Koolhydraatarm weekmenu: Gezond afvallen in 30 dagen

door aug 10, 2018blog

Wil jij je droomlichaam bereiken in 30 dagen? Met het Koolhydraatarm weekmenu programma van B-great leer je een nieuwe manier van gezond afvallen. Dit E-boek bevat meerdere ontbijten, lunchrecepten, diners en snacks.

Deze snacks zijn allemaal gezond waardoor je zonder te veel moeite gaat afvallen. Alle recepten bevatten een boodschappenlijstje zodat jij alleen nog maar boodschappen hoeft te doen.

Koolhydraatarm weekmenu review

Dit programma is de vernieuwde versie van het oude Koolhydraatarm weekmenu programma. Het programma heeft een eigen kok die iedere dag bezig is met het uitvinden van de lekkerste recepten die Koolhydraatarm zijn. Omdat je met dit programma tot 6 keer per dag mag eten krijg je geen last meer van het honger gevoel.

Daarnaast geven alle gerechten in dit boek een verzadigd gevoel. Zo kom je nooit meer in de verleiding om een ongezonde snack te nuttigen tijdens je dieet.

Voor wie is dit boek?

Als je al vaak een dieet hebt geprobeerd maar telkens zonder resultaat is dit het boek voor jou. Veel mensen denken dat ze gewoon minder moeten eten om af te vallen maar dat werkt juist niet. Als je minder gaat eten dan dat je nodig hebt, wordt vrijwel alles opgeslagen als reserve. Hierdoor krijg je een dikke buik en heeft vet vrije ruimte om te groeien op je lichaam.

Met dit boek ga je juist anders eten in plaats van minder. Je leert welke voeding je lichaam nodig heeft zodat je toch ruimvoldoende kan eten maar niet dik wordt.

Wanneer je weet welke voedingsstoffen je nodig hebt en hoe veel je per dag zou kunnen eten, val je vanzelf af zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

De dagmenu’s van het Koolhydraatarm programma zijn zo gemaakt dat als je elke dag een menu uit kiest uit het boek je makkelijk 1 tot 4 kilo kan afvallen.

De juiste verhouding van de voedingswaarden is heel belangrijk. Alles in dit boek is gebaseerd op de volgende verhouding:

  • 20% Koolhydraten
  • 50% Eiwitten
  • 30% gezonde vetten

Deze voedingsstoffen krijg je binnen bij 6 maaltijd verdeeld over de dag.

De inhoud van Koolhydraatarm weekmenu

Dit boek staat helemaal vol met de lekkerste Koolhydraatarme recepten die speciaal gemaakt zijn om jou te laten afvallen. Het boek geeft je allerlei soorten gerechten zoals:

  • Verschillende ontbijten
  • Meerdere lunchrecepten
  • Heel veel lekkere avondmaaltijden
  • Tussendoortjes en Desserts

Alle recepten in dit boek zijn makkelijk te maken volgens instructies en je leert ook wat er zo gezond aan is. Daarnaast krijg je voor elk recept ook nog een boodschappenlijstje zodat je direct weet wat je allemaal nodig hebt om de gerechten te maken.

Zelfs als je niet goed kunt koken of niet veel tijd hebt zijn deze recepten geschikt voor jou. Overgewicht draait vooral om het eten van de verkeerde voeding in de verkeerde hoeveelheid. Als je leert wat gezond voor je is en hoe veel je er van mag hebben gaat afvallen heel gemakkelijk. Dat is precies wat je in dit boek leert.

Nadat je een aantal recepten hebt gekozen om te maken en je bent naar de winkel geweest om de ingrediënten te kopen, zal je merken dat je steeds beter begrijpt wat gezond is en wat niet.

Na een aantal weken kun je zelfs al naar de winkel zonder een boodschappenlijstje en weet je van veel dingen al precies wat wel en niet goed voor je is.

Zo leer je dankzij dit boek wat een gezond eetpatroon is. Uiteindelijk bereik je daardoor je ideale gewicht en heb je geen moeite meer om dit te behouden.

Voeding is 80% van het werk bij het afvallen. Wanneer je je voeding goed hebt heb je het grootste gedeelte al gewonnen.

Heel veel bonussen bij dit programma

Als je ervoor kiest om deze menu’s te gaan proberen om af te vallen, dan krijg je daar ook nog heel veel extra’s bij.

Naast het E-book met alle recepten en weekmenu’s krijg je namelijk ook nog bonussen. De eerste bonus is een uitgebreide E-book met daarin boodschappenlijstjes voor maar liefst 4 weken dieet. Je kunt dan als je nog geen tijd hebt om te beginnen aan het programma, wel al direct gezonde producten in huis halen.

De tweede bonus is een E-book die je leert hoe vetverbranding werkt. Als je leert hoe vetverbranding werkt weet je ook wat je moet doen om het te stimuleren.  Ook leer je hoe je in 7 stappen kan beginnen met vet verbranden. Met deze 7 stappen is vet verbranden een stuk makkelijker.

De derde bonus is een online cursus hoe je je mindset veranderd zodat je zeker gaat slagen om je droomlichaam te bereiken.

Je leert hoe je optimaal kunt sporten om een strak lichaam te krijgen, Hoe je doelen stelt en ze behaalt en wat er voor nodig is om het uit te voeren.

Waarom dit Koolhydraatarm weekmenu programma werkt

Voor veel mensen is bedenken wat ze elke dag moeten eten om gezonde voeding binnen te krijgen lastig. Met dit programma heb je oneindige mogelijkheden wat betreft variatie. Je kunt elke dag iets anders eten en het gaat nooit vervelen.

Hiermee voorkom je dat je even snel wat makkelijks gaat maken dat eigenlijk ongezond is. Veel mensen hebben haast en weinig tijd om te koken. Doordat deze maaltijd makkelijk te maken zijn en je ook nog precies weet welke ingrediënten je nodig hebt, kom je nooit meer in de verleiding om ongezonde snacks te eten.

Het Koolhydraatarm weekmenu programma in combinatie met alle bonussen is een gegarandeerd recept voor succes. Na het kopen van dit boek is de uitvoering het enige wat jij nog hoeft te doen. Je hoeft niet meer na te denken over wat je nu weer moet eten en kunt gewoon snel aan tafel met een gezonde maaltijd.

Het Koolhydraatarm weekmenu 30 dagen downloaden

Als je besluit het programma nu te kopen, krijg je niet alleen alle beschreven bonussen erbij maar ook nog eens korting. Normaal betaal je voor het hele pakket € 74,- euro. Omdat het programma al zo een groot succes is, is de prijs tijdelijk omlaag gegaan. Nu betaal je maar € 37,- euro.

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu bevat 4 weekmenu’s waarin je zonder regels met veel eten kunt afvallen.

De eenvoudige recepten zorgen voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Start direct goed met onze complete weekmenu’s en krijg het beste jaar ever.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This