Tips om minder te snoepen!

Ik ga jullie helpen om makkelijker nee te zeggen tegen snoep. Als eerste is het natuurlijk de vraag: waarom pak je iets ‘ongezonds’ als tussendoortje? Is het omdat het sneller is, gemakzucht of omdat je het altijd al doet? Vaak is een koekje of snoep sneller te nemen...

Danique’s eerlijke eiwitrepen review

Vandaag ga ik jullie vertellen waarom eiwitrepen nou zo ideaal zijn om te nemen, en met in het bijzonder de repen van Body&Fit. Ik neem al een aantal jaar hun repen overal mee naar toe. Het is handig voor onderweg, op een festival of zomaar als tussendoortje op je...

Sporten met het warme weer

Tijdens dit heerlijke weer is het (soms) lastig om motivatie te hebben om te gaan sporten met het warme weer. Na het lezen van dit artikel krijg je meteen zin om te gaan! Natuurlijk weten we hoe goed het voor je is om te gaan sporten. Als het buiten wat warmer is moet...

Eiwitrijke producten voor na het sporten

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is het belangrijk dat als je (veel) sport, je genoeg eiwitten binnen krijgt om je spieren te laten herstellen. Het lichaam haalt energie, voedingsstoffen en mineralen uit voedsel. Door gezonde voeding kan je lichaam goed...

Mijn Body en Fit Vitamine – Life Of Dani

Zoals jullie misschien wel weten, gebruik ik vaak producten van Body en Fit. Vandaag ga ik jullie vertellen welke vitamines ik dagelijks gebruik. Vitamine D3 Dit gebruik ik, omdat vrouwen vaak Vitamines D te kort hebben en ik namelijk ook! Dit is een ideale aanvulling...

Hoe kom ik sneller aan mijn eiwitten?

Vandaag ga ik jullie aan de hand van wat tips vertellen hoe je sneller aan je eiwitten komt. Zoals de meeste van jullie misschien wel weten, zijn eiwitten erg belangrijk voor sporters. Door eiwitten zullen je spieren sneller/makkelijker herstellen. Eiwitten zijn naast...

Motivatie by Danique

Er wordt vaak aan mij gevraagd waar ik de motivatie vandaan haal om 4 keer per week te gaan sporten, en mijn voedingsschema te volgen. Als eerste heb ik een coach die mij begeleid met mijn voeding. Ik ga om de 4 weken langs, en dan gaan we wegen, meten en alles door...

Smart Bars Crunchy by Danique

Vandaag gaan we het hebben over de Smart Bars Crunchy van body&fit Ik vind het zelf echt ideaal als tussendoortje. Je hebt wat eiwitten binnen, maar niet te veel koolhydraten en suiker. Mijn persoonlijke favoriet is de Smart Bar Crunchy. Doordat het...

Gezonde voedingsmiddelen

Vandaag ga ik een aantal gezonde voedingsmiddelen met jullie delen, die helpen bij een gezonde leefstijl. Overal staat natuurlijk voor dat ‘te’ te veel is. Van alles wat je te veel eet, kom je aan. Het zijn de gezonde voedingsmiddelen die jou op weg helpen....

Wat is nou eigenlijk een gezonde leefstijl?

Veel mensen vragen zich af wat nou eigenlijk een gezonde leefstijl is. Met een aantal tips help ik jou naar een gezonde levensstijl. Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegen, gevarieerd eten en ontspannen waar het kan. Het is ook belangrijk om niet te veel...

Pin It on Pinterest