Fitcooking receptenboek 2020 : Met Tijdelijke Kortingslink!

door mrt 25, 2019blog

Als je een mooi strak en gezond lichaam wilt, weet je dat je dat het grootste gedeelte doet met voeding. Hiervoor zijn een tal van diëten ontwikkelt maar veel daarvan blijken in de praktijk helemaal niet te werken. Met het Fitcooking receptenboek ben je niet bezig met een ingewikkeld dieet maar leer je gewoon lekker en gezond eten. Nadat het eerste deel van dit boek een groot succes was, is er nu een tweede deel uitgekomen dat je nog beter helpt met het behalen van je gezondheidsdoelen. Wil jij meer weten over dit boek? Lees dan snel verder.

Wat is het Fitcooking receptenboek?

Omdat het eerste deel van het Fitcooking receptenboek een groot succes was is er in 2019 een nieuwe versie uitgekomen. Ook in dit boek staan weer overheerlijke gezonde recepten waarmee je kunt afvallen zonder dat je echt op dieet hoeft.

Omdat voeding er voor het grootste deel voor zorgt of je afvalt of niet, is het vooral belangrijk dat je gezonde voeding eet. Met dit receptenboek gaat dat je lukken. In het Fitcooking receptenboek staan meer dan 130 eiwitrijke gezonde recepten.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die nu nog een ongezond eetpatroon heeft en graag wil leren om gezond te eten. Ook gaat dit boek je helpen als je al meerdere diëten hebt gevolgd maar daaruit geen resultaat behaald hebt.

Ook geeft dit boek je de nodige inspiratie en variatie om verschillende dingen te eten. Als je namelijk geen inspiratie hebt om wat je nu weer gaat koken, kom je al snel uit bij iets ongezonds.

Maar als je dit boek bij de hand hebt zal je niet meer inspiratieloos zijn. Er staan heel veel lekkere recepten in die makkelijk te maken zijn en je valt er nog vanaf ook.

Als jij nu niet blij bent met je lichaam en je graag wat gezonder zou willen leven is dit receptenboek een echte aanrader.

 Bekijk hier de tijdelijke kortinglink!

Hoe werkt het Fitcooking stappenplan?

Dit boek is opgedeeld in een stappenplan en is gebaseerd op eiwitrijke voeding. Het Fitcooking receptenboek bevat voornamelijk recepten die rijk aan eiwitten zijn.

In het receptenboek staan verschillende maaltijden die ingedeeld zijn in verschillende momenten van de dag. Zo kun je kiezen uit meerdere variaties in Ontbijt, lunch, tussendoortjes, diners en desserts.

Het boek is er vooral voor bedoelt om met behulp van voeding af te vallen. Om af te kunnen vallen is vooral gezonde voeding belangrijk. Natuurlijk gaat het je helpen om er ook bij te sporten maar het is niet noodzakelijk om te sporten als je wilt afvallen met behulp van dit boek.

Om dit boek te kunnen gebruiken kun simpelweg elke dag kiezen uit de verschillende soorten maaltijden. Elke ochtend begin je met een ontbijt en eindig je met een diner.

Er zijn al veel mensen die het boek gebruikt hebben en de maaltijd stappen in dit boek gevolgd hebben. Zelfs zonder erbij te sporten kwamen hier mooie resultaten uit. Om af te vallen is alleen gezond eten meestal al voldoende.

Onze ervaring met het boek

Wat direct opvalt is dat er heel veel aandacht besteed is aan de invulling van het boek. Het boek is erg overzichtelijk en er worden mooie afbeeldingen gebruikt. Daarnaast krijg je bij ieder gerecht in het boek precies te weten wat erin zit en wat de voedingswaarden zijn.

Zo leer je zelf ook wat gezond is en wat niet en krijg je een beter beeld van wat je wel en niet kunt eten om een gezond eetpatroon te ontwikkelen.

Ook zijn de meeste recepten in dit boek makkelijk te maken. Wat vooral prettig is is dat de verschillende maaltijden goed op elkaar aansluiten zodat je geen last krijgt van het honger gevoel.

Daarnaast hebben we ook gekeken naar de ervaringen van andere mensen die het Fitcooking receptenboek hebben besteld. Vrijwel alle reacties waren heel positief en de meeste mensen waren vooral heel erg verrast over de variatie van recepten.

Het mooie aan dit boek is vooral dat je niet alleen maar leert hoe je gezond moet eten, maar ook hoe je zorgt voor een gezond lichaam. Je leert hoe je gezonde voeding combineert met krachttraining en dat allemaal in een makkelijk te volgen stappenplan.

Wat krijg je als je het Fitcooking receptenboek koopt?

Als je het boek koopt krijg je een totaalpakket aan recepten die je helpen om op een makkelijke manier een gezond gewicht te bereiken. Maar laat je ook op een verantwoorde manier afvallen met een stappenplan.

Zo kun jij op een makkelijke manier je fysieke doelen behalen door simpelweg je voedingspatroon aan te passen.

In dit boek krijg je:

  • 130 eiwitrijke recepten
  • Een makkelijk te volgen stappenplan
  • Voedingsschema’s op maat
  • Macrocalculator om je calorieën- en macronutriënten bij te houden
  • Heel veel informatie over gezonde voeding en krachttraining
  • Alle voedingswaarden voor één persoon

Met dit boek maakt het niet uit of je minder vet wilt, meer spieren wilt ontwikkelen of een gezonde leefstijl wilt opbouwen. Met dit boek ga je je doelen behalen.

Kwaliteit/prijs van het boek

Als je dit boek vergelijkt met veel andere receptenboeken heeft dit receptenboek een hele goede prijs. Zowel het eerste deel als het tweede deel van fitcooking kun je beide bestellen voor 27 euro. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het combo pakket te nemen. Hiermee krijg je direct toegang tot zowel deel 1 als deel 2 en krijg je 13,50 euro korting.

Als je opzoek bent naar een manier om af te vallen zonder dat je bezig hoeft te zijn met een ingewikkeld dieet, raad ik je zeker aan om dit boek aan te schaffen.

Van vrijwel alle mensen die dit boek aangeschaft hebben zijn er alleen maar positieve reacties geweest. Dit boek is een totaal pakket aan mogelijkheden om zo snel mogelijk een gezond gewicht te behalen, te werken aan spieropbouw en een gezond leven te ontwikkelen.

Wil jij meer weten over dit boek? of wil je het boek een keer inzien? Neem dan eens een kijkje op de kortingpagina van dit boek.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This