Perfect slapen in 7 stappen review [PAS OP]

door mrt 10, 2020Uncategorized

Uit herhaaldelijk onderzoek is gebleken dat ongeveer 50% van alle volwassen Nederlanders last van slaapproblemen heeft. Deze slaapproblemen kunnen tot behoorlijk vervelende situaties overdag leiden.
Te weinig slaapt zorgt namelijk voor weinig energie, weinig concentratie en een lusteloos gevoel.

Het gevolg? Er komt vrij weinig uit je handen en je kunt je niet ontplooien. Daar heb je simpelweg niet de energie voor. Bovendien ben je ’s nachts behoorlijk gefrustreerd, aangezien je niet in slaap kunt komen óf juist ’s nachts vaak wakker ligt.

Persoonlijk heb ik tot enkele jaren terug nóóit last van slaapproblemen gehad. Toen ik enige tijd bij een werkgever actief was, merkte ik dat ik steeds moeilijker in slaap kwam. Ik merkte tegelijkertijd ook dat ik vaak nog aan het malen en aan het piekeren was over de werkdag.
Had dit iets met elkaar te maken? Mogelijkerwijs wel.

Na verloop van tijd werd ik bijzonder chagrijnig en vermoeid van de slaapproblemen. Ik wilde hier graag iets aan doen; na een korte zoektocht via Google stuitte ik op de Perfect slapen in 7 stappen methode. Vol goede moed ben ik met deze uitgebreide cursus aan de slag gegaan. Mijn bevindingen? Die lees je in deze Perfect slapen in 7 stappen review!

Wat is de Perfect slapen in 7 stappen methode?

Met het boek Perfect slapen in 7 stappen krijg je een methode aangereikt waarmee je jouw nachtrust kunt verbeteren. Je krijgt handige tips voorgeschoteld en je krijgt meer (achtergrond)informatie over de slaapproblemen. Uiteindelijk zou je met deze methode alle slaapproblemen op moeten kunnen lossen.

Zoals in de inleiding gezegd; slaapproblemen vormen voor veel Nederlanders een probleem. Dergelijke problemen kunnen op de lange duur voor behoorlijke gezondheidsproblemen zorgen. Het zijn dan ook schrikbarende cijfers dat de helft van alle volwassenen in Nederland last van slaapproblemen heeft.

Als we daar op termijn niks aan gaan doen, gaat dit een grote invloed op de Nederlandse volksgezondheid hebben. Tijd dus om in actie te komen. Hoe je dat kunt doen? Mogelijkerwijs met deze methode. Ik ben vol goede moed met de methode begonnen en heb er absoluut het één en ander aan gehad.

Dit klinkt uiteraard ietwat cryptisch. Wil je meer over deze methode en mijn behaalde resultaten weten? Lees deze review dan zeker even door!

In deze review vind je mijn mening, maar je vindt ook allerlei informatie over het boek. Zo lees je onder meer hoe het boek opgebouwd is, voor wie het boek geschikt is en wat andere gebruikers van deze methode zoal vinden.

Wie is de ontwikkelaar van deze methode & het boek?

Bij elke methode, elk boek en elke cursus vind ik het belangrijk om naar de ontwikkelaar te kijken. Aan de hand van die informatie kan ik namelijk al een eerste inschatting maken van de inhoud van de methode/boek/cursus. Als ik naar de ontwikkelaar van dit boek kijk, zie ik direct de naam ‘slaapwijzer.net’ naar voren komen.

Ik zie direct dat dit een uitgebreid online platform is. Op dit online platform komen maandelijks ongeveer 40.000 Nederlanders om te praten over hun slaapproblemen. Tevens is er op dit online platform veel informatie te vinden omtrent slaapproblemen en mogelijke oplossingen.

Een van de mogelijke oplossingen is aangedragen door de heer William van der Klaauw. Hij heeft namelijk het voorwoord van dit boek geschreven; dit doet mij direct vermoeden dat William ook de rest van het boek ontwikkeld heeft. Al snel blijkt dat William van der Klaauw een slaapexpert en ervaringsdeskundige is.

Dat klinkt voor mij bijzonder goed, aangezien hij hierdoor weet waar hij het over heeft. Hij heeft zijn eigen bevindingen geanalyseerd en op basis daarvan deze uitgebreide methode geschreven. Dankzij deze methode hebben reeds veel Nederlanders hun slaapproblemen op kunnen lossen. Althans; dat is volgens William van der Klaauw het geval. Als ik de mate van activiteit op slaapwijzer.net zie, kan ik me dat echter goed voorstellen.

William van der Klaauw heeft in het voorwoord nog een korte toelichting gegeven:

Slaapproblemen zijn niet ʻhipʼ en het probleem krijgt vreemd genoeg veel te weinig aandacht. Er zijn nauwelijks goede boeken beschikbaar en ook op internet is de informatie vaak erg oppervlakkig. Begin 2014 ben ik om deze reden samen met een kleine redactie begonnen met Slaapwijzer.net.
Op basis van praktijkervaring, vele gesprekken, het lezen van boeken en oneindig veel onderzoek ben ik aan de slag gegaan”.

Het mag duidelijk zijn dat de ontwikkelaar van deze methode niet over één nacht ijs gegaan is. Op basis hiervan ben ik dan ook – vooralsnog – zeer positief. Ik vind het erg belangrijk dat dit boek door een vakkundig en capabel persoon geschreven is.

Waar draait het bij dit boek om?

Het absolute doel van dit boek is om de slaapproblemen van Nederlanders op te lossen. Maar, er is meer. Met dit boek kan je namelijk ook leren hoe je in de toekomst slaapproblemen kunt voorkomen. Mede hierom geeft William van der Klaauw meerdere keren aan dat de oplossing altijd bij jezelf ligt.

Het oplossen van de slaapproblemen is namelijk alleen mogelijk als je de échte oorzaken aan gaat pakken. De enige die weet van deze echte oorzaken kan hebben, ben jij. Je bent dus zelf de belangrijkste schakel binnen dit hele traject. Volgens William van der Klaauw is het boek slechts een hulpmiddel.

Is dat niet iets te bescheiden? Nou, misschien wel. Het boek biedt namelijk onwijs veel nuttige informatie; daarover lees je later in deze review meer informatie.

William van der Klaauw zegt zelf het volgende over het doel van dit boek: er is geen kussenspray, magische pil of andere magische oplossing om jouw slaapproblemen op te lossen. De oplossing ligt te allen tijde bij jezelf.

De 7-stappen methode die ik ontwikkeld heb, helpt je om goed slapen weer vanzelfsprekend te maken. Hierbij word je ook geholpen om volledig terug te gaan naar jouw ‘fabrieksinstellingen’.

Voor wie is dit boek geschikt?

Het mag duidelijk zijn: dit boek is geschikt voor een ieder die last van slaapproblemen heeft. Volgens meerdere onderzoeken is dit ongeveer de helft van alle volwassenen in Nederland. Vanwege deze schrikbarende cijfers is het boek dus voor een onwijs groot publiek geschikt. Daarbij wil ik wel graag nog iets graag toevoegen.

William van der Klaauw heeft namelijk aangegeven dat de oplossing voor de slaapproblemen bij jezelf liggen. Dit betekent dat je, dankzij dit boek, ook over bepaalde problemen in het leven na gaat denken. Slaapproblemen kunne namelijk hun oorzaak vinden in bijvoorbeeld stress of een ongelukkige relatie. Deze 7-stappen methode kan dan ook confronterend en pijnlijk zijn. Dit is zeker iets om rekening mee te houden.

Hoe is het boek opgebouwd?

Je bent nu ongetwijfeld benieuwd hoe het boek opgebouwd is. Ik heb voor jou alle hoofdstukken even op een rijtje gezet. Of beter gezegd; alle stappen waar deze 7-stappen methode uit bestaat. De ontwikkelaar, William van der Klaauw, heeft ervoor gekozen om bij de basis te beginnen. De eerste stap heeft zodoende betrekking op de basis, terwijl de overige stappen de diepte in gaan.

Stap 1: Herstel het zelfvertrouwen
Stap 2: Zorg voor structuur en regelmaat
Stap 3: Maak optimaal gebruik van licht en duisternis
Stap 4: Kies voor een ‘slaapverwekkende’ levensstijl
Stap 5: Ontwikkel de slaaproutine die voor jou werkt
Stap 6: Val in slaap zonder angst
Stap 7: Slim wakker worden

Per stap vind je veel informatie terug, maar elke stap staat ook vol met handige tips. Deze handige tips maken een groot en significant onderdeel uit van deze gehele methode. Om dit te verduidelijken, heb ik hoofdstuk 1 hieronder even verder uitgewerkt. In hoofdstuk 1 komen de volgende onderwerpen aan bod:

1.1 Weer waar je het voor doet
1.2 Stop met onbewuste sabotage
1.3 Versterk de relatie met je slaapkamer

Deze indeling geeft direct aan dat de informatie in dit boek onwijs uitgebreid is. Je krijgt dus zowel informatie als tips voorgeschoteld onwijs handig. In totaal telt het boek ruim 100 pagina’s, waarbij je aan het einde van het boek ook nog enkele bonusonderwerpen kunt vinden. Daarover lees je meer in het volgende hoofdstuk van deze uitgebreide review.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor de Perfect slapen in 7 stappen methode?

In deze review heb ik het veelal over het ‘boek’. Dit boek is slechts een klein onderdeel van het totaalpakket dat William van der Klaauw ontwikkeld heeft. Hieronder heb ik opgesomd wat je zoal krijgt als je je aanmeldt voor deze methode:

  •  Perfect slapen in 7 stappen boek (hardcopy)
  • Perfect slapen in 7 stappen e-book
  • Persoonlijk advies van een slaapdeskundige
  • Een slaapchecklist
  • De E-cursus ‘Dieper Slapen’
  • Kalmeer je gedachten e-book (Tijdelijk gratis)
  • Welterusten snacks receptenboek (Tijdelijk gratis)
  • Toegang tot een besloten platform (Tijdelijk gratis)
  • Een mp3 bestand van het nummer Crystal Waters; een relaxnummer met 90 beats per minuut om even volledig tot rust te k omen (Tijdelijk gratis)

Het mag duidelijk zijn dat je behoorlijk veel meegeleverd krijgt bij deze methode. In mijn ogen heeft William van der Klaauw dat goed voor elkaar. Hij heeft echt een totaalpakket ontwikkeld waarmee je op de juiste manier aan jouw slaapproblemen kunt gaan werken.

Wat zijn de beoordelingen van andere gebruikers?

Uiteraard ben ik niet de enige in Nederland die gebruik heeft gemaakt van mijn methode. Ben ik echter de enige die zo positief over deze methode is? Nee, absoluut niet. Ik ben namelijk via het internet op zoek gegaan naar beoordelingen van andere gebruikers.

Bij deze beoordelingen ben ik voornamelijk positieve woorden tegen gekomen. Bij sommige beoordelingen viel zelfs te lezen dat mensen vele malen gelukkiger geworden zijn. De slaapproblemen nekte hun op zowel sociaal- als op het carrière vlak.

Al met al kan ik concluderen dat de beoordelingen van andere gebruikers aansluiten op mijn mening. Ook ik ben namelijk onwijs positief over deze methode. Zoals je in de inleiding hebt kunnen lezen, heb ik ook slaapproblemen gekend.

Dankzij deze methode ben ik er achter gekomen dat dit puur te maken had met een stressvolle baan. Ik ben deze methode gaan volgen, heb veranderingen doorgevoerd in mijn leven en ben weer compleet gelukkig.

Ik wil dan ook graag mijn dankwoord (en complimenten) uitbrengen aan William van der Klaauw. Hij heeft oprecht goed werk geleverd door zoveel tijd te investeren in slaapproblemen en de uitwerking van deze methode.

Hoeveel kost de Perfect slapen in 7 stappen methode?

Heb je interesse om het gehele pakket van deze methode aan te schaffen? Dan kan je van een tijdelijke korting profiteren; je betaalt momenteel slechts 37 euro voor deze uitgebreide methode. Voor deze gangbare prijs krijg je dé methode aangereikt om iets aan jouw slaapproblemen te gaan doen.

Voor dit minieme bedrag krijg je overigens het boek zowel in hardcopy als digitaal aangeleverd. Dit betekent dat je het boek ook via je smartphone en/of tablet raad kan plegen. Je hebt het boek dus te allen tijde bij je en kunt zodoende nog efficiënter aan de slag.

Doordat je het boek ook als fysiek exemplaar meegeleverd krijgt, kan je hier ook – indien gewenst – aantekeningen in maken.

Kan ik deze methode (en het boek) aanraden?

Dit ging snel; ik ben alweer aanbeland aan het einde van deze Perfect slapen in 7 stappen review. Wat zijn mijn bevindingen? Ik kan niets anders dan onwijs positief zijn over de gehele methode. In mijn ogen heeft William van der Klaauw écht goed werk afgeleverd.

Ik durf zelfs te stellen dat dit voor een groot deel van de Nederlandse bevolking dé oplossing kan zijn. Slaapproblemen zijn, weet ik uit ervaring, onwijs vervelend en frustrerend. Ik kan je dan ook zeker aanraden om de 37 euro te investeren in deze uitgebreide methode. Voor dit relatief lage bedrag kan je profiteren van een goede nachtrust; dat is onbetaalbaar.

Al met al kan ik deze methode dus zeker aan een ieder aanraden. Wil je op een snelle en efficiënte manier iets aan jouw slaapproblemen doen? Dan is jou deze methode op het lijf geschreven.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This