Spiermassa protocol mannen review

door jul 29, 2019blog

Ben je zoekende naar manieren om meer spiermassa te krijgen? Wellicht is het spiermassa protocol mannen iets voor jou. Voor mij heeft dit persoonlijk bijzonder goed geholpen. In onderstaand artikel geef ik je graag meer informatie.

Het is voor elke man een grote droom: een prachtig en gespierd lichaam. Deze droom is nu bijzonder dichtbij gekomen. Met dit e-book is het namelijk mogelijk om dat gespierde en prachtige lichaam te krijgen. Ben je benieuwd wat dit exact is? En hoe het in zijn werking gaat? Lees dan verder

Wat houdt het spiermassa protocol mannen in?

Wellicht klinkt het ietwat vaag in je oren ‘spiermassa protocol mannen’. Graag leggen we je dan ook nader uit wat dit protocol exact inhoudt. Het spiermassa protocol bestaat uit een viertal producten. Allereerst krijg je een theorie boek. Een theorieboek waarin jarenlange kennis en ervaring verwerkt staat.

In dit theorieboek wordt onder andere besproken welke lifestyle je aan dient te doen. Je lifestyle is in grote mate namelijk bepalend voor je uiteindelijke spieropbouw. Daarnaast wordt er allerlei informatie omtrent training, voeding en supplementen verschaft. Deze informatie is op een eenvoudige en begrijpelijke manier geschreven, zodat ook beginners alles exact begrijpen.

Daarnaast krijg je ook een praktijk plan in de vorm van een e-book. Dit bevat een stappenplan waarin je per stap meegenomen wordt. Per stap wordt er gekeken naar de manier waarop je moet trainen, moet eten en hoe je jouw progressie kunt meten.

Ook wordt aangegeven welke aanpassingen je kunt doen, zodat je uiteindelijk het gewenste resultaat kunt behalen. Dit e-book is, in mijn ogen, bijzonder handig. Je hebt het altijd bij de hand, aangezien je het ook op je telefoon kunt openen. Ideaal.

Ook krijg je een trainingsschema in een PDF formaat opgestuurd. Ook dit trainingsschema heb je dus altijd bij je. Het trainingsschema geeft schema’s aan voor 3, 4 of 5 dagen per week trainen. Het doel hiervan is om je spiermassa snel en op de juiste manier op te bouwen.

Onder andere rusttijden, oefeningen, sets, reps en een progressieve opbouw worden hierin besproken. Voor mij is dit een handige leidraad om mijn trainingen op de juiste manier vorm te geven. Na verloop van tijd merkte ik dan ook dat dit trainingsschema mij duidelijkheid en structuur bracht. Bovendien merkte ik snel genoeg aan mijn spiermassa dat het trainingsschema bijzonder efficiënt was.

Tot slot had ik ook nog een macrocalculator gekregen. Dit is een Excel formulier waarmee je al jouw voedingswaarden gemakkelijk kunt berekenen en lezen. Je hoeft hiervoor zelf geen ingewikkelde formules of berekening te maken. Dat doet deze macrocalculator allemaal voor je.

Wie zijn de makers van het spiermassa e-book?

De mannen achter het spiermassa protocol zijn Henry en Rinus. Deze heren hebben grote interesse in krachtsporten en willen de passie daarvoor graag met andere delen. In de loop der jaren hebben de mannen met hun Droog Trainen Protocol een grote klantenkring opgebouwd.

Met het spiermassa protocol mannen proberen ze nog een stap verder te gaan. Ondanks alle krachttrainingen proberen Henry en Rinus wel om van alle mooie dingen in het leven te genieten. Iets wat ook zeker aan bod komt bij het spiermassa protocol.

Voor wie is het spiermassa protocol?

Voordat ik me inschreef voor het protocol vroeg ik me af of ik hier wel geschikt voor zou zijn.

Ik heb daarom navraag gedaan voor welke personen het spiermassa protocol mannen geschikt is. In onderstaande lijst kan je de kenmerken vinden waardoor je geschikt zou zijn voor het spiermassa protocol:

  • Mannen met te weinig spiermassa
  • Voor mannen met een vetpercentage dat onder de 20% ligt en nog weinig ervaring met krachttraining hebben
  • Mannen met een vetpercentage dat onder de 10% ligt en ervaring hebben met krachttraining
  • Voor mannen die gemotiveerd zijn

Voldoe jij, net als ik, aan deze voorwaarden? Dan ben je geschikt voor het spiermassa protocol. Voor mannen met een te hoog vetpercentage, te weinig motivatie en voor de eeuwige bulkers is dit protocol niet geschikt.

JA, Ik wil meer Spiermassa!

Mijn eerlijke spiermassa protocol review, mening en ervaring

Het belangrijkste is uiteraard: wat is mijn mening over dit protocol? Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden met dit spiermassa protocol bent. Een van de sterke punten in mijn ogen is bijvoorbeeld het aanleveren van meerdere aspecten. Het theorie boek, het praktijk plan E-book en het trainingsschema hebben allen hun meerwaarde. Doordat je verschillende aspecten aangeleverd krijgt, heb je in feite het totaalpakket. Wat je vervolgens nodig hebt, is veel motivatie.

Het spiermassa protocol is namelijk een proces waar je vol overgave aan mee moet doen. Zonder de juiste motivatie had ik nooit mijn gewenste doelen kunnen behalen. Uiteindelijk heeft mijn doorzettingsvermogen in combinatie met het spiermassa protocol voor het gewenste resultaat gezorgd.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere manieren geprobeerd om iets aan mijn spiermassa te doen. Ook voor mij was het namelijk een wens om het vetpercentage te verlagen en de spiermassa te verhogen. Bij andere pakketten had ik vaak het idee dat ik motivatie tekort kwam of dat ik niet het maximaal er uit wist te halen. Doordat het spiermassa protocol op jou afgestemd wordt, had ik het idee dat dit dé juiste methode was. Uiteindelijk bleek dat ook, aangezien ik alle gewenste doelen behaald hebt.

Wel wil ik als advies meegeven dat je dus over voldoende motivatie moet beschikken. Merk je dat je niet voor de volle 110% gemotiveerd bent? Dan kan je het spiermassa protocol beter links laten liggen. Het spiermassa protocol werkte voor mij perfect, mede doordat ik zo gemotiveerd was. Uiteindelijk heb ik dus mijn gewenste spiermassa weten te verkrijgen.

Wat ik ook een sterk punt vind, is dat het spiermassa protocol je vanuit meerdere kanten begeleidt. Verschillende aspecten komen aan bod. Denk daarbij aan voeding, aan een juist trainingsschema maar ook aan de juiste lifestyle.

Dit programma heeft namelijk geen zin als je, buiten de trainingen om, niet aan het programma denkt. Het is eigenlijk een complete leefstijl, waarbij de focus volledig op het protocol dient te liggen. Naar mijn mening heeft het spiermassa protocol dat op de juiste manier aangepakt. Door een totaalpakket aan te bieden, is het mogelijk om van alle aspecten te genieten.

Wat krijg ik nadat ik heb betaald?

Toen ik betaald voor het spiermassa protocol had, kreeg ik direct een e-mail. In deze e-mail stond alle belangrijke informatie inclusief inloggegevens. Met deze inloggegevens kreeg ik een gepersonaliseerd account waar ik al mijn gegevens terug kon vinden. Bovendien kon ik in dat gepersonaliseerde account direct het spiermassa protocol downloaden. Vervolgens was het aan mijzelf om hier mee aan de slag te gaan. Maar, bij het spiermassa protocol krijg je wel vanaf dag 1 de juiste begeleiding. Mede daardoor is het een prettig protocol.

Graag vat ik nog even samen welke dingen je allemaal kunt verwachten nadat je betaald hebt. Je krijgt dus twee verschillende E-books. Eén van de E-books betreft een theorie boek waarin alle informatie over voeding, training, supplementen en lifestyle te vinden is. Ook krijg je nog een praktijk plan (ook in de vorm van een E-books) waarin je een perfect plan krijgt om je spiermassa te vergroten. Hierbij wordt aandacht besteed aan het meten van de progressie, aan je training en aan je voedingspatroon.

Tot slot krijg je ook nog een digitaal pdf bestand. In dit bestand staan alle trainingsschema’s tot in detail uitgewerkt. Ik vond dit persoonlijk erg prettig, aangezien je altijd een stok achter de deur hebt. Ook krijg je nog een Excel bestand inclusief ingewikkelde formules. Dit bestand zorgt ervoor dat je zélf niet meer hoeft te rekenen voor je voeding. Dit bestand heeft namelijk gecompliceerde formules die alles voor jou automatisch uitrekent.

Spiermassa protocol prijs

Uiteraard had ik vooraf ook zo mijn bedenkingen. Is het spiermassa protocol niet één van de vele manieren? Uiteindelijk heb ik toch besloten om me in te schrijven voor het spiermassa protocol mannen. Eén van de redenen daarvan was de relatief lage prijs.

Voor een bedrag van € 47,00 ben je namelijk al ingeschreven voor het spiermassa protocol. Voor dit lage bedrag durfde ik de gok wel te wagen.  Ben je niet tevreden? Je hebt 30 dagen de tijd om dit producten uit te proberen, kosteloos. Want bevalt het niet? Dan krijg je eenvoudig je geld terug

Spiermassa protocol mannen kopen

Heb je na het lezen van mijn spiermassa protocol review interesse om je spiermassa te vergroten? Kan je je vinden in mijn verhaal en wil je dit graag ook evenaren? Je kunt het spiermassa protocol nu voor € 47,00 aanschaffen.

Wat je daarvoor moet doen, is je hier in te schrijven. Op de website van de Droog Trainen Academie kan je je binnen één minuut inschrijven voor het spiermassa protocol. Nadien krijg je, zoals ik hierboven al aangaf, direct een email met daarin alle inloggegevens. Vervolgens kan je aan de gang.

Ik hoop dat je dezelfde resultaten kunt behalen. Nogmaals de tip vanuit mijn kant: zorg voor 100% motivatie en geef nooit op. Met die eigenschappen in combinatie met het spiermassa protocol kan je voor de gewenste spiermassa zorgen.

Overtuigt schaf het protocol via onderstaande button aan

JA, Ik wil meer Spiermassa!

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This