen zoals je weerstand, je DNA en je bloedsomloop.

Eiwitinvasie review

Eiwitten zijn proteïnen. Deze kunnen zowel dierlijk als plantaardig zijn. Plantaardige eiwitten zijn o.a. peulvruchten, tofoe, tahoe en noten, Dierlijke eiwitten zijn o.a. vlees, vis, eieren, kwark en melk.

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit eiwitten, met name de spiercellen. Eiwitten zijn een bouwstof en een energie leverende stof. Met andere woorden eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam.

Wie is de schrijver van de Eiwitinvasie?

Eiwitinvasie is de ontwikkelaar van deze boeken. Het bedrijf bevindt zich in Breda en staat ingeschreven bij de kamer van koophandel. De eigenaar van het bedrijf heet Jacco en hij is afgestudeerd aan de hoge school te Breda.

Het adres ziet er niet uit als een brievenbus firma maar meer als een appartement. Dus dit is allemaal een goed teken. Jacco is op dit idee gekomen omdat hij krachtsporters wilt helpen om gezond en eiwitrijk te eten en zo spiermassa op te bouwen en te herstellen.

Om zo mensen bewust te laten worden dat ze vaak te weinig eiwitten eten en dat zoals je gelezen hebt toch ontzettend belangrijk is. Hij wilde makkelijke recepten die je ook mee kunt nemen.

Dit allemaal is gelukt en heeft hij in deze boeken verwerkt. Geen tell sell verkoop maar waar voor je eieren krijgen. Dat is waar eiwitinvasie voor U staat.

LET OP: De Eiwitinvasie van jacco bevat een exclusieve kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de Officiële pagina. De link hieronder stuurt je direct naar de exclusieve kortingspagina zodat je goedkoper uit bent:
Eiwit invasie kortingspagina »»»

Hoe werken de eiwitten?

Je eet een ei. Op moment dat deze in je maag en darmstelsel terecht komt wordt deze afgebroken tot aminozuren. Deze worden getransporteerd via het bloed naar de locaties in jouw lichaam waar ze nodig zijn om cellen en weefsels te herstellen en op te bouwen.

De aminozuren kunnen aangemaakt worden door jouw lichaam of je zult ze moeten verkrijgen door te eten.

Wat zijn de voordelen van eiwitrijke recepten?

 • groei, onderhoud en herstel van spieren
 • de juiste hoeveelheid eiwitten binnen krijgen
 • goed te zorgen voor jezelf
 • gemakkelijk te bereiden
 • gezond eten met variatie
 • voorkomen van kwalen zoals haaruitval, ziektes, bloedarmoede
 • minder rimpels en minder tekenen van oud worden

Wat biedt de Eiwitinvasie?

 • eiwitrijke ontbijt recepten
 • eiwitrijke lunch recepten
 • eiwitrijke diner recepten
 • eiwitrijke snack recepten

Veel van deze recepten bevatten weinig koolhydraten en verzadigde vetten. Mocht je toch meer koolhydraten nodig hebben of verzadigde vetten dan staan er tips en alternatieven tussen zodat je hiervan toch meer binnen krijgt.

Het fijne aan deze kookboeken is dat je de recepten thuis zelf kunt aanpassen met andere ingrediënten zodat je afwisselend eet en de juiste hoeveelheid van elke voedingstof binnen krijgt. Deze boeken worden digitaal aangeleverd.

Voor wie is de eiwitinvasie?

Deze eiwitinvasie boeken kunnen door iedereen worden gebruikt. Voor mensen die niet sporten staan hier heerlijk dingen in.

Let dan wel op de aantal hoeveelheden eiwitten. Voor mensen die aan krachtsport doen. Voor mensen met een eiwitrijk dieet is dit ook zeker een hele geweldige uitkomst.

Wat kost de Eiwitinvasie?

Deze boeken kun je als bundel samen kopen of los.

Als je ze allemaal vandaag tegelijk koopt krijg je deze voor 19 euro.

De totale waarde van het pakket is 79 euro.

Elk boek kost normaal 19 euro pet stuk.

Dit is dus goedkoper dan iedere keer een pot eiwitpoeder te halen. Ook zijn de recepten in dit boek een stuk goedkoper.

Ga jij de eiwitinvasie kopen?

Je krijgt van ons een cadeau ter waarde van 19 euro erbij. Namelijk het boek met eiwitrijke smoothie recepten. Onder andere: the muscle builder, cool down smoothie en pre-workout smoothie. Deze zijn gevarieerd en wanneer je even geen tijd hebt dan is dit heel makkelijk en snel te maken.

En om het af te maken krijg je ook nog een bonus.

Je krijgt van ons een digitale maaltijdplanner ter waarde van 19 euro. Deze planner helpt je met jouw benodigde eiwitten binnen te krijgen. Weet wat je eet want daar begint het mee. Zo kun je zien wat je eet en kun je makkelijk je doelstelling bereiken. Dus meer spiermassa krijgen en je spieren laten herstellen. Dat is toch wat je wilt?

Omdat jij vandaag deze boeken gaat bestellen en op onze site bent geweest krijg je de 5 delige boeken set en bonus ter waarde van 114 euro voor maar liefst 19 euro.

Bestel snel deze mooie actie en druk op de knop hieronder.

De prijzen kunnen weer gaan stijgen.

LET OP: De Eiwitinvasie van Jacco bevat een exclusieve kortingspagina. Je betaalt hier minder dan op de Officiële pagina. De link hieronder stuurt je direct naar de exclusieve kortingspagina zodat je goedkoper uit bent:
Eiwit invasie kortingspagina »»»

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This