Mijn Body en Fit Vitamine – Life Of Dani

door nov 1, 2018life of dani blog

Zoals jullie misschien wel weten, gebruik ik vaak producten van Body en Fit. Vandaag ga ik jullie vertellen welke vitamines ik dagelijks gebruik.

Vitamine D3

Dit gebruik ik, omdat vrouwen vaak Vitamines D te kort hebben en ik namelijk ook! Dit is een ideale aanvulling bij mijn voeding. Ik neem elke dag 1 capsule.

Bekijk hier Vitamine D3 

Ijzer & Vitamine C

Dit neem ik onder andere voor mijn weerstand. Vooral in de maanden met de R heb ik een lage weerstand. Dit kan ik goed aanvullen met Vitamine C. Ijzer draagt bij tot vermindering van vermoeidheid.

Bekijk hier Ijzer & Vitamine C

Omega 3

 Dit neem ik eigenlijk al 2 jaar, en dat is sinds ik echt op mijn voeding ben gaan letten. Het is onder andere goed voor je hersenen, en je hart.

Bekijk hier marinol Omega3

Dit zijn de vitamines die ik momenteel gebruik. Het kan altijd nog veranderen, of wat bij komen. Het is natuurlijk verschillend per lichaam wat het nodig heeft kwa vitamines.

Ze zeggen dat je genoeg hebt aan je voeding, maar als je bijvoorbeeld veel sport heb je minder snel herstel en dus toch meer vitamines nodig. Ik merk ook echt als ik mijn vitamine D niet neem, dat ik minder energie heb.

Ik kan dus goed merken dat het voor mij werkt.

Ik ben zeer tevreden over de Vitamines die ik gebruik. Het is makkelijk in te nemen, en er zit ook geen gek smaakje aan.

Daar naast neem ik ook wel eens Vitamine voor haar, huid en nagels. Dit kun je ook wel verstaan onder ‘women tabs’. Zoals de naam al zegt, zitten hier de vitaminen in die vrouwen vaak meer nodig hebben.

Ik ben heel benieuwd of jij vitamines gebruikt, en zo ja welke. Laat het me weten via een reactie hier onder!

Bedankt voor het lezen, en hopelijk heb je hier wat aan gehad.

Liefs Danique

Begin jij binnenkort aan je koolhydraatarm dieet?

Voor een goede start heb ik een GRATIS e-book geschreven. Ik vertel je wat koolhydraten zijn en wat ze met jouw lichaam doen.
Je krijgt niet alleen het super handige e-book maar ook nog eens een aantal heerlijke koolhydraatarme recepten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This