Fit Methode review 2020: Met Tijdelijke Kortingslink!

door mrt 11, 2019blog

Wil je graag een fit lichaam en heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Met de Fit Methode ontdek je hoe je lichaamsvet kunt verliezen, meer spiermassa kunt ontwikkelen en leren hoe je fitter wordt. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

Fit Methode review

Als je al eens hebt geprobeerd om af te vallen heb je vast gemerkt dat dat niet vanzelf gaat. Je moet daarvoor eigenlijk je hele leven omgooien en de kans is groot dat je weer terugvalt in je oude patroon. Daarom heeft Fitnl een nieuwe methode ontwikkelt om je daarbij te helpen.

In deze Fit Methode review geven we je zo veel mogelijk informatie over deze manier van afvallen.

Wat is de FIT methode?

De FIT methode is een boek dat je helpt om je gezondheidsdoelen te behalen. Het boek bestaat uit maar liefst 328 pagina’s en is ingedeeld in stappen. Dit boek is een totaal plan die je helpt om een fit lichaam te ontwikkelen.

Waar andere gezondheidsboeken vooral de focus leggen op het afvallen maar juist meer aan hoe je het kunt volhouden om te werken naar een gezond lichaam. Alleen dit al maakt het boek uniek.

Hoe werkt de Fit methode?

Er zijn twee verschillende mogelijkheden die je kunt kiezen als je aan de slag wilt gaan met de FIT methode. Je kunt er namelijk voor kiezen om alleen het boek te bestellen, maar er is ook een compleet pakket.

Het complete pakket bestaat uit:

 • De Fit methode App
 • Het FIT methode boek
 • Trainingsschema’s
 • Recepten
 • Voedingsschema’s

Volgens de FIT methode is het heel belangrijk om doelen te stellen voor jezelf. Daarom wordt daar in dit boek veel aandacht aan besteedt.

In dit boek leer je hoe je een gezonde leefstijl moet beginnen. Dit doe je door gezonde voeding en voldoende beweging goed op elkaar af te stemmen.

Om ervoor te zorgen dat het je gaat lukken wordt je in dit boek het volgende geleerd:

 • Goede doelen stellen
 • Gezonde voeding
 • Goede training voor meer resultaat
 • De psychologie achter het veranderen van gedrag

Door wie is het boek geschreven?

De schrijver van het boek is geschreven door Jeroen van der Mark. Hij is ervan overtuigd dat als je op de juiste manier je doelen stelt je ze ook makkelijker kunt bereiken.

Met dit boek wil hij je helpen om makkelijker af te vallen en een fit lichaam te ontwikkelen door het op de juiste manier aan te pakken.

Bekijk De Fit Methode Met Tijdelijke Kortingslink!

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die wilt afvallen, een mooi strak lichaam wil ontwikkelen of een fitter en gezonder leven wil creëren. Het mooie aan dit boek is dat je stap voor stap aan het werk gaat om dat te bereiken.

Veel andere gezondheidsboeken richten zich vooral op het afvallen maar houden daarbij geen rekening met het kunnen volhouden van deze diëten. Met de FIT methode is dat wel het geval en leer je hier direct vanaf het begin al stap voor stap te werk te gaan.

De voordelen van de FIT methode

Het grootste voordeel van de FIT methode vindt ik dat er heel veel informatie staat in het boek over een gezonde leefstijl. Na het lezen van dit boek heb je echt een idee wat je moet doen om een gezonde leefstijl te creëren en te behouden.

Daarnaast is het stappenplan zo beschreven dat het echt voor iedereen mogelijk is om meerdere doelen te behalen zoals vetverlies, spieropbouw en gezonder worden.

Met dit boek is het ook mogelijk om alle doelen en opdrachten in het boek te personaliseren. Hierdoor maakt het niet uit of je nu 20 kilo te zwaar bent of maar een beetje wilt afvallen.

Het is namelijk zo ingericht dat je met elk gezondheidsniveau kunt beginnen aan dit stappenplan.

Ook is alle informatie in dit boek gebaseerd op wetenschappelijk literatuur waardoor je er vanuit kunt gaan dat alle informatie dat je leest in dit boek ook echt klopt.

De nadelen van de FIT Methode

Hoewel de voordelen sterk opwegen tegen de nadelen, heb ik wel een paar nadelen ontdekt in dit boek.

In het boek lees je namelijk niet veel recepten en sta je er dus eigenlijk alleen voor als je op zoek gaat naar gezonde dingen om te eten. Ook gaat het werken volgens dit stappenplan niet vanzelf en is het wel belangrijk dat je zelf ook voldoende inzet en motivatie hebt.

Als je denkt dat je met dit stappenplan zonder te veel te hoeven doen afvalt heb je het mis. Je moet wel echt aan de bak als je met dit programma gaat beginnen.

In veel van dit soort boeken vindt je een beschrijving van bepaalde moeilijke woorden in het boek. Soms lees je een woord in de tekst die je nog nooit eerder hebt gehoord en dan kun je in veel andere boeken achter in het boek de betekenis van het woord opzoeken. Dit boek heeft dat niet.

Prijs/kwaliteit verhouding van het boek

Het boek geeft je echt heel veel informatie over hoe jij een gezond leefpatroon kunt opbouwen. Ook zit het boek heel goed in elkaar en kun je daadwerkelijk je doelen behalen met het stappenplan.

De prijs van alleen het boek is 29,95 euro en is niet heel duur in vergelijking tot andere boeken van dit soort. Als je alleen voor het boek kiest krijg je al heel veel waar voor je geld.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het totale pakket te bestellen. Hiervoor betaal je wel iets meer maar je krijgt er ook heel veel extra’s voor terug. Het totaalpakket kost 69,95 euro en daarvoor krijg je het volgende:

 • Het boek
 • Digitale versie van het boek
 • 300+ bladzijden aan wetenschappelijke informatie en adviezen
 • (thuis) fitnessschema’s en hardloopschema’s
 • Oefeningsvideo’s om de trainingen goed te leren uitvoeren
 • Drie maanden toegang tot de FIT methode app waarin je nog eens meer dan 100 schema’s kunt vinden
 • 14 voorbeeld voedingsschema’s met 40+ lekkere gerechten waar je per dag uit kunt kiezen
 • De mogelijkheid om je eigen voedingsschema te maken
 • Drie maanden e-mails met persoonlijke motivatie om het vol te houden
 • Een hele grote community die je helpt met al je vragen

Bekijk De Fit Methode Met Tijdelijke Kortingslink!

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This