Gratis dieet schema waarmee je echte resultaten boekt

door okt 26, 2017blog

Nederlanders zoeken het meest naar gratis dieet schema’s waar ze niet voor hoeven te betalen. Echte Hollanders dus. Een gratis dieet schema vinden is echter verre van eenvoudig. Je komt aan de lopende band betaalde e-books tegen waar je de hoofdprijs voor moet betalen. Ik pak het anders aan.

Op deze pagina lees je een dieet schema helemaal gratis door. Je hoeft hier niet voor te betalen. Aan het einde van de pagina beveel ik je een methode aan waarmee je het diëten nog verder kunt bevorderen. Zie dit als de sleutel tot succes. Hier zitten wel kosten aan verbonden.

Ik werk per dag het dieet schema uit zodat je van maandag tot zondag weet hoe jij jezelf moet voeden en bewegen. Lees je mee?

Op maandag beginnen we rustig

Bij een wisselend aantal dieet schema’s kan je op de eerste dag direct door naar de fitness. Er wordt van jou verwacht dat je vanaf het begin klaar bent om je leven om te gooien. Dat ben je natuurlijk niet. Dit heeft tijd nodig.

We beginnen daarom niet met het aanpassen van iedere maaltijd. Als het goed is heb jij drie normale maaltijden per dag, namelijk ontbijt, lunch en diner. Heb jij momenteel nog momenten dat je tussendoor snackt? Dan is maandag de dag dat je daar meteen mee op moet houden.

Snacken is verleden tijd. Er mag alleen gegeten worden op de drie aangewezen momenten van ontbijt tot diner. We passen voor deze dag alleen ons ontbijt aan.

Het ontbijt moet bestaan uit diverse soorten fruit en kwark of yoghurt zonder vet. Kies voor banaan of appel om het ontbijt voldoende te laten vullen. Drink hierbij water of kokosmelk, geen zoete sappen als jus d’ orange. Dit is een streng maar eerlijk dieet schema.

Op dinsdag gaat het dieet schema pas echt van start

Vandaag ontbijten we hetzelfde als op de maandag, namelijk met fruit en yoghurt. De lunch moet een groene salade worden zonder toevoegingen als pasta of aardappeltjes. Er worden voldoende van zulke salades verkocht of je kunt ze zelf maken.

Kies voor zoveel mogelijk groene bladgroenten als je zelf wilt. Vandaag mag je als laatste dag nog van de dressing gebruik maken. Morgen gaat dit dieet schema de dressing op de salade verbieden. Dus geniet er nog een dag van.

Jouw avondeten moet zich richten op rijst met kip, in combinatie met veel groene groentes. Denk hierbij aan broccoli, boontjes en bladgroenten. Ook spruitjes kunnen een uitstekende toevoeging zijn. Kook altijd met olijfolie en doe dit met kleine hoeveelheden. Dit is een factor waar veel gratis dieet schema’s geen rekening mee houden.

Woensdag sportdag!

Geen dieet schema is compleet zonder sporten mee te nemen. Geen fitness voor jou, want je wilt snel afvallen. Door te fitnessen val je niet snel af, maar kom je in veel gevallen zelfs aan.

Afhankelijk van jouw situatie, kan dit dieet schema ingevuld worden door te lopen of te hardlopen. Ben jij op dit moment al in staat om te hardlopen? Dan kan je hier mee starten. Per persoon zullen de prestaties verschillen, waardoor dit dieet schema geen indicatie kan geven hoe ver er moet worden hardgelopen.

Een goede graadmeter is om te gaan hardlopen (of lopen) totdat het zweet alle poriën uitkomt. Een wat vieze indicator voor een dieet schema, maar daarom was het schema ook gratis ;-).

De maaltijden moeten lijken op de maaltijden van dinsdag. Je kunt de kip afwisselen met zalm of tonijn. Rijst mag worden afgewisseld met salades en couscous.

Op donderdag gaat dit gratis dieet schema pas echt sterk maken

Op de donderdag ga jij de eerste vruchten plukken van dit dieet schema. De kans is groot dat je tijdens de eerste week met spierpijn op de donderdag wakker wordt. Je hebt namelijk de eerste sportdag gehad!

Jouw ontbijt en lunch moeten iedere dag op elkaar lijken. Saai is het zeker, maar jij wilt toch afvallen? Mannen of vrouwen, voor beide geslachten (en transgenders) is dit de way-to-go.

Vandaag mag je rond het middaguur een paar goede scheppen ongezouten noten tot je nemen. Lekker, voedzaam en een gezonde snack. Dit gratis dieet schema denkt overduidelijk ook aan de plezierige momenten van het leven.

Vrijdag is niet meer de dag dat jij gaat feesten

Voor de een is vrijdag een borreldag een voor de ander een chipsdag. Voor mij was het vroeger beide, alleen tegenwoordig besef ook ik mij dat dit niet verstandig is.

Kies om op vrijdag wat uitgebreider te dineren. Maak gebruik van extra veel groenten en maak een lekkere fruitsalade om ernaast te serveren. Deze salade is niet alleen ongelofelijk lekker, maar biedt ook voldoende voeding. Dieet schema’s richten te weinig op de momenten dat je lekker wilt snacken, dus de chips moet op een andere manier vervangen worden.

Ooit al eens groentechips geproefd? Vandaag kan je hier een klein bakje van nemen om de chips- of snackbehoefte te temperen. Deze chips is net zo lekker als normale chips en is een stuk beter voor je.

Chips blijft chips, dus ook hier dien je te consumeren met mate.

Zaterdag en zondag – vul het zelf in!

Het dieet schema maak jij zelf af, want jij bent namelijk de persoon die straks elke dag dit dieet schema moet volgen. Mijn advies is wel om vooral de zondag te gebruiken om te sporten.

Stel jezelf als doel om iedere week meer te sporten. Hierdoor kom je vanzelf in een levensstijl waar gezond leven centraal staat. Jouw lichaam profiteert hier enorm van omdat het op den duur ook zelf om goede voeding vraagt.

Afvallen doe je de weken daaropvolgend vanzelf. Kom je soms een beetje aan? Laat jezelf dan niet kennen en blijf gedisciplineerd het gratis dieet schema volgen. Een echte sterke man of vrouw is in staat om het hoofddoel voor ogen te houden en af te vallen met dit gratis dieet schema!

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

1 Reactie

  1. bedankt voor het schema, ga er is beter naar kijken.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This