Low calorie maaltijdvervangers die je helpen afvallen

door aug 10, 2018blog

Low calorie maaltijdvervangers worden steeds vaker gebruikt bij het afvallen. Er zijn veel verschillende maaltijdvervangers te krijgen maar ze zijn lang niet allemaal even gezond. De consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar deze maaltijdvervangers en vond dat veel van deze maaltijdvervangers toch niet zo gezond waren.

Uit het onderzoek bleek dat de maaltijdvervangers van Body&fit het beste uit de test kwamen en als een van de weinige wel gezond waren. Welke maaltijdvervanger lijkt jou het lekkerst?

Top 6 low calorie maaltijdvervangers van Body&fit

Deze maaltijdvervangers bevatten echt weinig calorieën en zijn in tegenstelling tot andere maaltijdvervangers wel gezond. Ze bevatten weinig calorieën en zijn rijk aan belangrijke voedingsstoffen.

1. Low calorie bars

Deze reep van Body&fit is een complete maaltijdvervanger. De reep is geschikt voor ieder dieet en is volgens klanten erg lekker. De reep is rijk aan voedingsstoffen zoals:

 • 2 gram eiwit
 • Vitamines en mineralen
  Slechts 205 calorieën
 • Bouw- en voedingsstoffen en voedingsvezels.

Bestel 12 bars voor €12,90 bij Body & Fitshop >>

Met deze bars kun je een maaltijd overslaan en in de plaats daarvoor deze reep eten. Met een bar krijg je 30% van je RI aan vitamines en mineralen.

Om je dieet optimaal te laten werken met deze bars kun je wanneer je een maaltijd gaat overslaan 2 van deze repen eten. Hierdoor krijg je genoeg binnen en krijg je geen last van een hongergevoel.


2. Low calorie Meal

Wil je gewicht verliezen en een van je maaltijden vervangen? Dan is deze maaltijd vervanger voor jou. Omdat iedereen van gevarieerd eten houdt, is deze maaltijd vervanger in veel verschillende smaken verkrijgbaar.

Het unieke aan dit product is dat het 0% toegevoegde suiker bevat. Deze maaltijd vervanger is speciaal voor mensen die gewicht willen verliezen. Dit zijn de voordelen van deze maaltijdvervanger:

 • 0% toegevoegde suikers
 • Eiwitrijk: 23 gram hoogwaardig eiwit
 • Vezelrijk
 • Geschikt als ontbijt, lunch en diner

Nummer 1 maaltijd vervanger volgens de consumentenbond.

Bestel 406 gram voor €6,90 bij Body & Fitshop >>

Bestel 1044 gram voor €14,90 bij Body & Fitshop >>

Bestel 2030 gram voor €24,90 bij Body & Fitshop >>

Deze maaltijd bevat maar 218 calorieën waardoor het afvallen een stuk sneller gaat. In tegenstelling tot de meeste maaltijdvervangers is deze echt suikervrij. Hierdoor staat dit product genoteerd als een van de beste maaltijdvervangers op de markt.


3. Vegan low calorie Meal

Deze maaltijdvervanger is 100% plantaardig en voor ieder dieet geschikt. Deze vervanger bevat de volgende stoffen:

Deze maaltijd vervanger is geschikt om meerdere maaltijden te vervangen omdat deze zo rijk is aan voedingsstoffen. Of je nu een  of drie maaltijden gaat vervangen met deze maaltijd, je krijgt geen last van een honger gevoel en krijgt voldoende voedingsstoffen binnen.


4. All You Need

Deze maaltijd vervanger is speciaal voor topsporters en atleten. Met deze maaltijdvervanger krijg je alle belangrijke voedingsstoffen binnen die je op een dag nodig hebt. Je kunt met deze maaltijd vervanger makkelijk meerdere maaltijden vervangen of zelfs toevoegen. Zo krijg je nauwelijks suiker binnen en blijft je calorie gebruik laag.

De voordelen van deze maaltijd vervanger:

 • Geschikt als ontbijt, tussendoortje, lunch, Diner of na een zware training
 • Suiker arm
 • Alle essentiële voedingsstoffen zijn aanwezig

40 gram eiwit per maaltijd

Wanneer je veel sport en je spieren graag wilt behouden zijn eiwitten essentieel. Met de grote hoeveelheid eiwitten in deze maaltijd vervangers krijgen je spieren precies wat ze nodig hebben.


5. Low calorie Pancake mix

Als je even geen zin hebt in al die shakes en bars, is de pancakemix de beste oplossing. Deze pannenkoeken zijn laag in calorieën en makkelijk te maken.  Je kunt deze maaltijd gebruiken als ontbijt, lunch en diner. Deze pancakes zijn speciaal om af te vallen. Zo kun je toch genieten van een lekkere maaltijd en nog steeds afvallen.

De voordelen van deze maaltijdvervanger:

 • Weinig calorieën
 • Suikerarm
 • 20 gram eiwit (hoogwaardig)
 • Geschikt voor meerdere maaltijden per dag
 • Heel veel voedingsvezels
 • Lekker, makkelijk en toch gezond

Als je niet zo gek bent op maaltijd vervangers in de vorm van repen en shakes, zijn deze pancakes de oplossing. Ze dragen positief bij aan je dieet en geven je toch het gevoel dat je lekker kunt genieten. Ook combineren met andere maaltijdvervangers zoals bars en shakes is mogelijk. Zo krijg je meer variatie in je voeding.


6. Low calorie dieet pakket: 10 dagen challenge

Met dit pakket ben je direct voorzien van verschillende maaltijdvervangers. Met dit pakket wordt afvallen veel makkelijker. Je krijgt:

 • twee doosjes Low Calorie Meal
 • 1 doos Low calorie bars
 • 10 dagen challenge menu die je leert hoe je je maaltijden het beste nuttigt.
 • Low calorie Pancake mix
 • Gratis Superfood wafels

Wanneer je met dit pakket aan de slag gaat ervaar je maximaal resultaat van de maaltijdvervangers. Dit is echt het meest complete pakket om snel en gezond af te vallen. Alles wat je nodig hebt zit erbij en je leert zelfs hoe je maaltijdvervangers met je gewone dieet combineert.

De 10 dagen challenge bestaat uit:

 • Een 10 dagen plan
 • Dieet samengesteld door diëtistes
 • Formule voor optimaal resultaat

Doordat de 10 dagen challenge optimaal afgestemd is om af te vallen is het afvallen in 10 dagen zo goed als gegarandeerd. Je leert je calorieën controleren waardoor je minder binnen krijgt. Zo kun je een nieuwe leefstijl aanleren waardoor je ook na het afvallen op gezond gewicht blijft.


Zijn de Body&fit maaltijd vervangers echt zo gezond?

De low calorie producten van Body&fit zijn echt gezond. Deze producten zijn diverse keren uitgeroepen tot beste producten door de consumentenbond. Veel maaltijdvervangers lijken wel gezond, maar bevatten dan veel stoffen die eigenlijk niet zo gezond voor je zijn.

Alle producten van Body&fit die door de consumentenbond getest zijn, zijn gezond en bevatten alleen maar de voedingstoffen die daadwerkelijk bijdragen aan je gezondheid.

Body&fit producten kopen

Als je besluit één van de producten te kopen, hoef je er niet lang op te wachten. De service van Body&fit is uitstekend en je krijgt je low calorie producten snel in huis. Als je voor het eerst gaat bestellen bij Body&fit kun je beter van alles wat bestellen in plaats van heel veel van een product.

Zo kun je meerdere dingen proberen en dan besluiten welke je het lekkerste vindt. Ook kun je kiezen voor het pakket met de 10 dagen challenge. Dan ben je direct al goed op weg om snel en gezond af te vallen.

Bekijk alle low-calorie producten!

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This