Is de vega chef van Heiko Hartsuijker de Moeite Waard?

door feb 29, 2020blog

Met De Vega Chef ben je in staat om een vitaal, slank en gezond lichaam te krijgen. Dat is een stelling die ik absoluut aan durf te gaan. Ik heb namelijk de afgelopen periode gebruik gemaakt van De Vega Chef.

Op basis van die ervaring heb ik deze review voor je geschreven.
In deze review kan je alle informatie over De Vega Chef vinden.

Als ervaringsdeskundige ben ik in staat om een onafhankelijke en eerlijke review te schrijven.

Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker even door!

Review: wat is de Vega Chef precies?

De Vega Chef is een dieetboek voor vrouwen waarin alleen maar vegetarische- en koolhydraatarme recepten te vinden zijn. Met deze recepten is het mogelijk om een slank, vitaal en gezond lichaam te krijgen. De Vega Chef is een zogeheten keto dieet.

Wat is een Koolhydraatarm dieet?

Meerdere onderzoeken wijzen uit dat je overgewicht krijgt door met name koolhydraten. Koolhydraten kan je in feite zien als de brandstof voor je lichaam. Als je gaat bewegen, heeft je lichaam energie nodig.

Die energie weet het lichaam uit de koolhydraten te verkrijgen. Een koolhydraatarm dieet is een dieet waarbij je juist zo min mogelijk koolhydraten binnen krijgt.

Maar, dan heeft je lichaam toch ook geen energie? Ja, juist wel. Je lichaam gaat die energie uit de vetten in je lichaam verkrijgen. Die vetten ga je verbranden, waardoor je zeer snel van de overtollige kilo’s af kunt komen

De Vega Chef is een typerend voorbeeld van een koolhydraatarm dieet. Het boek staat vol met koolhydraatarme recepten. Maar, De Vega Chef weet hier nog een andere kwinkslag aan te geven.

De recepten uit dit boek zijn namelijk óók vegetarisch. Eigenlijk hebben we het hierbij dan ook over een vegetarisch koolhydraatarm dieet. Wat dat betreft is de Vega Chef bijzonder uniek te noemen.

Kortom: met een dit dieet krijg je zo min mogelijk koolhydraten binnen. Normaliter heeft je lichaam deze koolhydraten juist nodig om te functioneren. Doordat deze koolhydraten niet in het lichaam aanwezig zijn, gaat het lichaam naar een andere mogelijkheid op zoek.

Het lichaam gaat daarvoor de overtollige vetten in het lichaam verbranden. Het gevolg? Je gaat de overtollige kilo’s kwijtraken. Dat allemaal met dank aan een koolhydraatarm dieet en De Vega Chef.

Wil je meer weten over de Vega Chef? Als ervaringsdeskundige kan ik je hier van alles over vertellen. Ik ben bijzonder onder de indruk van dit dieet. Dat komt onder andere door de combinatie van enerzijds een vegetarisch dieet en anderzijds een koolhydraatarm dieet.

Die combinatie is, zoals hierboven reeds aangegeven, behoorlijk uniek. De Vega Chef heeft deze combinatie wel tot een winnende combinatie weten te combineren. Lees deze review verder voor meer informatie over De Vega Chef en mijn mening over dit dieet!

Heb je interesse in de Vega Chef en haar bonussen? Via onderstaande link ga je direct naar het product voor de meest scherpe prijs. 

Ga Direct naar de Huidige Actie van de vega chef

Welk bedrijf zit achter De Vega Chef?

Als je op het internet naar De Vega Chef op zoek gaat, kom je al snel op droogtrainers.nl uit. Dat is dan ook het bedrijf dat de drijvende kracht achter dit dieet is.

Het doel van dit bedrijf is om mensen een zo’n droog mogelijk lichaam te geven. Met droog bedoelen we hierbij: weinig tot geen vet. De term ‘droog trainen’ komt hier dan ook vandaan. Een droog lichaam is eigenlijk een gespierd, afgetraind en gezond lichaam.

Wil je graag een dergelijk lichaam hebben? Dan is het mogelijk interessant om je aan te melden voor De Vega Chef. Het is mij in ieder geval gelukt om binnen een relatief korte periode een gespierd lichaam te krijgen.

Overigens is Droogtrainers.nl een behoorlijk grote naam binnen de dieet- en sportwereld. De Vega Chef is één van de pijlers uit het assortiment van De Droogtrainers.

Door jarenlange ervaring weet het team van Droogtrainers.nl exact hoe je het beste droog kunt trainen. Met De Vega Chef is een ieder in staat om een gezond, gespierd en slank lichaam te krijgen.

Wat biedt het ‘De Vega Chef’ pakket?

Als je besluit om De Vega Chef aan te schaffen, krijg je behoorlijk veel geleverd. Ik dacht eerst dat ik één boek zou krijgen. Een boek met daarin alle recepten. De recepten die vegetarisch zijn en weinig tot geen koolhydraten bevatten.

Ik was dan ook redelijk verbaasd toen ik zag wat je allemaal geleverd krijgt. Onderstaand totaalpakket krijg je van Droogtrainers.nl geleverd indien je De Vega Chef aanschaft:

Het boek: De Vega Chef, slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!

Bonus: Het boek Boodschappenlijst, slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!

Bonus: Het boek Extra weekmenu, slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!

Bonus: Het boek tussendoortjes chef, 12 heerlijke koolhydraatarme smoothies & nagerechten eenvoudig en gezond!

Het hoogtepunt hierin is uiteraard het bovenste genoemde boek: ‘De Vega Chef’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’. Eigenlijk draait het hele programma om dit boek. Om het programma nog uitgebreider te maken, levert Droogtrainers.nl

dus nog meerdere boeken. Met deze bonus boeken wordt het nog een stuk makkelijker (en leuker) om dit dieet te volgen. Zo krijg je wekelijks boodschappenlijstjes voorgeschoteld en bevat het extra weekmenu nog meer lekkere vegetarische- en koolhydraatarme recepten.

Toen ik deze boeken onder ogen kreeg, viel me één ding direct op. Alle recepten die er in staan, zijn relatief makkelijk te bereiden. Een voordeel van De Vega Chef is dan ook absoluut dat je niet al te lang in de keuken hoeft te staan.

Nee, in een redelijk korte periode kan je heerlijke vegetarische en koolhydraatarme gerechten bereiden. Eigenlijk heeft De Vega Chef dan ook een winnende combinatie te pakken. Althans; ik ervaarde het absoluut als een winnende combinatie. Je hoeft niet onnodig veel tijd in de keuken door te brengen,

terwijl je wel zeer gezond kunt eten. Mijn eerste ervaring met De Vega Chef was dan ook bijzonder positief. Bleef het daar ook bij? Of werd mijn gevoel gaandeweg steeds minder? Je vindt het antwoord in de paragraaf hieronder.

Daar heb ik namelijk de belangrijkste voor- en nadelen van De Vega Chef uitgeschreven. Op basis van die paragraaf wordt vanzelf duidelijk wat mijn totaalbeeld van De Vega Chef is.

Voordelen en nadelen van De Vega Chef

Laat ik allereerst aftrappen met mijn algemene bevinding van De Vega Chef. Ik ben over het algemeen absoluut enthousiast over dit pakket van boeken. Daarmee benoem ik ook direct één van de eerste voordelen. Je krijgt namelijk niet alleen het ‘De Vega Chef’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’ boek. Nee, je krijgt ook nog extra bonus boeken meegeleverd. Hier hoef je niet extra voor te betalen, terwijl die bonus boeken zeker wel meerwaarde bieden.

Daarnaast is het concept van De Vega Chef bijzonder uniek en goed. Ik ben zelf behoorlijk veel kilo’s kwijt geraakt, terwijl ik ondertussen ook behoorlijk droog begon te worden. M’n lichaam werd steeds gespierder, terwijl ik ook steeds meer van mijn vet af kwam. Dat is puur waar De Vega Chef om draait.

Zoals ik in de inleiding van deze review al benoemde; dit boek is specifiek voor vrouwen gemaakt. Bij het maken van dit boek heeft Droogtrainers.nl dan ook de expertise van professionele hormoondeskundige en gewichtsconsulente ingeschakeld. Door die professionele input is het boek perfect voor vrouwen op maat gemaakt. Door deze recepten te nuttigen, krijg je als vrouw zijnde namelijk precies genoeg voedingsstoffen binnen. Sterker nog: je krijgt de juiste hoeveelheid van de juiste voedingsstoffen binnen. Absoluut een groot voordeel!

Wel had ik zo mijn bedenkingen bij De Vega Chef over de extreme vormen van dit dieet. Het is namelijk zo dat je lichaam behoorlijk last van bijwerkingen kunt krijgen. In normale situaties krijgt je lichaam namelijk de koolhydraten binnen. Die koolhydraten vormen in feite de brandstof voor je lichaam. Op het moment dat die brandstof volledig verdwijnt, moet je lichaam naar een alternatief op zoek. Op dat moment kan je last krijgen van bijwerkingen, zoals duizeligheid en misselijkheid.

Ook is het zeker een voordeel dat de recepten makkelijk te bereiden zijn. Je hoeft dus niet onnodig veel tijd in de keuken door te brengen. Persoonlijk heb ik daar namelijk echt een hekel aan. Je staat je een uur in de keuken uit te sloven. Vervolgens heb je het gerecht binnen 10 minuten naar binnen geschoven. En dan? Dan kan je de keuken weer helemaal gaan schoonmaken. Dat is gelukkig bij De Vega Chef niet het geval. De gerechten zijn makkelijk én snel klaar te maken. Die tijdswinst heb ik lekker aan leuke dingen besteed, zoals een bezoekje aan de sportschool.

Door dergelijke bezoekjes aan de sportschool kon ik het optimale uit dit boek halen. Het draait namelijk niet alleen om het eten van minder koolhydraten, maar ook om voldoende beweging. Toen ik beweging was, had mijn lichaam tenslotte brandstof nodig. Die brandstof wist het lichaam uit mijn overtollige kilo’s te halen. Op die manier wist ik van de overtollige kilo’s af te komen. Iets wat me al jaren niet gelukt was.

De ervaringen van anderen gebruikers

Het mag duidelijk zijn dat ik louter positief over De Vega Chef ben. Ben ik de enige die daar zo over denkt? Of zijn er op het internet allemaal maar positieve reacties over dit dieet te vinden? Ik kan niks anders dan te stellen dat het laatste het geval is. Nagenoeg iedereen die van De Vega Chef gebruik maakt, is ongelooflijk positief over het dieet. Men geeft aan dat ze op een efficiënte manier van hun overtollige kilo’s af gekomen zijn. Daarnaast vinden veel vrouwen het prettig dat ze ook vegetarisch moeten eten.

Bovendien zijn veel anderen het eens met mijn stelling over de tijdswinst. Het bereiden van de recepten uit De Vega Chef kost namelijk niet al te veel tijd. Deze tijdswinst wordt door veel vrouwen als bijzonder prettig ervaren.

Wel geven meerdere vrouwen aan dat het een redelijk extreem dieet is. Dat heeft te maken met de situatie die ik hierboven reeds toegelicht heb. Tijdens dit dieet heeft je lichaam brandstof nodig. Die brandstof kan niet meer uit de koolhydraten gehaald worden. Dit betekent echter dat het lichaam flink om moet schakelen.

Het lichaam moet namelijk op een andere manier gaan werken en dat vraagt enige aanpassingstijd. Gedurende deze aanpassingstijd hebben sommige vrouwen dan ook last van bijwerkingen gekregen. Deze bijwerkingen uiten zich onder andere in duizeligheid en misselijkheid.

Wat kost De Vega Chef?

Wil je ook graag iets aan je lichaam gaan doen? Wil je jouw lichaam met overtollige kilo’s omtoveren tot een gespierd en gezond lichaam? Dat is dus goed mogelijk met De Vega Chef.
Je hebt hierboven veel voordelen van dit dieet kunnen vinden. Wil je ook profiteren van al deze voordelen? Dan hoef je nog maar één ding te doen: De Vega Chef aan te schaffen. Tegenwoordig kan je dit pakket al voor een bodemprijs aanschaffen.

Voor € 27,00 krijg je toegang tot het boek ‘De Vega Chef’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’. Voor datzelfde bedrag krijg je ook nog toegang tot de volgende drie bonusboeken:

  • Bonus: Het boek ‘Boodschappenlijst’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’.
  • Bonus: Het boek ‘Extra weekmenu’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’.
  • Bonus: Het boek ‘tussendoortjes chef’, ’12 heerlijke koolhydraatarme smoothies & nagerechten eenvoudig en gezond!’.

Waar kan je De Vega Chef kopen?

Als je graag De Vega Chef wilt kopen, heb ik nog een mooie actie voor je. Je kunt het namelijk tijdelijk met korting aanschaffen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is op onderstaande link te klikken.

Je wordt vervolgens naar een pagina doorgeleid waar je De Vega Chef aan kunt schaffen. Als je het bedrag eenmaal betaald hebt, krijg je direct toegang tot een online platform. In dat online platform kan je het boek De Vega Chef vinden.

Daarnaast vind je ook de drie bonusboeken in dat online platform terug. Met die 4 boeken ben je in staat om een gezond, gespierd en vitaal lichaam te krijgen. Veel succes (en plezier)!

Heb je interesse in de Vega Chef en haar bonussen? Via onderstaande link ga je direct naar het product voor de meest scherpe prijs. 

Ga Direct naar de Huidige Actie van de vega chef

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This