Snelle keto recepten: Die jou vetverbranding een boost gaan geven…..

door aug 10, 2019blog

Ben je een voorstander van het keto dieet? Wil je graag op een verantwoorde manier van de overtollige kilo’s afkomen? Het is mogelijk door middel van onze snelle keto recepten! Met het keto dieet leef je namelijk volgens bepaalde stelregels. Kort samengevat betekent dit dat je weinig tot geen koolhydraten nuttigt en juist wél vetten.

De gedachtegang hierachter? Je lichaam gaat de vetten als brandstof gebruiken. Het gevolg daarvan is weer dat deze vetten worden verbrandt, waardoor je uiteindelijk de nodige kilo’s kwijt gaat raken.

Maar, welke gerechten horen dan specifiek bij een keto dieet? In dit artikel nemen we jou mee met een rondreis door een dag waarin het keto dieet centraal staat. We hebben heerlijke gerechten voor het ontbijt, de lunch en het avondeten voor jou uitgewerkt. Maar, eerst kijken we naar een ander aspect van het keto dieet.

Gratis Snelle keto dieet recepten

Heb je interesse om gratis meerdere snelle keto dieet recepten voorgeschoteld te krijgen? Daar zijn meerdere mogelijkheden voor. Wat je echter ook kunt doen, is de keto revolutie gaan volgen. Dit is een specifiek keto dieet waarin allerlei lekkere en makkelijke gerechten opgesomd staan. Deze gerechten hebben allen één doel; van de overtollige kilo’s afkomen. Aan het einde van dit artikel kan je iets meer over de keto revolutie vinden.

Keto recepten ontbijt

Het keto dieet draait dus voornamelijk om het nuttigen van vetten, terwijl je koolhydraten links laat liggen. Over welke recepten hebben we het dan zoal voor bij het ontbijt? Het is allereerst belangrijk om te beseffen dat het ontbijt één van de belangrijkste maaltijden bij het keto dieet is. Met het juiste ontbijt kan je de dag op een goede manier beginnen.

Je kunt bij een keto dieet als ontbijt bijvoorbeeld Griekse yoghurt nemen. Griekse yoghurt is de meest gezonde yoghurt en is bovendien vol van smaak. Dat geldt eveneens voor een omelet; een omelet is ook een prima ontbijt bij een keto dieet. Je kunt een omelet overigens nog helemaal ‘aankleden’ met andere ingrediënten. Denk hierbij aan ui, knoflook, kaas en spinazie. Deze ingrediënten zijn allemaal gezond en brengen geen koolhydraten met zich mee.

Wil je meer recepten weten? Bekijk dan zeker even onderstaande lijst:

 • Shakes, bijvoorbeeld een aardbei of vanille shake
 • Een heerlijke wrap met bijvoorbeeld bacon en groenten
 • Kokospannenkoeken
 • Muffins met bijvoorbeeld amandelmeel
 • Crackers met lijnzaad en sesamzaad

Zoals je kan zien, heb je bij het ontbijt voldoende mogelijkheden. Het is van belang dat je de juiste ingrediënten maakt. Normaliter hebben pannenkoeken bijvoorbeeld relatief veel koolhydraten. Als je gebruik van kokosmeel maakt, worden de pannenkoeken een stuk gezonder en daardoor ook meer geschikt voor het keto dieet.

Keto recepten lunch

Je hoeft sowieso niet meer in te zitten over de ontbijt bij een keto dieet. Hierboven heb je namelijk kunnen lezen dat je allerlei verschillende en lekkere recepten kunt gaan maken. Dat geldt ook zeker voor de lunch. Ook bij de lunch kan je alle kanten op. Het is hierbij eveneens van belang om op de ingrediënten te letten. Gebruik alleen ingrediënten die weinig koolhydraten bevatten.

Voor een lunch kan je bijvoorbeeld een heerlijke salade maken of van koolhydraatarm brood genieten. Ook bestaan er tegenwoordig koolhydraatarme crackers; niet alleen lekker maar ook nog eens heel gezond. Wil je liever iets hartiger eten? Ook dan kan je alle kanten op. Wat te denken van bloemkool pannenkoeken of koolhydraatarme crêpes?

Voor de koolhydraatarme crêpes heb je de volgende ingrediënten nodig:

 • 3 middelgrote eieren
 • 1 theelepel kaneel
 • 50 gram aardbeien
 • 10 gram kokosmeel
 • 85 gram roomkaas
 • 5 gram steviala kristal
 • boter/olie

Met deze ingrediënten ben je in staat om heerlijke koolhydraatarme crêpes te maken. Je kunt hiervoor een grote kom gebruiken. Meng daarin de eieren, de kokosmeel en de steviala kristal met elkaar. Voeg vervolgens roomkaas toe (deze roomkaas kan je iets verwarmen in een pannetje).

Dit mengsel kan je vervolgens in de koekenpan doen en op een normale manier bakken. In feite verschilt dit niks ten opzichte van het maken van ‘normale’ pannenkoeken’. Vervolgens kan je de crêpes met aardbeien bedekken en genieten van je heerlijke lunch!

Keto recepten diner

Kijk jij ook elke dag zo uit naar het avondeten? Dan hebben we goed nieuws voor je. Ook bij een koolhydraatarm dieet heb je ’s avonds de keuze uit ontzettend veel lekkere gerechten. Net zoals bij het ontbijt en de lunch draait het hierbij om koolhydraatarme gerechten.

Een voorbeeld van een avondgerecht bij het keto dieet is de volgende: courgette noodles met kip en caprese. Al deze ingrediënten bevatten weinig tot geen koolhydraten, waardoor dit gerecht uiterst geschikt is. Bij het bereiden van de noodles is het wel belangrijk om op één element te letten. Voeg geen andere ingrediënten toe, bijvoorbeeld in de vorm van een saus of iets dergelijks. Deze saus kan alsnog koolhydraten bevatten.

Ook kan je een heerlijke boerenkoolstamppot maken, een Italiaanse kipstoofpot of een koolhydraatarme pizza. Zoals we al zeiden, kan je bij het avondeten alle kanten op. Belangrijk is dus dat het recept weinig tot geen koolhydraten bevat.

Mocht je na het avondeten nog honger krijgen, moet je oplettend zijn. Dit is namelijk één van de momenten waarop de verleiding van koolhydraatrijke producten de overhand kan nemen. Wees sterk en nuttig alleen koolhydraatarme snacks. Na verloop van tijd past je lichaam zich aan op jouw eetpatroon; vanaf dan krijg je vanzelf veel minder zin in koolhydraatrijke snacks.

Keto revolutie review

In de inleiding van dit artikel verwezen we al even kort naar de keto revolutie. Dit is een relatief nieuw keto dieet, waarbij de nadruk ligt op het verliezen van overtollige kilo’s. Vooralsnog zijn de ervaringen goed. Wij waren op basis daarvan dan ook benieuwd naar de keto revolutie. Wil je meer informatie over deze keto revolutie?

Of ben je benieuwd naar onze mening? Wij hebben recent een review over de keto revolutie geschreven. Lees de review hieronder direct door en bekijk/bepaal of jij ook interesse in dit nieuwe koolhydraatarme dieet hebt.

Begin VANDAAG met het verbranden van Vet

Deze prachtige snelle start gids met maar liefst 77 pagina’s bevat onder meer een 21 Dagen Maaltijdplanner + boodschappenlijstjes, Keto Videocursus, receptenboeken en nog veel meer super handige tips om een Plattere Buik te Krijgen in Slechts 21 Dagen.

Dan hebben we het nog genees gehad over de Gratis gerechtenboeken! Er zit super veel variatie in deze gerechten, dus ze bestaan niet alleen maar uit veel eieren, vlees en kaas, zoals de meeste keto recepten. Ik heb zelf al meerdere recepten gemaakt en ze zijn verrukkelijk!

Heb ik je net zo enthousiast kunnen maken over de Keto Revolutie als ik zelf ben? Dan aarzel niet langer en bestel het via de onderstaande kortingslink.

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This