Hoeveel kan je afvallen in een maand

door jun 26, 2018blog

Wil je graag afvallen en wil je weten hoeveel je kan afvallen in een maand? Dat lees je in dit bericht. Voor veel mensen is afvallen lastig en ze hebben geen idee hoe veel ze dan kunnen afvallen. Hoe veel je kan afvallen ligt helemaal aan jezelf.

Hoe veel eet je? Hoe veel heb je nodig?

Het kan zijn dat je nu niet tevreden bent met je lichaam. Je hebt overgewicht en wil hier graag vanaf. Dan is het eerst belangrijk dat je inzicht krijgt in wat je eet en hoeveel je eet. Ook is het belangrijk dat je weet hoe veel je nodig hebt.

Het aantal calorieën inname verschilt voor mannen en vrouwen. Als je een man bent mag je meer eten dan wanneer je een vrouw bent.

Toch is het een goed idee voor zowel mannen en vrouwen om onder het gestelde maximum te blijven.

Voor hoeveel je nodig hebt zijn richtlijnen gesteld door het voedingscentrum.  Voor mannen staat het maximum op 2500 Kcal en voor vrouwen 2000 Kcal. Natuurlijk is het geen goed idee om precies dit aantal binnen te krijgen en kun je er beter iets onder zitten.

Hoeveel kan je afvallen in een maand

Als je maximaal wil afvallen, is het een goed idee om bij te houden hoe veel je eet en wat je binnenkrijgt. Door de hele maand onder het maximum te blijven val je al snel 3 kilo af in een maand.

Ook is het belangrijk om op te letten wat je eet. Door de juiste voedingstoffen te eten kun je meer afvallen.

Veel mensen eten te veel ongezond en verwachten dan alsnog af te vallen wanneer ze onder het maximumaantal calorieën blijven. Dit werkt in de praktijk meestal niet.

Wat moet je doen om zo veel mogelijk af te vallen

wil je maximaal wil afvallen zodat je tussen de 3 kilo en 5 kilo gaat afvallen in een maand kun je het beste de volgende tips opvolgen:

  • Eet veel verse groenten en fruit
  • Gebruik alleen margarine of halvarine op je brood.
  • Eet niet te veel vlees.
  • Eet niet te veel koolhydraat rijke producten zoals brood, aardappelen en pasta’s
  • Drink veel water (of thee zonder suiker).
  • Blijf binnen je calorieën doel
  • Doe krachttraining om maximaal te verbranden.

Veel afvallen in een maand is meestal niet makkelijk. Ook is het geen goed idee om zo snel mogelijk heel veel af te vallen. Als je graag een gezonder lichaam wil is je leefstijl aanpassen voor de lange termijn een beter idee.

Een schema om af te vallen in een maand

Er staan op het internet veel schema’s die je helpen met afvallen in een maand. Meestal is dit een combinatie van voeding en sporten. Wanneer je deze schema’s volgt ga je een paar kilo afvallen in een maand. Wel is het nog maar afwachten hoe veel je afvalt.

Hou je daarom niet vast op het aantal kilo’s dat je wil afvallen maar ga voor lange termijn succes. Als je structureel gezond blijft eten en bewegen kom je vanzelf op je ideale gewicht.

Als je er dan ook nog eens een gewoonte van maakt om gezond te leven krijg je ook geen last van het zogenoemde jojo-effect.

Hoe kun je beginnen met gezonder eten

Vooral in het begin is de omschakeling van een ongezond patroon naar een gezonde lastig. Daarom kun je het beste beginnen met kleine stapjes. Ook is het geen goed idee om direct al het ongezonde te laten staan.

Door telkens een ongezond product te vervangen door een gezonde kom je steeds dichter bij je gezonde eetpatroon.

Ook is het vaak lastig om te weten of iets nou wel of niet gezond is. Daarvoor is een handige app ontworpen die Kies ik gezond heet. Deze is te downloaden voor android en Iphone en is een initiatief van het vovoedingscentrum.

Ook is het nu tijd om je eetpatroon bij te houden. Met de calorieteller kun je makkelijk zien wat je eet, hoe veel je eet en of je gezond eet. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om je calorieën doel aan te passen om af te vallen.

Het doel wordt dan berekent op basis van je leeftijd en hoe actief je bent in het dagelijkse leven.

Samen afvallen met directafvallen.com?

Zelfstandig afvallen is vaak lastig en daarom is het fijn als je wat hulp krijgt. Er zijn veel programma’s die je helpen je ideale gewicht te bereiken.

Hier geven we je al heel veel tips om je droomlichaam te bereiken. Maar soms is er net iets meer nodig dan alleen tips.

Daarom selecteren wij de beste programma’s die jou helpen je ideale gewicht te bereiken zodat we je nog meer kunnen helpen.

Ook raden wij alleen maar de beste programma’s aan zodat je zeker bent van succes. Helemaal zelfstandig afvallen en op een gezond gewicht blijven is heel erg moeilijk.

Daarom maken we je het gemakkelijk en ondersteunen wij je tot het eind. Volg daarom de programma’s die je op deze website tegen komt als het je aanspreekt.

Wij hebben goed onderzocht of het ook echt gaat werken en daarom hoef jij je daar niet meer druk om te maken. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is afvallen.

Heb jij onze 16 tips al geprobeerd? wedden dat het werkt!

Laat ons helpen om het maximale eruit te halen.

Wil jij 3 tot 5 kilo afvallen en op lange termijn een gezonde eetstijl creëren? In dit programma krijg je precies geleerd hoe je gezond moet eten en bewegen. Ook vind je hier diverse schema’s die je precies laten zien wat je moet doen. Hierdoor hoef je zelf niet meer op zoek naar de beste manier.

Alles om op een gezonde en succesvolle manier af te vallen is in dit programma verwerkt. Zodat jij alleen maar het best resultaat krijgt.

Wij willen graag dat jij je ideale gewicht bereikt en helpen je daarom graag je doelen te behalen. Ben jij klaar om maximaal af te vallen in een maand tijd?

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This