My Shredded Lifestyle Review

door mei 24, 2018blog

Deze review over My Shredded Lifestyle is speciaal voor jou, als een gewoonte wil maken van een gezonde leefstijl en op een natuurlijke manier wil leren afvallen.

Dit boek gaat je helpen om in stappen je droom lichaam te bereiken. En leer je een leefstijl te creëren die niet alleen gezond is, maar ook goed vol te houden.

Veel diëten zijn in theorie wel goed onderbouwd. Maar wanneer je ze wil gaan toepassen kom je er al snel achter dat het toch niet zo makkelijk gaat.

Met My Shredded lifestyle gaat het je wel lukken, omdat deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Er wordt gebruik gemaakt van bewezen methodes die ervoor zorgen dat het je gaat lukken. Maar daarnaast ook dat je het kunt blijven volhouden. Wil jij weten wat dit boek je allemaal kan bieden en welke methodes er in dit boek gebruikt worden? Lees dan verder!

My Shredded Lifestyle Review

Wil jij op de juiste manier afvallen en dit ook volhouden? Dan is het belangrijk om te weten wat je precies moet doen. Merijn leert je naast wat je moet doen ook hoe jij het zelf kunt volhouden. Veel diëten lijken de beste manier, maar zijn in werkelijkheid, moeilijk of niet toe te passen in de praktijk.

Met dit boek leer je een compleet stappenplan waarmee jij je droom lichaam kunt bereiken. Ook leer jij hoe een gezonde leefstijl er echt uit ziet.

Na het lezen van dit boek weet jij hoe je van gezond leven een gewoonte kan maken.

Wie is de auteur Merijn Shoeber?

Dit boek is geschreven door Merijn Schroeber en is vooral bekend op YouTube. In 2009 is hij begonnen met werken aan zijn eigen gezondheid en lichaam. Om er helemaal voor te gaan is Merijn gestopt met school. Zo is hij zich vol gaan richten op zijn YouTube Kanaal en zijn lichaam.

Afvallen helemaal niet gemakkelijk. Daarom was er voor Merijn veel tijd nodig om te onderzoeken hoe je op een natuurlijke manier je droom lichaam kunt bereiken.

Merijn weet inmiddels wat er je moet doen om succes te behalen. Daarom heeft hij dit boek geschreven.

Met dit boek en alle successen die daar uit voortvloeien hoopt Merijn een inspiratiebron te zijn voor iedereen die hij helpt of heeft geholpen. en hoopt hij dat hij kan bijdragen aan het makkelijker maken van afvallen.

Wat kan My Shredded Lifestyle jou bieden

Wanneer je dit boek bestelt, ontvang je niet alleen het fysieke boek, maar krijg je ook nog eens toegang tot alle online tools die bij het boek horen. Met tools bedoel ik middelen om bijvoorbeeld je BMI kan berekenen.

Daarnaast leer je welke oefening je kunt doen om je resultaten te verbeteren en kun je met het handige logboek zelf je voortgang bijhouden.

Dankzij het stappenplan is dit boek direct makkelijk toe te passen in de praktijk en weet je precies wat je moet doen om gezond te leven. De meeste dieetboeken zijn passief en geven je alleen maar informatie.

In tegenstelling tot de meeste dieetboeken is dit boek interactief. Je krijgt namelijk opdrachten om aan te werken, maar ook moet jijzelf je voortgang bijhouden. Zo ben je precies op de hoogte van waar je staat. Maar ook welke resultaten je hebt bereikt en wat er nog moet gebeuren om je doelen te behalen.

De inhoud van het boek

In My Shredded Lifestyle leer je vooral hoe je een gezonde leefstijl kunt creëren die ook vol te houden is. Je hebt er namelijk niets aan als je straks eindelijk weet hoe je gezond moet eten en weer terugvalt in je oude patroon.
Van Merijn leer je de basisprincipes van diëten en hoe jij je leefstijl kunt aanpassen naar een gezonde leefstijl. Met de leefstijl van My shredded lifestyle kun je doelen behalen zoals: vet verliezen, Spieropbouw, afvallen en gezond leven.

Ook leer je wat je juist niet moet doen als jij een strak en gezond lichaam wil, zodat jij de fouten die Merijn is tegengekomen kunt ontwijken.

Daarnaast bestaan er veel mythes over voeding en leefstijl die funest kunnen zijn voor je dieet. Door deze mythes te leren kennen, kun jij voorkomen dat je niet in deze neppe informatie trapt.

Deze mythes kunnen er namelijk voor zorgen dat jij denkt dat je goed bezig bent. Terwijl er helemaal niets van waar is. Daarom is het belangrijk om te weten welke mythes dit zijn.

Om precies te leren wat jij kunt eten om je doelen te behalen, krijg je zelfs een compleet handboek over gezonde voeding. Hierdoor weet jij na het lezen van deze handleiding precies welke voeding wel echt gezond is en welke niet.

Ook wordt er uitgelegd hoe een Cheat Day (een pauze dag) werkt, en hoe je dit kunt doen zonder in je oude patroon terug te vallen. Er worden zelfs middelen zoals alcohol drinken besproken in dit boek. Normaal is alcohol tijdens het afvallen een slecht idee.  In dit boek leer je hoe je toch zo nu en dan eens alcohol kunt drinken zonder dat het je resultaten gaat verminderen.

Voor wie is dit boek

My shredded lifestyle is voor iedereen die een gezonde leefstijl wil en een strak en gezond lichaam. Ook maakt het bij dit boek niet uit of je een man of een vrouw bent, en is het voor iedereen toepasbaar.

Als jij graag meer wil leren over de volgende onderwerpen, dan is dit boek perfect voor jou:

  • Je wil leren hoe jij vet kunt verbranden in de praktijk
  • Als je een gezond leven creëren moeilijk vindt
  • Wanneer je hebt gemerkt dat de meeste diëten alleen maar theoretisch zijn
  • of als je geen idee hebt hoe je moet afvallen, en je zoekt een praktisch plan dat werkt

My Shredded Lifestyle ervaringen

Dan is het nu tijd om wat ervaringen met je te delen. Ik deel hier de ervaringen van andere gebruikers van het boek My Shredded Lifestyle die ik ben tegengekomen. Er zijn enorm veel reviews en recensies geschreven over dit boek op internet.

Conclusie: My Shredded Lifestyle

Wat vooral goed is aan My Shredded Lifestyle is dat veel informatie wetenschappelijk is bewezen, en op een gemakkelijke manier is verwoord, zodat iedereen het kan begrijpen en uitvoeren.

De My Shredded Lifestyle methode is vooral praktisch, en is in stappen makkelijk uit te voeren.

Doordat dit boek interactief is, kan je eigenlijk alleen maar doen wat goed is, en wordt dit versterkt omdat je bij moet houden wat je doet.

Om ervoor te zorgen dat jij succes gaat behalen, is over alle elementen goed nagedacht.

Door precies uit te voeren wat er in het boek verteld wordt, is de weg naar een droomlichaam veel dichterbij.

In tegenstelling tot veel andere dieet boeken, is dit boek geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en is het voor iedereen die een gezonde leefstijl wil bereiken toepasbaar.

Je leert alles wat je moet weten over gezonde voeding, bewegen, afvallen en hoe je een gezonde leefstijl kunt volhouden. Vooral omdat dit vaak het meest lastig is, is het leren volhouden een echte bonus van dit boek.

Wil jij ook eindelijk een boek dat je echt helpt met afvallen? En wil je leren hoe je een gezonde leefstijl niet alleen kan creëren? Dan is My Shredded Lifestyle het boek voor jou!

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This