Wil jij snel en gezond afvallen? 7 Praktische tips!

door mei 28, 2018blog

Wil jij snel en gezond afvallen? Veel mensen hebben moeite om snel en gezond af te vallen en het lijkt een hele opgave om dit voor elkaar te krijgen.

Op deze pagina geef ik je praktische tips hoe jij toch je ideale gewicht kunt bereiken. Afvallen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn.

Lees dit bericht helemaal tot het einde want we hebben het beste voor het laatste bewaard!

Waarom lijkt snel en gezond afvallen zo moeilijk?

De kilo’s lijken er allemaal zo makkelijk bij op te komen, maar als je wil gaan afvallen, dan lijkt het bijna onmogelijk. Het belangrijkste om te weten is dat het allemaal te maken heeft met een gezonde leefstijl.

Om af te vallen moet je namelijk structureel dingen anders gaan doen. Zorg voor gezonde voeding, beweeg regelmatig en let vooral op wat je eet! Het zijn vaak de kleine slechte tussendoortjes die je de das om doen.

Wil je op een makkelijke manier afvallen? Kies dan vooral voor gezond eten en laat de tussendoortjes liggen! Meestal heb je deze tussendoortjes namelijk helemaal niet nodig! Ik snap dat het lekker is, maar niet doen!

Hoe kun je snel en gezond afvallen?

Als jij graag wil afvallen? Dan is het belangrijk dat je rekening gaat houden met wat je eet, wat je aan beweging doet maar ook of je stress hebt of niet.

Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat je meer gewicht krijgt. Soms kom je zelfs kilo’s aan terwijl je denkt dat er niets aan de hand is.

Om af te kunnen vallen moet je de volgende factoren aanpassen en verbeteren:

√ Voeding (de belangrijkste)

√ bewegen

√ Stress

√ Je mentaliteit

Voeding is de belangrijkste factor als het gaat om afvallen. Het maakt direct verschil als je de juiste voedingstoffen neemt of niet. Een klein beetje slecht en ongezond eten kan er al voor zorgen dat je gaat aankomen.

Daarom is je mentaliteit ook zo belangrijk! Je moet er namelijk een gewoonte van maken om gezond te eten en NEE kunnen blijven zeggen tegen ongezonde gewoontes.

Als jij er voor zorgt dat je gezond gaat en blijft eten, heb je de helft van de klus al geklaard.

Ook bewegen is belangrijk omdat je daarmee je lichaam strak krijgt, maar ook omdat je daarmee vet kan verbranden!

Een aantal uur per dag bewegen is daarom belangrijk. Het maakt daarbij niet uit of je nou gaat wandelen of sporten. Als je maar beweegt.

Natuurlijk maakt het wel verschil of je actief beweegt of wat minder. Maar als jij ervoor zorgt dat je in ieder geval iets doet, draagt dat al bij aan het afvallen!

Ook stress zorgt ervoor dat je sneller ongezond gaat eten. Dit komt omdat veel mensen gelukkig worden van eten. Probeer daarom als je stress hebt, je stress te verminderen zodat je al dat eten niet meer nodig hebt.

7 Praktische tips

Snel en gezond afvallen is meestal een combinatie die niet werkt. Maar met deze tips gaat het je toch lukken!

√ Eet langzamer zodat je sneller een verzadigd gevoel krijgt, en minder eten nodig hebt

√ Neem met je ontbijt extra eiwitten voor een goede start van de dag

√ Drink genoeg water op een dag

√ Drink geen frisdranken maar kies voor water, eventueel kun je daaraan een smaakje toevoegen

√ Eet en drink zoveel mogelijk suiker vrij! Suiker is een grote boosdoener als het om kilo’s gaat

√ Eet meer Vezels om sneller verzadigd te zijn

√ Slaap voldoende om stress te verminderen of te vermijden

Ben jij klaar om af te vallen?

Het kan soms erg lastig zijn om op een gezonde manier snel gewicht te verliezen. En we snappen dat het soms gewoon niet alleen lukt. Daarom willen wij je helpen!

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om gewicht verliezen maar wij hebben speciaal voor jou de beste manier geselecteerd.

Deze manier gaat je niet alleen helpen om snel en gezond af te vallen, maar helpt je ook nog eens om gezond en slank te blijven.

Veel diëten helpen je wel van de kilo’s af maar kennen het zogenaamde Jojo-effect.

Je kent het wel, je bent eindelijk je kilo’s kwijt en hebt er hard voor gewerkt en enkele weken later ben je zo weer op dat oude zware gewicht!

Succes gegarandeerd met deze methode!

Met de manier die wij voor je hebben geselecteerd is gezond afvallen gegarandeerd en blijf je ook na de tijd op je ideale  gewicht! Geen terugval dus!

We weten dat afvallen al zwaar genoeg is, dus twee keer afvallen? Natuurlijk niet!

Daarom raden we jou deze manier aan zodat je het maar een keer hoeft te doen! Ben jij benieuwd naar de manier die we bedoelen en wil jij graag voor eens en voor altijd van dat overtollige gewicht af? Dan is deze manier van afvallen perfect voor jou!

Afvallen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn! Als je maar weet wat je moet doen en hoe je het moet aanpakken! Deze aanpak helpt je gegarandeerd naar je ideale gewicht! Je hoeft er zelfs niet alles voor op te geven!

Blijf niet langer in onzekerheid zitten of het je gaat lukken of niet, en bekijk direct de beste manier om gezond en snel af te vallen! Ik weet zeker dat je er veel aan zal hebben en dat jij je oude overtollige gewicht nooit meer terug gaat zien! Bekijk hieronder direct wat we bedoelen! Het kost bijna niets en het maakt alles zo veel makkelijker!

Gezond eten dankzij de FitChef boeken!

Als je meer gezonde recepten wilt, dan raad ik je aan om de FitChef boeken van mark van Oosterwijck uit te proberen.

In dit Receptenboek vind je kant en klare recepten die je dagelijks makkelijk en snel klaar kunt maken, Helpen bij het afvallen en ook nog eens gezond zijn. De FitChef boeken staan vol met meer dan 80 overheerlijke en betrouwbare recepten.

Wat de FitChef boeken geniaal maakt? Dat je ieder recept binnen 15 minuten kunt voorbereiden.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This