De beste slaappillen kopen zonder recept in 2020

door jan 7, 2019blog

De beste slaappillen kopen zonder recept! Tegenwoordig hebben veel mensen last van allerlei vervelende slaapproblemen. Er is niets vervelender dan `s morgens weer op te moeten staan als je het gevoel hebt dat je niet uitgerust bent. Maar zelfs als je slecht slaapt kun je er wel weer zelf voor zorgen dat je slaaproutine weer op orde komt.

Soms is het net even wat makkelijker om je slaaproutine weer positief op te bouwen door tijdelijk slaapmedicatie te gebruiken. Het is natuurlijk wel van belang dat je op een verantwoordelijke manier omgaat met slaapmedicatie. Je kan hiervoor naar de huisarts gaan, maar dat is tegenwoordig niet meer nodig. Je kan namelijk ook slaappillen kopen zonder recept.

De best verkochte slaappillen die je als particulier kunt kopen

1. 5-HTP 200 mg – Body & Fit

lees hier 25 reviews van klanten die 5-htp gebruikte >>

2. Goodnight & Relax – Body & Fit

lees hier 22 reviews van klanten die Goodnight & Relax gebruikte >>

Deze slaappillen zijn echter alleen aan te raden als je ze als hulpmiddel gebruikt. Je wilt er namelijk zo snel mogelijk weer vanaf toch? Maar als je slaappillen niet zit zitten om te slikken, dan zou je zelf ook nog het een ander kunnen doen om weer een goede slaaproutine op te bouwen.

Tips om sneller in slaap te vallen

1.Pas op met cafeïne

Cafeïne geeft ons een oppepper, maar als je slaapproblemen ervaart moet je het consumeren van cafeïne beperken. Zorg er daarom voor dat je na 18:00 `s avonds geen cafeïne meer tot je neemt. Je zult zien dat je veel sneller in slaap valt als je geen cafeïne meer drinkt na 18:00 `s avonds.

2. Beweeg voldoende

Door je te bewegen wordt je moe. Zorg er daarom voor dat je bijvoorbeeld na het avondeten elke dag een wandeling maakt van minstens 5 kilometer. Dit kun je natuurlijk uitbreiden zoveel als je wilt. Maar het is een feit dat je moet bewegen om sneller in slaap te vallen.

3. Geen prikkels meer voordat je naar bed gaat

Spreek met jezelf af dat als je bijvoorbeeld om 22:00 wilt gaan slapen, dat je om 21:00 geen prikkels meer binnenkrijgt. Hoe doe ik dat dan hoor ik je zeggen? Het is eigenlijk heel simpel: geen televisie meer, geen tablet meer, en leg die mobiel maar gewoon weg om 21:00. Je zal zien dat als je hoofd de kans krijgt om zich voor te bereiden op een goede nachtrust, je veel sneller in slaap zal vallen.

Tot slot

Slaappillen kopen zonder recept is tegenwoordig goed mogelijk. Maar gebruik de slaappillen dan alleen om weer een goede slaaproutine op te bouwen. Het is niet de bedoeling om misbruik te maken van slaapmedicatie, en ook overbodig als je het mij vraagt.

Slaappillen kunnen je namelijk goed helpen om weer een gezonde slaaproutine op te bouwen. Maar als je de slaappillen verkeert gebruikt, dan zullen je slaapproblemen alleen maar erger en erger worden, met alle gevolgen van dien.

Ga je met slaappillen op een verantwoordelijke manier om, dan kunnen zij een uitkomst bieden bij het opbouwen van een gezonde slaaproutine.

Als je slaappillen wil kopen zonder recept biedt Body&fit hoogwaardige slaappillen aan.

Heb je onze reviews over multivitamine en visolie al gelezen? Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit pagina.

Ik wens je veel slaap plezier toe met het gebruik van slaappillen!

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This